geldim canım geldim...ya kızımı guya kendi uyumaya bıraktım.20dakikadır sesi gelmiyor ben de oh be uyudud dedim bir de baktım çağırıyor.gittim ki yastığını elbiselerini falan yerlere atmış zıplıyor.hiç kızamadım ya.öpüp uyuttum geldim.kvde de yok....ooohEE kız konussana hic konusmuyon.
dimi yaaaa.çok güldümkız doğuran eden yok mu hep burdasın, doğumhaneden canlı yayın mı yapıyon yoksa
Evdeyim kızkız doğuran eden yok mu hep burdasın, doğumhaneden canlı yayın mı yapıyon yoksa
dur kız daha kimse paylaşmadıkaçıncı olduk kızlar
heyecanlandım ben dedur kız daha kimse paylaşmadı
konuyu bılmıyrum ama gercekten uyur gezer mıBenim kız da uyur gezer oldu galiba ya
Yok ya hala ayni sadecr 1 gün sabaha kadar uyudu .şaşkınlıktan kalkıp kontrol ettim acaba bisey mi oldu diye.Zeynep uykusu girmedi mi duzene daha kizin?
Ben ortalamayi hesapladim 1 çıkıyorayyyy neredesein periiiiiii?liste seni bekliyoooo
Yok ya hala ayni sadecr 1 gün sabaha kadar uyudu .şaşkınlıktan kalkıp kontrol ettim acaba bisey mi oldu diye.. Ya simdii de uyumaya bırakıyorum yatağına.uyuyo.biraz geçince kalkıp yatağın ortasına gidiyor yüz ustu yatıyor sonra ayağa kalkıyor geri yatıyor.sonra oturuyo otururken uyuyor.sürekli bi yere gidiyor beşiğinde hiperaktivite mi uyurgezerlik mi bilmiyorum.9 aylık daha
Yok ya hala ayni sadecr 1 gün sabaha kadar uyudu .şaşkınlıktan kalkıp kontrol ettim acaba bisey mi oldu diye.. Ya simdii de uyumaya bırakıyorum yatağına.uyuyo.biraz geçince kalkıp yatağın ortasına gidiyor yüz ustu yatıyor sonra ayağa kalkıyor geri yatıyor.sonra oturuyo otururken uyuyor.sürekli bi yere gidiyor beşiğinde hiperaktivite mi uyurgezerlik mi bilmiyorum.9 aylık daha
doriş de öyle canım düzgün yattığını bilmem hiç ayağa kalkar uyurken hop kendini yorganın üzerine bırakır öyle devam eder uykuyauykusunda konuşuyordu önceleri şimdi bıraktı
Gündüz 2 yada 3 kez uyuyo.ortalama 1,5 St her uykusuUyku duzeni nasil. Gunduz kac defa kacar saat uyuyor?
Ya bu oturuyo öyle uyuyorum gülmekten katılıyorum ama önemli bisey mi diye de korkuyorum.çünkü 5 dk da bir şekilden şekile giriyodoriş de öyle canım düzgün yattığını bilmem hiç ayağa kalkar uyurken hop kendini yorganın üzerine bırakır öyle devam eder uykuyauykusunda konuşuyordu önceleri şimdi bıraktı
maaaşallah benim kuzu daBenimki yuzukoyun doner,basini saga sola cevirmek disinda kipirdamaz. Kahkaha attigi olmustur amaSaat 10 da yatti, hala uyuyor. Kalksa da yemek yesek
canım benim yaaaa çok tatlıYa bu oturuyo öyle uyuyorum gülmekten katılıyorum ama önemli bisey mi diye de korkuyorum.çünkü 5 dk da bir şekilden şekile giriyo
İcraat görelim artik.haftaya en yuksek yüzde sende olsun var misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?