Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aramıza hoş geldin canım.çok motive görünüyorsun.tam da 7.takıma layık bi üyesin.peki nasıl bi beslenme programı uyguluyorsun?

Hoşgeldin canım bende zeynep evli ,çocuklu mutlu bi ebeyim

Aynura sen hic merak etme bu kendime ilk ve son ödülüm du çünkü bundan sonra kilo vermeyi hızlandırmak gerek.hesap yaptım.

Çok azimlisin tam bi takim kaptanisin,herkese orneksin bravo sana

Mayısa kadar 65 olmam gerek.hesap yaptım boyle verirsem 69-68 filan oluyorum.bu yüzden aksam yemeklerini çok hafif ve erken yemeye karar verdim.bi de sporu arttiricam tabi bana uygun olanlardan
unutuyorum tam olarak kilonuzu.kaç kilosun bi de boyun kaç?

Yagmurcum vermeyi gerçekten istiyorsan gerçekten sabırla devam edersen öyle güzel gidicek ki.bak bende 84 kilo ile başladım az çok ayni kilolardaymisiz.simdi 76 kiloyum.ocakta basladim.vermey baslayinca çok mutlu olucaksin

Yagmurcum vermeyi gerçekten istiyorsan gerçekten sabırla devam edersen öyle güzel gidicek ki.bak bende 84 kilo ile başladım az çok ayni kilolardaymisiz.simdi 76 kiloyum.ocakta basladim.vermey baslayinca çok mutlu olucaksin
Bak 3ayda hedefine güzelce ulaşırsın zeynep. 11kilo vermen gerek.Yeterki yolundan cayma.

Yüzümü güldürdün ya.ismini biliyorum kız.ama ben sana deyimmi sen 65e ulaştığında daha zayıf olmak isteyeceksin.
Bende öyle düşünüyorum.zaten ilk hedefim o.mayısta karadeniz turu düşünüyoruz kocamla o zamana kadar 65 olmalıyım.yazında malatya ya gidicrm o zamanda daha zayıf olmam gerek o yüzden hizlanmam gerek

Bide Aynura benim kemik yapım çok iri .çok etli değilim yani kime sorsam kaç kiloyumdur diye 65 diyo hic gostermiyorum o yüzden sansliyim.yoksa 65 az değil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…