sağol aynuram sizin sayenizde hepsi çok sağolunNazım kuzuuuum karnen hazır.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-46#post-39691962
2. Asamaya gectinmi hala 1. Asama montignacdamisin ?
İnşallah hafiflersin fundam.anlaşılan bu haftasonu herkesin bir şekilde sorunu olmuş.ama 3gün menü vermediyin için 1ceza puanın oluşdu kuzum.nasıl geçti diyet bakımından haftasonun?Günaydın herkese ugrayamadım kaç gündür.Morlasizim.Gidesim ve uzun bir süre dönmeyesim var bu şehirden.
Evet nazım biz zaten mecburuz ömür boyu kendimizi dizginlemeye.başka yolumuz yok kisağol aynuram sizin sayenizde hepsi çok sağolun
ablam günaydın özledik seni hoşgeldin . 1gün ödüllü olarak şimdilik 1.aşamaya devam pazar günleri hep bir yerlere gitmek zorunda oluyoruz o gün istediğim gibi yiyeceğim
İnşallah.Gunaydin gubse ..
Canim gecer insallah bu ruh halin..
Aynıydı çizgimden çıkmadım diyet açısından.Aynura haftasonu pek giremiyorum görünüşe göre ceza puanım birikecek atacakmısınız beni?İnşallah hafiflersin fundam.anlaşılan bu haftasonu herkesin bir şekilde sorunu olmuş.ama 3gün menü vermediyin için 1ceza puanın oluşdu kuzum.nasıl geçti diyet bakımından haftasonun?
İnşallah.
Aynıydı çizgimden çıkmadım diyet açısından.Aynura haftasonu pek giremiyorum görünüşe göre ceza puanım birikecek atacakmısınız beni?
Güldürdüysem ne mutlu bana :)hatırlamıyorum ki ya:)spor yapmadım temizlik yaptım.Yazarım bundan sonra atlarsam şayet eve internet almayı düşünüyorum o zaman çok daha rahat olacak inşallah.
Ayy çok güldüm ya,ne atması kız.giremesende cuma cumartesinin,pazartesi pazarın menüsünü vere bilirsin ya fundam
Günaydın herkese ugrayamadım kaç gündür.Morlasizim.Gidesim ve uzun bir süre dönmeyesim var bu şehirden.
Güldürdüysem ne mutlu bana :)hatırlamıyorum ki ya:)spor yapmadım temizlik yaptım.Yazarım bundan sonra atlarsam şayet eve internet almayı düşünüyorum o zaman çok daha rahat olacak inşallah.
Evet nazım biz zaten mecburuz ömür boyu kendimizi dizginlemeye.başka yolumuz yok ki
Diyet bitince börek yersin bol bol boşver tabi biterse bu hızlaSorunlardan kaçarak kurtuluna bilse keşkee ohooo ben şuan bambaşka bir ülkeye günaydın derdimDermansız dert olmasın yeter ki Herşeyin çaresi bulunur.
Aynuramın dediği gibi hatta bi kağıda falan not alabilirsin unutursan, pazartesi hepsini yazarsın hiç sorun olmaz
Ama böyle demeyin şimdiii... ben diyet bitince ne yapacağımın hayalini kurarken siz ömür boyu diyosunuz
Sen diyet bitmeden yiyorsun zaten börekleriDiyet bitince börek yersin bol bol boşver tabi biterse bu hızla
Çekemiyorlar abla cekemiyolar:)) ne istiyor bu cadilar senden zeynep ?:))
Takip etmedigin burdan belli ben hic börek yemedimSen diyet bitmeden yiyorsun zaten börekleri
Orası öyle Allah dermansız dert vermesin geçer elbet bugunlerde.Sorunlardan kaçarak kurtuluna bilse keşkee ohooo ben şuan bambaşka bir ülkeye günaydın derdimDermansız dert olmasın yeter ki Herşeyin çaresi bulunur.
Aynuramın dediği gibi hatta bi kağıda falan not alabilirsin unutursan, pazartesi hepsini yazarsın hiç sorun olmaz
Yahu direk böreğe takılmaa sende börek yemiyorsun tatlı yiyorsun mesela etimek tatlısıTakip etmedigin burdan belli ben hic börek yemedim
Harikasııın canım daha ne kilolar gideceeek bir bilseeenGunaydin sekerlikler moralim cok yerinde cok şükür
benim.bugun diyetimin 1.ci haftaso ve tartildim
ALLAHIMA cok sukur hersey istedigim.gibi oldu devami boyle gelmez biliyorum ama ilk haftadan butun toksinleri atmisim
kilom 82.100dum 78.900 oldum somradan eklenen 3.200 kilocuklar gitti bidaha hic gelmesinler emisizinle mutlulugumu paylasmak istedim
Bende zayflama simgesi yapmak istiyorum nasil yapıcam canim yardimci oalblr misin
Harikasııın canım daha ne kilolar gideceeek bir bilseeen
Maşallah kız 3 kilodan fazla gitmiş yaptın boyleGunaydin sekerlikler moralim cok yerinde cok şükür
benim.bugun diyetimin 1.ci haftaso ve tartildim
ALLAHIMA cok sukur hersey istedigim.gibi oldu devami boyle gelmez biliyorum ama ilk haftadan butun toksinleri atmisim
kilom 82.100dum 78.900 oldum somradan eklenen 3.200 kilocuklar gitti bidaha hic gelmesinler emisizinle mutlulugumu paylasmak istedim
ticker mı canım? pro üyelere imza ekleyebiliyor yanlız sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?