Günaydıııın ,çok güzel yağmur yağıyor bugün...
TeşekkürlerSuper menuuudiyet tarzlarimiz benziyor
yaa yemezdim normalde ama biraz midemi dolu tutsun diye yedim1simit 4dilim ekmek çeyrek simit bi dilim ekmek yapıyor canım.sadece onun beyaz undan yapılması ve üzerindeki susamların kızarması diyet için hiç iyi deyil.gerisi güzel
evet patates kızartması da kahvaltıya giriyor ama diyet yapanlar patates kızartması yemez değil mi ? ki ben normalde de kızartma sevmem. fırında yaparım yiyeceğim zaman.Kahvaltı demissin aksama ama ne var içinde patates kızartmasi da kahvaltıda yeniyorekmek var mi ya
Menüne laf yok zaten :) ahhh birde suları yazsan tam süper olacak hehehe :)Menum
kahvalti
Cok az peynir
3 tane zeytin
bi adet domates
ceyrek yesil elma
öğlen
corba
yarim dilim tahil ekmek
aksam
Iki tane kuru kayisi
yogurt
Yumurtali marol salatasi
1 adet elma
Ara öğün 1 bardak ayran
Yesil cay ictim suyumuda içtimmm
spor
1 saat yürüdüm
yarim saat pilates
Canlarrr seviyom sizi
Günaydın canımda hayır olsun neden ayrılıyorsun ?7. takımın güzelleri günaydın.
kişisel sebeplerle takımdan ayrılmak zorundayım hepinizi çok seviyorum.
cuma günü bildirim yapmaya gelcem merak etmeyin =) asla sizi zor durumda bırakmam. öpüyorum hepinizi. incecik fit hatunlar olun bu yaz görenler çatlasın=)
7. takımın güzelleri günaydın.
kişisel sebeplerle takımdan ayrılmak zorundayım hepinizi çok seviyorum.
cuma günü bildirim yapmaya gelcem merak etmeyin =) asla sizi zor durumda bırakmam. öpüyorum hepinizi. incecik fit hatunlar olun bu yaz görenler çatlasın=)
Aaaa hayırdır noluyooorr yahuuu nereye gidiyorsunuz ?Günaydın kızlar bazı özel sebeplerden dolayı artık takıma gelemeyeceğim cuma günü vaktinde bildiririm mutlaka kilomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?