Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bişey sormak istiyorum leptin salgılanması için öğünler arasında 4-5 saat geçmesi gerekiyo ya o ara da kahve içmek leptini engeller mi

kızlar bişey sormak istiyorum leptin salgılanması için öğünler arasında 4-5 saat geçmesi gerekiyo ya o ara da kahve içmek leptini engeller mi
Leptin profu zeynep :)))

Sakiz cignemek bile leptini etkiliyor diye biliyorum , ona keza ayran icebilirsiniz etkilemez
diyorlar , karisik konu bilemedim elifim .

Leptin profu zeynep :)))

Sakiz cignemek bile leptini etkiliyor diye biliyorum , ona keza ayran icebilirsiniz etkilemez
diyorlar , karisik konu bilemedim elifim .
ewet ya çok karışık bir konu bişey yiyip içerken 2 kere düşünüyorum artık :) işin içinden çıkamazsam 5 saatin geçmesini bekliyorum
sakızın etkilediğini hiç duymamıştım ben çok sakız çiğnerim aromasız olsa bile mi etkiliyo ben damlalı çiğniyorum

biliyorum ama çok seviyorum özelliklede arabayla biyere giderken en sevdiğim şeydir
bide açlığa karşı iradeliyim hemen yemek yeme isteğim olmuyo artık diyete başladığımdn beri
Aa elif sakiz cignerken agzinda vede migdende yemek geliyor diye salgi gonderiliyor , yani
leptin ucuyor kuzum kahveyi
sorarken asil leptin dusmanini yapiyormussun
İcmek ve cignemek sanirim burdaki püf nokta
Yinede zeynep aydinlatir seni dedigim gibino karatayda daha cok bilgiye sahip

hiç bilmiyodum dikkat edeyim artık

Iyi geceler canlar

Aeben abla hos geldin. Nasil gecti? Cocuklar gormesin diye gece mi giriyorsun?

Yagmur hos geldin canim. Yeniden 2 yagmur oldu takimda

Zeynep aclik mi basina vuruyor tatlim. Ne bu sinir. Keskin sirke kupune zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…