- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Bir yandan dizi izliyorum canım belki ondandır. Ama hala aynıyım benKacak seni bi gidip bi geliyonbu arada bi gariplik var sende.önceki muhabbetin hic yok .neden ?
Harika yapmışsın canımTavsiyene uydum akşam tostunu sabaha taşıdım:))
İyi geceleer canımiyi geceler kızlar.çok uykum vaaaar...
Ben 3u 1arada içerdim hep ama şimdi çok ağır şekerli geliyor 2si 1aradaya bazen bi gold yada clasik ekleyip içiyorum zift gibi oluyorSağol canım. Bu 2. Haftam iyi yaaa alıştım kahvemi bile şeker atmiyorum artık.
Zeynebim bugun dr . İslerim vardi canim.Aynura ve peri nerdesinizzz.aeben abla ve kuzuların annesi nerdesinizzz
Mekik programına başlıcam bende squati tamamlayamadim zor geldi 100den sonrası kasiyorTurtlecim ben mekiğe cok onem verdim ve gozle gorulur bi degisim var karin bolgemde ustten iki kasım belli oldu bile alt karin kaldi simdi
Kisacasi spora cok agirlik verdim hala da tam gaz devam ediyorum
Arada bir yogurtlu karisimlarla destekledim tabii
Tavsiyelere hep açığımdir:)Bir yandan dizi izliyorum canım belki ondandır. Ama hala aynıyım ben
Harika yapmışsın canım
Bi kase yogurt zerdecal zencefil tarcin karisimi canm:)Mekik programına başlıcam bende squati tamamlayamadim zor geldi 100den sonrası kasiyor
Yoğurtlu karışımlar neler peki?
Tavsiyelere hep açığımdir:)
Onu nasıl yedin ki tadı çok kötüBi kase yogurt zerdecal zencefil tarcin karisimi canm:)
Tarcin duzeltiyor az da olsaOnu nasıl yedin ki tadı çok kötü
http://www.vidivodo.com/video/p90x-ab-ripper-x/1125394Ya kimse bana cevap vermedi
Adonis ve alt karin kasini calistirmak istiyorumm
Hangi egzersizi yapsamki
Bakiyim bi
Buket suna dikkat ettim.videoya bakıp dikkatli yapınca çok ama çok yorukuyorum baya etkili oluyo ama kendim açmadan yapınca onun kadar etkili değil.bu yüzden hergun videoları açıp yapmaya karar verdim.o nefes alma yerleri bile çok önemli imiş ya .neyse bkalaim 21 günde cilek gibi karin diyo ,gorucez
canım iyiyim sadece diyet konusunda motivasyonum yerle bir, düşünmen yeter canım , ama şunu bilmeni isterim, kendimden çok senin kilo vermeni daha çok istiyorum, takibimdesin :)
hangi programı takip ediyorsun canım,
Alksilar esimmeeeeHayatcımm menünü yazdın mı eşim göremedim ben ama
Bende yazayım menümü
Sabah:
1 haşlanmış yumurta, 1 bıldırcın yumurtası
1 kk peynir
5 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,dereotu,nane
1 dilim tb ekmeği
1 şekersiz çay
Öğlen:
1 şekersiz çay
2-3 tane eti form kepekli kraker
Akşam:
Izgara et
salata
yoğurt
1,5 lt su oldu ama 2,5 yapacağım. 4 km yürümüşüm. Bisikletle de çalışmaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?