Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

EE kız konussana hic konusmuyon.
geldim canım geldim...ya kızımı guya kendi uyumaya bıraktım.20dakikadır sesi gelmiyor ben de oh be uyudud dedim bir de baktım çağırıyor.gittim ki yastığını elbiselerini falan yerlere atmış zıplıyor.hiç kızamadım ya.öpüp uyuttum geldim.kvde de yok....oooh

Zeynep uykusu girmedi mi duzene daha kizin?
Yok ya hala ayni sadecr 1 gün sabaha kadar uyudu .şaşkınlıktan kalkıp kontrol ettim acaba bisey mi oldu diye.. Ya simdii de uyumaya bırakıyorum yatağına.uyuyo.biraz geçince kalkıp yatağın ortasına gidiyor yüz ustu yatıyor sonra ayağa kalkıyor geri yatıyor.sonra oturuyo otururken uyuyor.sürekli bi yere gidiyor beşiğinde hiperaktivite mi uyurgezerlik mi bilmiyorum.9 aylık daha

Uyku duzeni nasil. Gunduz kac defa kacar saat uyuyor?

doriş de öyle canım düzgün yattığını bilmem hiç ayağa kalkar uyurken hop kendini yorganın üzerine bırakır öyle devam eder uykuya uykusunda konuşuyordu önceleri şimdi bıraktı

doriş de öyle canım düzgün yattığını bilmem hiç ayağa kalkar uyurken hop kendini yorganın üzerine bırakır öyle devam eder uykuya uykusunda konuşuyordu önceleri şimdi bıraktı

Benimki yuzukoyun doner,basini saga sola cevirmek disinda kipirdamaz. Kahkaha attigi olmustur ama Saat 10 da yatti, hala uyuyor. Kalksa da yemek yesek

Ya bu oturuyo öyle uyuyorum gülmekten katılıyorum ama önemli bisey mi diye de korkuyorum.çünkü 5 dk da bir şekilden şekile giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…