Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünki raporummm :)

Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,maydanoz,dereotu,nane

öğlen:
1 türk kahvesi

akşam:
haşlama tavuk
salata
yoğurt

2 lt kadar su içtim. 4 km yürüdüm.

biraz dengesiz mi olmuş sanki :)

neeee pasta mıııııııı

yulaflı bisküvi konusunda kesin bilemiyorum bişi diyemem ama menün süper
hıı hııı maleseeef
ama kendime güvndiğim için yedim
telafi edeceğimi bildiğim için

Derece hayirli olsun guzeller, darisi birincilige

Aynura ya bu deveyi gudersin ya bu diyardan gidersin diye bir tabir var bizde canim. Istedigini olduracak kadar guclu bir yapin var aslinda. Neden uzulen hep sen oluyorsun anlamis degilim. Ama bugun kizindan bahsederken icimden insallah onun zamanina bu birlikte yasama adeti falan kalmaz diye gecirdim...

Günaydın bu takim cok aktif bende yeni diyet günlüğü actim bu pazartesi basladim diyete sizlerin arasinda olmak isterim tabi mümkünse @zayifolacam adasimda burda
şimdiden ilginiz icin tesekur ederim
Olur canım.ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formumuzu doldur ve başlayalımmm...

Adım= Yağmur Ecem
Yas=25
Boyum=1.60
Kilom=82.100
Hedef kilom=65

Kilo alma nedenim Cok fastfood tüketmek cips cola yani cok zararli beslendim ozelikle universiyete ilk basladigimda 50 kiloydum kendimi bu hale nasil çevirdim bilmiyorum

Kilo verme istegim Aslinda herkes gibi guzel görünmek insanlarin bu neydi nasil kilo almis demeleri cok agrima gidiyor bide en önemlisi gelinlik icin ALLAHIN izniyle

Ben muhasebe ögretmeniyim bi kursta öğretmen olarak çalışıyorum nisanliyim dugunum yaza kismet olursa suan onun kosturmasi icindeyim rizede yasiyorum

Teşekür ederim takima kabul görmek beni cok mutlu etti deneme suremide en güzel sekilde tamamlayip sizlerin arasinda bulunmak isterim

Ya Aynura ben sana demiştim ya bi süre önce. Bisey yicem diye dun ödül verdim kendime bilerek istediğimi yedim ondan kızların cani çekmesine diye yazmadım
Tamamcanım.iyi yapmışsln yazmamakla.kesinlikle bugün telafi edediyorsun.burada yazıyosun ne yediyini.ben de dün sabah da yumurta salata öğlen meyve salatası akşam da yumurta salata ayran yedim bugün 59.2düm.300daha vermişim.önemli olan o 60inmemdi.sonrası gelecekdi biliyordum

Dünkü menüyü mu yazayım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…