Canım çok sik kullanmak iyi değil vücuttan fazla miktarda ter atiyo tabi bu terle birlikte minerallerde gidiyo bu yüzden çok sık kullanmamak gerekHadi ya
Ben kullanıyorum canım memmunum cokta terletiyor İNŞALLAH zarari olmaz
Benimde menüm :)
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık
Öğlen:
1 kase yoğurtlu nesfit
1 bardak şeftali suyu (ilaç için)
Akşam:
Izgara et
salata
yoğurt
2 lt su içtim. Spor maalesef yok. Halen kendimi hastalıktan kurtulmuş gibi hissetmiyorum. Ağzımın tadı hiç yok. Su içerken bile tadı berbat geliyor.
Sonradan katılanlar kayboldu ivet.ask olsun ya Aynura toparlicam dedim ya tozuttun dime bana kiriyon bakİyi geceler kızlarrr. Kaç gündür buraya doğru dürüst zaman ayıramadım kafam çok meşkuldü.yarından tam gaz buradayım.noname yarından 4günün var telafi etmen için.gerekirse sadece salata ye ama şu 3günü telafi et.her hafta biriniz tozutuyorsunuz yyahi.miraj arkadaşım zayıflıcammmla eş olsun.firuzem de elifle eş olsun.firuzem bu hafta püür dikkat.itiraf ediyorum ki bu 3günü pek kontrol edemedim kim menü vermedi diye.sdiye.sadece masmavi yok iki gündü,ggubsej de bu gün 3gün oldu rapor vermeyeli.aslında o gelirdi haftasonları Rapor vveemeye.yenilerde toz oldu galiba.neyse yarın ola hayır ola . iyi geceler herkese...
Arada mi kullanıyyim zeynebimCanım çok sik kullanmak iyi değil vücuttan fazla miktarda ter atiyo tabi bu terle birlikte minerallerde gidiyo bu yüzden çok sık kullanmamak gerekbende de var
Bendee diyordumm benim eşim nerdeeeeeeeeeeeeeee
Kuzuların annesi = elifElif kimdi canım yaaa. Ben tam bilmiyorum isimleri
Evet canım özellikle ödem olduğunu düşündüğün zamanlardaArada mi kullanıyyim zeynebim
Sen toparla ben senin gönlünü alırımmm çakma karataycıııSonradan katılanlar kayboldu ivet.ask olsun ya Aynura toparlicam dedim ya tozuttun dime bana kiriyon bak
Supersin kuzucum
Geldimmmmm
Sevgili turtle, bu mesajını bireysel sıralama topiğinden kopyaladım. O başlık altında konuşmak uygun olmadığı için buraya taşıdım. Dilerim haberdar olursun.
Uyarın üzerine bilgilerini kontrol ettim.
Yeni üye olarak 13. takım listesine alındığın etap ve kilo bilgin şu şekilde:
***13. TAKIM 349. ETAP ***
Alsimi (74/73/1/%1.35)
gubsej (89.4/89.4/0/%0) Kilosu sabit.
medusa411 (69.2/69.5/-0.3/%-0.43) Geri dönmek üzere ayrıldı.
OoOturtleOoO ( 108.4/106.9/1.5/%1.38) Yeni üye Hedef: 70
Ozlem (79.1/80.7/-1.6/%-2.02)
ozzlleemm (67.5/67.2/0.3/%0.44)
ssercecik ( 65.1/65.5/-0.4/%-0.61)
13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.02
Sonuç olarak, benden kaynaklı bir hata yok.
Uyuz seni.keşke Beğen linkinin yanina begenmedim linki de olsaydıSen toparla ben senin gönlünü alırımmm çakma karataycııı
Heeee tamam.Kuzuların annesi = elif
Ama ben bunu çooook beğendiiiimmmmUyuz seni.keşke Beğen linkinin yanina begenmedim linki de olsaydıhicccc begenmedim
Bende mesaj atmıştım hatta ama gelmedi henüz görmemiştir :)
Kızlar yanlış tanicak beni bu şekilde Aynura
Kızlar bi yere kaçmıyorkiiii...buradalar kendini tanıtman için 4günün var zeynuşummm.yanılt beniiiKızlar yanlış tanicak beni bu şekilde Aynura
Süpersin eşimmMenum
Sabah
Yumurta haslamasi
Az peynir
3 adet zeytin
1 dilim ekmek
Oglen
4 adet köfte
Yogurt bi kase
Aksam
Corba 1kase
Salata 1kase
Suyumda 3litreyi bulur
1 bucuk saat spor salonundan hersey vardi
Meunumu yazdim saniyordummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?