Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecen hafta 71
Bu hafra 69
Fark 2kg
Yerimi daha caresiz olan arkadaslarima birakarak ayriliyprum
Tesekkurler 9 kilomu sizinle verdim
Bence 9 kilo çok iyi ve bak bu haftada vermişsin çaresizlik yada bir başka bişey değil kırılma ve gitme başkalarının yaptığı hırsı gör onlar kadar olmasa da sende yap kal ve savaş bi kaç gündür sana yazmayı sana yapılanlara biseyler söylemeyi öyle çok istedim ki ama benim dilim ağır geliyormuş sustum..
Ben 1yildan fazla zamandır burdayım bana da onların dili çok ağır geliyor ..kusturmek kırmak öyle kolay ki..insanlar için sanal olması karşında seni okuyanların etten tirnaktan yaratılmış kalbi olan bir insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor ve malesef birinin yüzü yerine ekrana bakınca unutuluyor bu .. takımız biz derim hep aile gibiyiz.. ama artık öyle olmadığını gösterdiler bana ..
sağlıktir herşeyin başı burda olma sebebimizde sağlık değil mi ki zaten.. hep unutulan şeyler bunlar bu gün ona yazdığın yarın senin başına gelse o da sana bunları yazsa sen ne hissedersine verecek bir cevabın varmiyi bile unutuyoruz çoğu zaman .. kelimelerin savaşı burası..
Küsme, kal.. maşallah çok da güzel bi sonuç almışsın..

Ilgin ve alakan icin cok tesekkur ederim kuzum corba piratik die düşünmüştüm hafif tutmak icn ama belki yanına sebze yemegi bile olablr bisekilde ayarlamalae yapicam hayrlisyla kurtulalim su kilolardan aslinda bunyem alisr kilo veremesem diede korkuyorum

kabak corbasini bugun denicem tatlim cok tesekur ederim

ben corba olarak sadece lahana dusunmedim acikcasi her hangi bi corbada olablr sadece lahanayi ornek verdim evet lahana corbasi diyet corba saylr haklsn yeri gelr domates mercimekte olblr
bilgilerin icin tekradan cok sagol

Ne demek kuzum hepimiz inşallah ulaşacağız hedefimize ve gidecek bu hiç bize ait olmayan fazlaliklar
Çorba güzel fikir bende hep yapmak istiyorum ama usengeclik yok mu hep engel oluyor ..
Lahanayi denedikten sonraki fikirlerini sabırsızlıkla bekliyorum tadı hakkında hiç iyi şeyler görmedim o yüzden kabak yapmıştım ben sevdimde kabagi bebek çorbası gibi biraz besleyici:) inşallah sende seversin

Gecen hafta 71.100

bu hafta 70

Fark 1.100

Oran 1.54

haftaya hedef 69.500

cok sukur gercekten azminle hersey olabiliyomus bu takimda bunu ogrendim cok tesekur ederim 1 er 1 er gidiyor kilolar hic kendimi sevindirmiyorum ve diyet biitene kadarda boyle olucak cunku kendimi sevindidlrdigm an bu buyu bozulur diye korkuyorum kilo vermem durucek biliyorum zmanla olsun onemli olan benim azmim diye dusunuyorum takimdaslarim ve herkese boks oneriyorum imkaniniz varsa yapin o sporu yaptiktan sonra saanki banyodan cikmis kadar terliyorum 6 lar hosgelsinnnn

INŞALLAH balim bugun kabak corbasini seni anarak iciciem cok sagolasin ictikten sonra yorumuu yazarim aksam

80ler de bitiyor yaaa ne kaldı 70e yaşasın
Bu arada beni gecmissin gözümden kaçmadı tebrik ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…