- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
Cok tesekkur ederımhosbuldum 7 takımda olmaktan bende gurur duyuyorum cok ıyı bı takım arkdası olmak ıcın elımden gelenı yapıcam
kalorı kontrolu yapıyorum hayatımdan makarna pılav abur cubur fastfood hayatımdan zararlı herseyı cıkardım genelde dusuk kalolırlıve saglıklı beslenıyorum sebz yemegı tuketıyorum haslanmıs olarak tavugumu etımı yıyıyorum fırında koftemı yıyıyorm corba ıcıyorum ve ayran yogurt bol bol tuketıyorum ekmegı kestım ekmek olarak tahıllı ekmegı tercıh edıyorum
Tabiiki menünü ver canım bugündeBugun gıremedım ne yazıkkı unıte sınavı vardı sımdı musaıt olabıldım ben yarından ıtıbaren menu verebılıyormuyum
Menün güzel canımmenü :
sabah 9 da salatalık domates peynir bir dilim ekmek çay ve azck sucuklu yumurta
öğlen saat 2 buçukta tavuk döner yedim lavaşsız .
akşam saat 7 de eve geldim iki tane sarma ve bol bol ayran .
su : 2 lt falan .
spor .. gün boyunca yürüdüm vallaha .. daha ne olsun :)
bebegim nasılsıııınnBana yazmadı ki adini
zaten pek sevmiyorum :) yumurta yemiş olayım diyeMenün güzel canımbenim doktorumda fazla olmamak kaydıyla sucuğu diyetin 2. Ayından sonra serbest bıraktı
Ne olacak akrabaları varsa benim eşimin halası burada arada eşimin sevdiği yemekleri yapıp çağırır ,mutlu eder...seninnasıl baktığın önemli..Tavsiyelerinize ihtiyacım var.bazı arkadaşlarım (is yerinden ) gitme ailenin akrabaları ordaysa filan diyo sence ne yapmaliyim abla
Tekrar geçmiş olsun kuzum zehirlendin mi ki dikkat et kendine lütfenCanım salı gecesi biraz rahatsızlandım acillik oldum serum falan derken bugüne geldik işte henüz tam anlamıyla düzelemedim. ishal,kusma, bulantı, mide ve bağırsak ağrısı derken olan oldu. Çok teşekkür ederim canım. Bu aralar salgın varmış galiba aman dikkat edin.
Tatlımmm ne desem ne söylesem bilemiyorum aslında. Kafana takma dicemde ne kadar yapabilirsin bilemiyorum.
Tabiiki menünü ver canım bugündeayrıca harika bir başlangıç yapmışsın
Zayifim kiz bu ne hal
edit: ama daha cumaya çok var
Zayif hosgeldin nicin gibi zauif olursun insallahCok teşekür ederim sizlerle tanışmak beni cok mutlu etti
Hem gunluk hemde takimda olmak bana guc vericegini dusundum
iyi gecelerİyi geceler canlar .....
Hosgordum elifim , mucuks ..iyi geceler
hoşgeldin
özlettin kendini :)
Hoşgeldin cancazım.,Hosgordum elifim , mucuks ..
Zayif hosgeldin nicin gibi zauif olursun insallah
Zayifolacamla nicleriz cok benzediginden ilk basta anlayamadim yeni oldugunu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?