Bunu hergun mu tüketmiş.çok leziz bi tarifcanım cekti
günde 2-3 öğün yapmış. aslında günde 1 öğün yapılabilir benimde canım çektiteşekkürler elifim.sabahları yapıla bilir aslında.tabi ben yok.ben yumurtasız yapamam ya.dün akşam bu sabahı bekliyordum sabırsızlıkla yumurta yemek için
iki gün deneye bilirsin.nasıl etki ettiyini kontrol edrsin kilona bakarak.Ben bu hafta her sabah bunu yesem mi diye düşünüyorum ama ya kilo alirsam
Ben bu hafta her sabah bunu yesem mi diye düşünüyorum ama ya kilo alirsam
bence detatlandırıcı koymaya gerek yok bence
Bende koymam zaten.çayı filan da şekersiz içerim yıllardır.netten araştırıyorum da bu antioksidan içerikli meyve suyu .değişik meyvelerden de yapılabilir.ben hergune farklı meyvelerden yapıp bi hafta yapayım ya .ananas,kivi ,muz,portakal,elma gibi meyvelerle hergun farklı yapayım ama blendrim bozuldu off yatatlandırıcı koymaya gerek yok bence
sen geçen hafta da 66.5mişsin canım.sabitsin yani
Ben her zamanki gibi burda yımkimse yok muuuu
hangi günler çalışıyon kuzum sen??Ben her zamanki gibi burda yım
zeynepcim lütfen bu hafta eşine çok daha dikkat et...senden sorucam onun alıp verdiyi kilonun hesabınıBen her zamanki gibi burda yım
Beni dinlemiyo Aynura napicam bu kizizeynepcim lütfen bu hafta eşine çok daha dikkat et...senden sorucam onun alıp verdiyi kilonun hesabını
seni bu hafta zeynebe emanet ettim canım.zeynebimmmm et senin kemiyi benimmm..hangi günler çalışıyon kuzum sen??
bu arada şu smothie tarifini ben de denemeye karar verdiiim beeraber kontrol edelim :)
Olur sana diyet dondurmaBu tarifi bi de çilekli yapıp dondur ye ohh
Değişiyor benim günler.smothie yapıp yaninda ekmek yemezsin umarımhangi günler çalışıyon kuzum sen??
bu arada şu smothie tarifini ben de denemeye karar verdiiim beeraber kontrol edelim :)
vallaha ben bilmem.sana emanet....Beni dinlemiyo Aynura napicam bu kizi
ekmek yok ya börek yer ya da lahmacunDeğişiyor benim günler.smothie yapıp yaninda ekmek yemezsin umarım
Utan utan yüz karası seni üç haftadır aynisin. Bu hafta 65 olacaksın o zaman bak hergun kontrol ediyorsun kendini inmeyene kadar gelme .akşamları yemek yok sana bi de.çorba salata balık bunları dönüşümlü ye.hele bi verme gerçekten seni birakicamhangi günler çalışıyon kuzum sen??
dimi ama prestijini aşağı tutuyo tuğba seninUtan utan yüz karası seni üç haftadır aynisin. Bu hafta 65 olacaksın o zaman bak hergun kontrol ediyorsun kendini inmeyene kadar gelme .akşamları yemek yok sana bi de.çorba salata balık bunları dönüşümlü ye.hele bi verme gerçekten seni birakicamkendime yeni eş bulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?