burada adımı vermiyorum canım, dur özelden yazayım, ama burada kullanılmasını istemiyorum, özel sebeplerden dolayıAdini lutfetsen bize diyorum
Alt tarafın bayaa bi ince buketcim göbeğinde çok az bi fazlan var spora gidince en fazla bi ay içinde incecik gozukursun
Supersin kuzum azicik gobus gördüm sanki
Seni görünce sekiz kilo kulağa fazla geliyor ama tabi sen bilirsin ideal kilonu bir ayin klmis deseneSagol kuzum daha 8 kilom var kuzucumgobek ata ata eriticem göbeği cok sagol kuzum
tekrar yazayım, çoook hoşsuun, ama tabi spor ve diyete devaaam
Seni görünce sekiz kilo kulağa fazla geliyor ama tabi sen bilirsin ideal kilonu bir ayin klmis desene
Ablacim ben diyeti iki yariya ayrdim simdi ilk yariyi btrdm ikinci yaridayim haydi devam yola
Ya buketcim ben bazen foto görünce yorum yazmayı unutuyorum kendim incelerken öyle kalıyorum
gayet başarılısın canım, aynen devam :)
Sekiz kilo belki 1 ayda gitmez doğru ama sporu arttırdığını için verdiğin kilodan daha ince gozukeceksin ve zaten ince bi kız olacaksın geriye küsürat kar kalacak .tebrik ederim.dünyanın en zor işlerinden biri olan kilo verme isini başarıyla götürüyorsunKuzum bi 60 olayim bakalim kuzum 1 aydan fazla olur tatlim 1 bucuk ay 2 ayi bulur ama bu sporla daha hizli gidr dedi spor hocasi keske 1 ay olsa
Tesekurler ablacim
Iyi geceler kuzumben çıkayım artık, iyi geceler canım,
Sagol zeynebimmSekiz kilo belki 1 ayda gitmez doğru ama sporu arttırdığını için verdiğin kilodan daha ince gozukeceksin ve zaten ince bi kız olacaksın geriye küsürat kar kalacak .tebrik ederim.dünyanın en zor işlerinden biri olan kilo verme isini başarıyla götürüyorsun
yazmıştım canim dur getireyimKız seni ariyorumnptn menunu göremedim aradim ama
bana da yazar mısın bi sakıncası yoksaburada adımı vermiyorum canım, dur özelden yazayım, ama burada kullanılmasını istemiyorum, özel sebeplerden dolayı
yağmurcum buldummBuGünkü menüm
Sabah
Domates
1 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta
Ara 1 türk kahvesi
Öğlen
Karnbahar köftesi
Yoğurt
Akşam
Bakla yemeği
Yoğurt
Salata / yapmayı düşünüyorum
Su 2,5 olur
Spor 1,5 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?