Aramıza hoş geldin canım.çok motive görünüyorsun.tam da 7.takıma layık bi üyesin.peki nasıl bi beslenme programı uyguluyorsun?Adım= Yağmur Ecem
Yas=25
Boyum=1.60
Kilom=82.100
Hedef kilom=65
Kilo alma nedenim Cok fastfood tüketmek cips cola yani cok zararli beslendim ozelikle universiyete ilk basladigimda 50 kiloydum kendimi bu hale nasil çevirdim bilmiyorum
Kilo verme istegim Aslinda herkes gibi guzel görünmek insanlarin bu neydi nasil kilo almis demeleri cok agrima gidiyor bide en önemlisi gelinlik icin ALLAHIN izniyle
Ben muhasebe ögretmeniyim bi kursta öğretmen olarak çalışıyorum nisanliyim dugunum yaza kismet olursa suan onun kosturmasi icindeyim rizede yasiyorum
Teşekür ederim takima kabul görmek beni cok mutlu etti deneme suremide en güzel sekilde tamamlayip sizlerin arasinda bulunmak isterim
Hoşgeldin canım bende zeynepAdım= Yağmur Ecem
Yas=25
Boyum=1.60
Kilom=82.100
Hedef kilom=65
Kilo alma nedenim Cok fastfood tüketmek cips cola yani cok zararli beslendim ozelikle universiyete ilk basladigimda 50 kiloydum kendimi bu hale nasil çevirdim bilmiyorum
Kilo verme istegim Aslinda herkes gibi guzel görünmek insanlarin bu neydi nasil kilo almis demeleri cok agrima gidiyor bide en önemlisi gelinlik icin ALLAHIN izniyle
Ben muhasebe ögretmeniyim bi kursta öğretmen olarak çalışıyorum nisanliyim dugunum yaza kismet olursa suan onun kosturmasi icindeyim rizede yasiyorum
Teşekür ederim takima kabul görmek beni cok mutlu etti deneme suremide en güzel sekilde tamamlayip sizlerin arasinda bulunmak isterim
Dedim ya iyi etmişsin yayazmamakla.yalnış mı yazdım kii?Dünkü menüyü mu yazayım ?
Yok kız benim kafa yerinde değil eksik okumusumDedim ya iyi etmişsin yayazmamakla.yalnış mı yazdım kii?
Hm.nasıl bi programmış?Aynura sen hic merak etme bu kendime ilk ve son ödülüm duçünkü bundan sonra kilo vermeyi hızlandırmak gerek.hesap yaptım.
Çok azimlisin tam bi takim kaptanisin,herkese orneksin bravo sanaTamamcanım.iyi yapmışsln yazmamakla.kesinlikle bugün telafi edediyorsun.burada yazıyosun ne yediyini.ben de dün sabah da yumurta salata öğlen meyve salatası akşam da yumurta salata ayran yedim bugün 59.2düm.300daha vermişim.önemli olan o 60inmemdi.sonrası gelecekdi biliyordum
Mayısa kadar 65 olmam gerek.hesap yaptım boyle verirsem 69-68 filan oluyorum.bu yüzden aksam yemeklerini çok hafif ve erken yemeye karar verdim.bi de sporu arttiricam tabi bana uygun olanlardanHm.nasıl bi programmış?
I ı ı iyi deyilim.Bu arada senin moral nasıl Aynura iyi misin bugün ?
unutuyorum tam olarak kilonuzu.kaç kilosun bi de boyun kaç?Mayısa kadar 65 olmam gerek.hesap yaptım boyle verirsem 69-68 filan oluyorum.bu yüzden aksam yemeklerini çok hafif ve erken yemeye karar verdim.bi de sporu arttiricam tabi bana uygun olanlardan
Bunu sizden duymak,ttakdir almak çok iyi.teşekkür ederimÇok azimlisin tam bi takim kaptanisin,herkese orneksin bravo sana
Yagmurcum vermeyi gerçekten istiyorsan gerçekten sabırla devam edersen öyle güzel gidicek ki.bak bende 84 kilo ile başladım az çok ayni kilolardaymisiz.simdi 76 kiloyum.ocakta basladim.vermey baslayinca çok mutlu olucaksinAdım= Yağmur Ecem
Yas=25
Boyum=1.60
Kilom=82.100
Hedef kilom=65
Ask olsun ya boy 1.63unutuyorum tam olarak kilonuzu.kaç kilosun bi de boyun kaç?
Bak 3ayda hedefine güzelce ulaşırsın zeynep. 11kilo vermen gerek.Yeterki yolundan cayma.Yagmurcum vermeyi gerçekten istiyorsan gerçekten sabırla devam edersen öyle güzel gidicek ki.bak bende 84 kilo ile başladım az çok ayni kilolardaymisiz.simdi 76 kiloyum.ocakta basladim.vermey baslayinca çok mutlu olucaksin
Yüzümü güldürdün ya.ismini biliyorum kız.ama ben sana deyimmi sen 65e ulaştığında daha zayıf olmak isteyeceksin.Ask olsun ya boy 1.63
Şimdiki kilo 76 başlangıç 84 adim da zeynep
İste ben mayis a kadar olsun diyorum yada en geç mayis ortası bitireyimBak 3ayda hedefine güzelce ulaşırsın zeynep. 11kilo vermen gerek.Yeterki yolundan cayma.
Bende öyle düşünüyorum.zaten ilk hedefim o.mayısta karadeniz turu düşünüyoruz kocamla o zamana kadar 65 olmalıyım.yazında malatya ya gidicrm o zamanda daha zayıf olmam gerek o yüzden hizlanmam gerekYüzümü güldürdün ya.ismini biliyorum kız.ama ben sana deyimmi sen 65e ulaştığında daha zayıf olmak isteyeceksin.
Bi resim koysan da görsek ddiyorum ebecikBide Aynura benim kemik yapım çok iri .çok etli değilim yani kime sorsam kaç kiloyumdur diye 65 diyohic gostermiyorum o yüzden sansliyim.yoksa 65 az değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?