Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben ihlamur gibi bitki caylarini tatlandirmk için kullaniyordum abartmadan cay kaşifi ile kullanirsan sorun olmaz cnm
Ben de sütün içine eklemeyi çok seviyorum diyete başladığımdan beri bal yemiyorum ya acayip istedi canım doğal diye çok zararı olmaz diye düşündüm bakayım içime sinerse sütün içine koyarım :)
Artık bişey yiyeceğim zaman iki kere düşünüyorum :)

Adaşım nerde benim eşim nerde
Burdayım caniimm misafir var bugün gelemiyorum bi bakayım dedim
Anca gece gelebilirim malesef

Evet sevgili eşim oku oku nihayet buldum menunu
Sabahki ekmek ve yufka ?
Öğlenki Tahinli kurabiye
Yarın daha güzel bi menu bekliyorum. Spor.olarak 3 saatlik gezintisi sayiyoruz ama suyu belirtmemissin

Aglayacagima guluyorum Şuan çok tatlısın. Sen benim yanimda ol bak gör dört günde bile kilo gider .hoş yarin kendime çeki düzen vercem

Tatlim lutfen cuma beraber hava atalim lutfen yaaaaa 4gun az sure degil inan ki dikkat etsen cok da guzel gider hic bisey icin gec degil

Bu arada kizla asagida reklam çıkıyo ya hani aşkı icin zayifladi diye. Sisko bi kiz var zapzayif sevgilsiini öpüyo. :)
onu gördukce kendimi hatırlıyorum cok gülüyorm kendime . Gerci bu reklamdaki kiz obezite :)) ama ben de sevgilimle hemen hemen aynı kiloda olduğumuzu görünce diyete başladım :))) Ben 71.5 idim sevgilim 74 tü
o bilmiyor ama bunu :)
kac kiloyum hâlâ bilmiyo :)
60kilo olunca belki söylerim ona bu gerçeği:))

Arkadaşlar Elifin bahsettiği geçen haftaki birincinin tarifini verdiği Smoothieyi bugün yaptım..,ben çayı kahveyi şkersiZ içtiğim için zor olmadı içine tatlandırıcı koyma taraftarı değilim ,1 tatlı kaşığı pekmez yada bal konabilir..gerçekten tok tutuyor ki bugün dışarıda ve evde sürekli ayakta olmama rağmen..sonra araştırdım başka tarifler yazdım ajandama onlarında yapacağım...Smoothienin mantığı resimdeki gibi..istenilen şekilde yapılabilir..

Eklentiler

• image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 52
Selam kızlar...

Kahvaltı,
Tek yumurta ile yapılmış omlet
Birkaç zeytin
Peynir
Yeşillik

Akşam üstü bi cıss yedim... yazmayayım ne olduğunu

Akşam yemeği yemedim, cıss'ı dengelesin biraz diye

Su
1.5 lt

Spor
Mari Winsor, 50 squat

Iyi geceler guzeller

Zeynep sana cok yuklenmisler bugun. Iyi hirs yapmissindir. Cuma gunu ozellikle senin sonucunu bekliyorum

Naz karnen hayirli olsun gulum

Elif (mucize) bal da olsa seker yeme bir sure canim. Sporunu aksatma. Istedigin kiloya gelip sagligin duzeldiginde revize edersin beslenme seklini yeniden.

Ezgi saat 21 de sporum bosa gider diye birsey yeyip icmemissin. Mezunuz tatlim biz. Kalori de harcadigina gore neden ac birakiyorsun kendini guzelim

Meryem hos geldin canim

doğru söylüyosun hedefime ulaşana kadar yemeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…