- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
Ben de sütün içine eklemeyi çok seviyorum diyete başladığımdan beri bal yemiyorum ya acayip istedi canım doğal diye çok zararı olmaz diye düşündüm bakayım içime sinerse sütün içine koyarım :)Ben ihlamur gibi bitki caylarini tatlandirmk için kullaniyordum abartmadan cay kaşifi ile kullanirsan sorun olmaz cnm
Burdayım caniimm misafir var bugün gelemiyorum bi bakayım dedimAdaşım nerde benim eşim nerde
Evet sevgili eşim oku oku nihayet buldum menunuslm kızlar
bugünkü menüm
sabah 1 dl ekmek, yarım yağsız yufka, peynir, zeytin, domates, salatalık, çay, 1 dl tahin helva
sonrası 3 saatlik hayvanat bahçesi gezintisi
öğle nescafe, 2 tahinli kurabiye ( çok acımıştık çocukları yatırınca yemeğe kadar atıştırdık)
eşyaların yerini değiştirdik temizlik yaptık
akşam (16:00) hamsi, marul salata, soda
Aglayacagima guluyorum Şuan çok tatlısın.Sen benim yanimda ol bak gör dört günde bile kilo gider .hoş yarin kendime çeki düzen vercem
Doğru diyorsun o 4 gün güne ne tatlılar börekler sığdırırTatlim lutfen cuma beraber hava atalim lutfen yaaaaa4gun az sure degil inan ki dikkat etsen cok da guzel gider hic bisey icin gec degil
Yapicam söz sanaTatlim lutfen cuma beraber hava atalim lutfen yaaaaa4gun az sure degil inan ki dikkat etsen cok da guzel gider hic bisey icin gec degil
i Bakalim gulum guveniyorum sanaaaaaa :)Yapicam söz sana
Vücut suyunu Gittiği için dikkat edilmezse ciddi sorunlar olabiliyormuş..Hadi ya
Ben kullanıyorum canım memmunum cokta terletiyor İNŞALLAH zarari olmaz
doğru söylüyosun hedefime ulaşana kadar yemeyimIyi geceler guzeller
Zeynep sana cok yuklenmisler bugun. Iyi hirs yapmissindir. Cuma gunu ozellikle senin sonucunu bekliyorum
Naz karnen hayirli olsun gulum
Elif (mucize) bal da olsa seker yeme bir sure canim. Sporunu aksatma. Istedigin kiloya gelip sagligin duzeldiginde revize edersin beslenme seklini yeniden.
Ezgi saat 21 de sporum bosa gider diye birsey yeyip icmemissin. Mezunuz tatlim biz. Kalori de harcadigina gore neden ac birakiyorsun kendini guzelim
Meryem hos geldin canim
Vücut suyunu Gittiği için dikkat edilmezse ciddi sorunlar olabiliyormuş..
Hoşgeldiinn... özlettin kendiniiGunaydin canlar , ben döndüm :))
Aynuram asagida sen varsin gunaydin aybalam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?