Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menü :

sabah 9 da salatalık domates peynir bir dilim ekmek çay ve azck sucuklu yumurta

öğlen saat 2 buçukta tavuk döner yedim lavaşsız .

akşam saat 7 de eve geldim iki tane sarma ve bol bol ayran .

su : 2 lt falan .

spor .. gün boyunca yürüdüm vallaha .. daha ne olsun :)

Bugun gıremedım ne yazıkkı unıte sınavı vardı sımdı musaıt olabıldım ben yarından ıtıbaren menu verebılıyormuyum
Tabiiki menünü ver canım bugünde ayrıca harika bir başlangıç yapmışsın

Menün güzel canım benim doktorumda fazla olmamak kaydıyla sucuğu diyetin 2. Ayından sonra serbest bıraktı

Tavsiyelerinize ihtiyacım var.bazı arkadaşlarım (is yerinden ) gitme ailenin akrabaları ordaysa filan diyo sence ne yapmaliyim abla
Ne olacak akrabaları varsa benim eşimin halası burada arada eşimin sevdiği yemekleri yapıp çağırır ,mutlu eder...seninnasıl baktığın önemli..

Tekrar geçmiş olsun kuzum zehirlendin mi ki dikkat et kendine lütfen

Perim kuzum daha iyilesemedinmi ? Gecmis olsun .

Aynuram dun kotuydun bak arzumun dedigi gibi ya sesini cikarmadan kabulleneceksin bu durumu yada sesini cikarip birilerine bisileri gostermelisin

Zayif hosgeldin nicin gibi zauif olursun insallah

Zayifolacamla nicleriz cok benzediginden ilk basta anlayamadim yeni oldugunu ...

Hosbuldum nekadar iyi bi takimsiniz hepiniz bana gonullerinizi actiniz cok sagolun
Evet zayifolucamla ayni sayilir nickimiz gunligime gelmisti adas diyoruz birbirmize INSALLAH adim gibi zayif olurum cok sagoliun adim yagmur ecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…