- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Bence 9 kilo çok iyi ve bak bu haftada vermişsin çaresizlik yada bir başka bişey değil kırılma ve gitme başkalarının yaptığı hırsı gör onlar kadar olmasa da sende yap kal ve savaş bi kaç gündür sana yazmayı sana yapılanlara biseyler söylemeyi öyle çok istedim ki ama benim dilim ağır geliyormuş sustum..Gecen hafta 71
Bu hafra 69
Fark 2kg
Yerimi daha caresiz olan arkadaslarima birakarak ayriliyprum
Tesekkurler 9 kilomu sizinle verdim
Canım buna bünyen bir zaman sonra alışır ve ilerde akşam yemeklerini normal düzene sokarsan hoş bir durum olmayabilir benim bi arkadaşım vardı
Sabah
Kepekli ekmeğe tost
Öğlen
Çorba + yemek
Akşam
çorba yogurt/salata
Beslendi 4 ayda 1kilo anca vermişti
Çorba güzel seçim akşam yemeği için zaten uzmanlar da öneriyor ama sadece lahana çorbası yetmeyebilir bence yanına hafif yemekler de ekle ızgara haslama..lahana çorbası zaten diyet bişey bence yemek eklemende sıkıntı olmaz birde sana kabak çorbası tarifi vereyim onu da dene bi lahana gibi o da metabolizma için ve akşamları içiliyor
Birde ben bütün tavuk alıp onu hasliyorum haslarken içine defne yaprağı ve karabiber de ekliyorum en son corbalik parçalayıp 1 kepce olacak şekilde buzluga atıyorum salata yapınca çıkarıp salatama koyuyorum sana da tavsiye ederim hep pratik oluyor hemde protein :))
1kase çorba 2dilim ekmeğe eş değer ama lahana eş değer değildir sanırım
Lahanayi denemedim ama kabak çorbası güzeldi dneyebilirsin bence
Eki Görüntüle 1424033
Yine başladı gidicrm diyeGecen hafta 71
Bu hafra 69
Fark 2kg
Seni onu birakta bu kadar hızlı nasıl veriyon anlat bakalımGecen hafta 71
Bu hafra 69
Fark 2kg
Ne demek kuzum hepimiz inşallah ulaşacağız hedefimize ve gidecek bu hiç bize ait olmayan fazlaliklarIlgin ve alakan icin cok tesekkur ederim kuzumcorba piratik die düşünmüştüm hafif tutmak icn ama belki yanına sebze yemegi bile olablr bisekilde ayarlamalae yapicam hayrlisyla kurtulalim su kilolardan aslinda bunyem alisr kilo veremesem diede korkuyorum
kabak corbasini bugun denicem tatlim cok tesekur ederim
ben corba olarak sadece lahana dusunmedim acikcasi her hangi bi corbada olablr sadece lahanayi ornek verdim evet lahana corbasi diyet corba saylr haklsn yeri gelr domates mercimekte olblr
bilgilerin icin tekradan cok sagol
Ne demek kuzum hepimiz inşallah ulaşacağız hedefimize ve gidecek bu hiç bize ait olmayan fazlaliklar
Çorba güzel fikir bende hep yapmak istiyorum ama usengeclik yok mu hep engel oluyor ..
Lahanayi denedikten sonraki fikirlerini sabırsızlıkla bekliyorum tadı hakkında hiç iyi şeyler görmedim o yüzden kabak yapmıştım ben sevdimde kabagi bebek çorbası gibi biraz besleyici:) inşallah sende seversin
Yüzdesini yazmiyo çoğu arkadaş
Bende yazayım
Geçen hafta: 78.5
Bu hafta:77.0
Fark:1.5
Yüzde: 1.91
Haftaya hedef :75.5
80ler de bitiyor yaaa ne kaldı 70e yaşasınGunaydin sacmalik ve hastaliklarla dolu 1 hafta gecirdim bugunu de atlatayim toparlicam ins.
gecen hafta:86.8
bu hafta:85.4
fark:1.4
85in onemi ayri bende kirilma noktasi goruyordum ill hedef 8leri gormek ikinci hedef 85i gormek siradaki hedechedef 79u gormek umarim yakin zamanda ulasirim:)
ehehehe canim regl donemi vermedim bu haftada hastalikla bogustum ne yedim ne yemedim bilmiorum.adamakilli menulere dikkat etmem lazim haydi esimmm bastiralim bu hafta80ler de bitiyor yaaa ne kaldı 70e yaşasın
Bu arada beni gecmissin gözümden kaçmadıtebrik ederim :)
Kuzum maşallah çok güzel vermissin.inşallah boyle devam ederGünaydın kızlar
Bildirim
Geçen haftaki kilo 77
BuEki Görüntüle 1424041 haftaki kilo 74.4
Fark 2.6
yüzde 3.376
Günaydın kızlar
Bildirim
Geçen haftaki kilo 77
BuEki Görüntüle 1424041 haftaki kilo 74.4
Fark 2.6
yüzde 3.376
İyiyim cnm bnm nptn tartldn mieşimm menün çok iyi maşallahnasılsın görüşmeyeli
aynura çook kızdım diyelimmSeni onu birakta bu kadar hızlı nasıl veriyon anlat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?