Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bunu hergun mu tüketmiş.çok leziz bi tarif canım cekti
teşekkürler elifim.sabahları yapıla bilir aslında.tabi ben yok.ben yumurtasız yapamam ya.dün akşam bu sabahı bekliyordum sabırsızlıkla yumurta yemek için
günde 2-3 öğün yapmış. aslında günde 1 öğün yapılabilir benimde canım çekti tarçın yerine kakao da koyulabilir değişilik olsun

tatlandırıcı koymaya gerek yok bence
Bende koymam zaten.çayı filan da şekersiz içerim yıllardır.netten araştırıyorum da bu antioksidan içerikli meyve suyu .değişik meyvelerden de yapılabilir.ben hergune farklı meyvelerden yapıp bi hafta yapayım ya .ananas,kivi ,muz,portakal,elma gibi meyvelerle hergun farklı yapayım ama blendrim bozuldu off ya

hangi günler çalışıyon kuzum sen??
bu arada şu smothie tarifini ben de denemeye karar verdiiim beeraber kontrol edelim :)
Utan utan yüz karası seni üç haftadır aynisin. Bu hafta 65 olacaksın o zaman bak hergun kontrol ediyorsun kendini inmeyene kadar gelme .akşamları yemek yok sana bi de.çorba salata balık bunları dönüşümlü ye.hele bi verme gerçekten seni birakicam kendime yeni eş bulucam

dimi ama prestijini aşağı tutuyo tuğba senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…