iyiym bende bugun spor yapamadım yatıyorum öyleiyiyim tatlim sen nasilsin :)
o uzuun yolu bıtırıceksın ve 7. takımdan mezun olucaksın emın ol
kımseyı bırakmıyoruz zayıflamadann :)
Hayhay sen nasil istersen adaşımYok adasim de sen banatabi istersen
en guzeliHayhay sen nasil istersen adaşım
hayırdır hastamısıniyiym bende bugun spor yapamadım yatıyorum öyle
sen buna uzun diyorsan benim kiloyuda hedefide bilmiyorsun demektirSuper canimbenim cok uzun yolum var bakalim uzun yolu guzel bisekilde bitirim bende senin gibi mezun olurum ezgicim
cok memnun oldum
yok yaa üşengecliğimdenhayırdır hastamısın
merhabalar hayirli geceler herkese bende katilmak isterim size tabi araniza alirsanizben yaklasik 3 haftadir basladim lahana detoksu yaptim 3 kilo gitti sonra herseyden azar azar yiyerek spor yaparak felan vermeye calisiyorum
basladigimda 78 kiloydum suan 74.5 felanim ve sanki burda kaldiartik gitmiyo yaklasik on gundur degismiyo yediklerime dikkat ediyom spor felan yapiyom banamisin demiyo yaa bu arada boyum 1.67 ve vazgecmek istemiyorum hedef kilom 65 ama nasil gidecek bilmiyorum neolur yardimci olun bana
69en guzeli
senin hedefin ne adasim
ben en azndan ilk basta 65
Kuzu
sen buna uzun diyorsan benim kiloyuda hedefide bilmiyorsun demektirburada kiler öyle teşvik edecekti seni hedefi arttiracaksin.
GGelir gelirAslında 55 olmak istiyorum bi 65 gorym gerisi gelir sanki
boşwer bugün de hem kasların dinlensin hem sen dinlen :)yok yaa üşengecliğimden
vicdan azabı cekıyorum spor yapmadgm ıcın
97 kusurdum 94 oldum çok şükürKac kilosun adasim ben 82.100
97 kusurdum 94 oldum çok şükür
cok sevinirim canim gordugum kadariyla bayagi canli bir grup buna cok sevindimBende bu takima yeni geldim canim kaptanlar yardimci oliyor sanırım
Bu defa sonunuda getireceğim inşallah adaş uyguladigin bir diyet var mıNe guzel kilo vermeye baslamissin adasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?