Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdilik iyi geceler kızlar =) sitede resim tutmayı cok sevmıyorum gızlı yaptım o yuzden gormek ısteyen
Aa bakmaz olurmuyum bende simdi yazacaktım en son halin hangisi
en son olan sıldım sımdı gorduysen eger 2013 tarıhtekı elbıseyı gıymıs yorgunluktan bıtmıs bı tıp vardı o
hazıran ayıyla farkım yok hala kılo ve olculerım aynı

şimdilik iyi geceler kızlar =) sitede resim tutmayı cok sevmıyorum gızlı yaptım o yuzden gormek ısteyen varsa ızledıklerıme acık resımlerım . sonra kaldırırım .
inş yarın tartıda hepimiz gülücükler sacarız =)
tatlı ruyalar

Canım buna bünyen bir zaman sonra alışır ve ilerde akşam yemeklerini normal düzene sokarsan hoş bir durum olmayabilir benim bi arkadaşım vardı
Sabah
Kepekli ekmeğe tost
Öğlen
Çorba + yemek
Akşam
çorba yogurt/salata
Beslendi 4 ayda 1kilo anca vermişti
Çorba güzel seçim akşam yemeği için zaten uzmanlar da öneriyor ama sadece lahana çorbası yetmeyebilir bence yanına hafif yemekler de ekle ızgara haslama..lahana çorbası zaten diyet bişey bence yemek eklemende sıkıntı olmaz birde sana kabak çorbası tarifi vereyim onu da dene bi lahana gibi o da metabolizma için ve akşamları içiliyor
Birde ben bütün tavuk alıp onu hasliyorum haslarken içine defne yaprağı ve karabiber de ekliyorum en son corbalik parçalayıp 1 kepce olacak şekilde buzluga atıyorum salata yapınca çıkarıp salatama koyuyorum sana da tavsiye ederim hep pratik oluyor hemde protein :))
1kase çorba 2dilim ekmeğe eş değer ama lahana eş değer değildir sanırım
Lahanayi denemedim ama kabak çorbası güzeldi dneyebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…