- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
bende yazayım bugünkü menümü
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin
ara
1 adet portakal
öğlen
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
salata
akşam
1 avuç çiğ fındık
salata
ayran
Ooohhh misss. Sen nasılsın naznazım?hedefe de az kalmışşş...
Sen de çoook iyi gidiyorsin firuzemmm.llisteye almak için sssssabrsızlanıyorummm..işdemisin şimdi?Ekmek olunca yumurta yağlı peynir olmuyo montignacta. Bugün lor peyniri alicam inşallah.
her zamnki gibi süper nazlım ama akşam salatana ton balığı/ haşlanmış falan tavuk falan ekleseydin daha güzel olurdu sanki
Hakketen mi nazım?hedefe ulaşıcak kadar kilomu verdin kız?bi an mutluluktan içim kıpır kıpır oldu.bi de boyun kaçdı?bi de kesinlikle önce sora foto istiyoruzzzben iyiyim kaptanım çok şükür . sanırım bu hafta mezun olucam kaptanım . artık bol bol sporla basenleri yok etme yoluna gitmeye karar verdim
Ben de zaten öyle tahmin etmişdim. Kocanla karar almışdınız galiba.çok iyi bi karar.biz de şu an kocamla bazı anlaşmalar içindeyiz.evet patates kızartması da kahvaltıya giriyor ama diyet yapanlar patates kızartması yemez değil mi ? ki ben normalde de kızartma sevmem. fırında yaparım yiyeceğim zaman.
kahvaltım : yumurta zeytin peynir bi tatlı kaşığı bal. 2 bardak şekersiz çay.
Hakketen mi nazım?hedefe ulaşıcak kadar kilomu verdin kız?bi an mutluluktan içim kıpır kıpır oldu.bi de boyun kaçdı?bi de kesinlikle önce sora foto istiyoruzzz
İtiraf ediyorum seni çok kıskanıyorum :)))) ahhh 5lilere bir gelseeeemmm :)ben iyiyim kaptanım çok şükür . sanırım bu hafta mezun olucam kaptanım . artık bol bol sporla basenleri yok etme yoluna gitmeye karar verdim
İtiraf ediyorum seni çok kıskanıyorum :)))) ahhh 5lilere bir gelseeeemmm :)
Ayyyy suprizlere bayılırım mmmmm.158boya 52çok az deyil mi nazım kuzum?55 56 iyi ya bitanem.bi de sen 2.çocuğu ne zamana düşünüyorsun?süpriz olsun cumaya . benim boyum 1,58 canım
Ayyyy suprizlere bayılırım mmmmm.158boya 52çok az deyil mi nazım kuzum?55 56 iyi ya bitanem.bi de sen 2.çocuğu ne zamana düşünüyorsun?
kaptanım daha önce başarmışsın yine yaparsın sen sende bu azim olduktan sonra
Kız onu peri yazmışşş.dün kocamla sohbet edediyorum.daha da zayıflamak istediyimi öyrenince kızdı bana.böyle iyison ben çok zayıf istemiyorum.sadece kilo alma yeter ddedi.ben de zaten o 1 2 kiloyu rezerv olarak vermek istiyorum dedim.yani 60ı geçmemek için 1_1.5kilo altına inmeliyim. Daha da inemedim dün akşam bi cıss yaptık kocamla,bugün 60.200üm yine. Ama inicem yaaa iniceeemkaptanım daha önce başarmışsın yine yaparsın sen sende bu azim olduktan sonra
Kız o zaman sporla ne uğraşıyon çok.zaten bozulacak yine.kilonu verdin güzelce yeter.normal sporunu yapsan yeter. Senin oğluş kaç aylıktı.benim kızım 22aylık.ben de isterim aslında ama bu hayatıma ikinci bir çocuöu doğurmak istemiyorum.bekliyorum,hayatımın mücizesini bekliyorum dahaALLAH kısmet ederse canım bu sene sonuna doğru düşünüyorum 2. çocuk için
ALLAH kısmet ederse canım bu sene sonuna doğru düşünüyorum 2. çocuk için
İtiraf ediyorum seni çok kıskanıyorum :)))) ahhh 5lilere bir gelseeeemmm :)
Kız o zaman sporla ne uğraşıyon çok.zaten bozulacak yine.kilonu verdin güzelce yeter.normal sporunu yapsan yeter. Senin oğluş kaç aylıktı.benim kızım 22aylık.ben de isterim aslında ama bu hayatıma ikinci bir çocuöu doğurmak istemiyorum.bekliyorum,hayatımın mücizesini bekliyorum daha
Ben de listeye girmek için sabirsizlaniyorumSen de çoook iyi gidiyorsin firuzemmm.llisteye almak için sssssabrsızlanıyorummm..işdemisin şimdi?
İnşallah nazım inşallah.ben aslında hep kızımın 3.5yaşında hamile kalmayı düşünüyordumm.ama büyüdükce insan istiyo bebiş.bi de hala olucam ya inşallah.İnci bebeğmizi büyütelim sonra doğururym yabenim oğluş 20 aylık aynuram . ALLAH gönlüne göre versin canım İNŞALLAH beklediğin mucize en kısa zamanda gerçekleşir.
elifim erkenmi dersin hamile kal doğur derken oğluş 3 yaşını geçmiş olur.
Hiç kendinden bahs etmedin canım.yarım günmü çalışıyorsun?çocuk falan varmı güzelim?Evet kızlar ben burdayım 13.30 a kadar.
Ben de listeye girmek için sabirsizlaniyorumevet canım isteyim
benim oğluş 20 aylık aynuram . ALLAH gönlüne göre versin canım İNŞALLAH beklediğin mucize en kısa zamanda gerçekleşir.
elifim erkenmi dersin hamile kal doğur derken oğluş 3 yaşını geçmiş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?