inş canımBende haziranda koyucam resim oncesi sonrası
esım sen benı hıc merak etmıyomusun resım koydum neden bakmıyosunÖyle ama zaman aldığı için sabırsızlanmamızda normal :)
bak cok haklısın bunda . takımımız konusunda cok sanslıyız ıyı kı bıaradayız=)Bizim sihirli dernegimiz takimimiz ve takim arkadaslrmz
inş canım
oncesı sonrası resımlerımızle mezun oluruz ıns=)
olur olur biz azimli kızlarız hedefe ulaşacağız=)INŞALLAH kuzum super olur keskeee
Aa bakmaz olurmuyum bende simdi yazacaktım en son halin hangisiesım sen benı hıc merak etmıyomusun resım koydum neden bakmıyosun
bak cok haklısın bunda . takımımız konusunda cok sanslıyız ıyı kı bıaradayız=)
olur olur biz azimli kızlarız hedefe ulaşacağız=)
Ama o boy ne öyle yaaaa :))) benim iki katım resmenhala aynı kıloda aynı olculerdeyım zayıflayaydım ıyıydı :/ ama bu ara cok yorgunum
bu arada o kot mont M beden ama totonun masallahı boy olculemez hıcbıseyle hha
en son olan sıldım sımdı gorduysen eger 2013 tarıhtekı elbıseyı gıymıs yorgunluktan bıtmıs bı tıp vardı oAa bakmaz olurmuyum bende simdi yazacaktım en son halin hangisi
toto da herseyın ıkı katı boy olmasa naparım benAma o boy ne öyle yaaaa :))) benim iki katım resmen
tatlı ruyalar canımBenim çok uykum geldi kızlar iyi geceler kusura bakmayın
Teşekkür ederimtatlı ruyalar canım
Tatlım en son ki bildiriminde kilon kacti ?arkadaşlar günaydın ..
geçen hafta : dört gün pazartesi önce istanbuldan 67.4 olarak geldim . 400 gram artış vardı yani
bu hafta : 66.5
fark 900 gram .
hedef : 65
okula gitmeden yazayım dedim . Şimdiden günaydın herkese
Eşler uyanmış biarkadaşlar günaydın ..
geçen hafta : dört gün pazartesi önce istanbuldan 67.4 olarak geldim . 400 gram artış vardı yani
bu hafta : 66.5
fark 900 gram .
hedef : 65
okula gitmeden yazayım dedim . Şimdiden günaydın herkese
Canım buna bünyen bir zaman sonra alışır ve ilerde akşam yemeklerini normal düzene sokarsan hoş bir durum olmayabilir benim bi arkadaşım vardıKizlar nen bu pazartesi cumaya kadar lahana corbasi icicem aksamlari ama sabah öğlen normal.yicrm hafif olarak aksam.lahana corbasi icicem buyuk lahana alicam yarin pazar var burdan alym.yapym aksamlari menumde icym burda jinarkdsmi anlatmistim 3bycum ayda 20 kiloya yaki kilo vermis o aksamlari genelde corba tüketmis hafif diye lahana çorbası genelde bende bu sekil yol izlmek istiyorum ne diyosunuz
Sabah
normal kahvalti
öğlen kofte /tavuk/ balik yanında salata yoğurt esliginde
aksam
corba
salata /yogurt
bu sekil düzenlemek istiyorum gayet saglikli degilmi
Aksam corba en guzelimi sizlere danismak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?