Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın herkese ugrayamadım kaç gündür.Morlasizim.Gidesim ve uzun bir süre dönmeyesim var bu şehirden.
İnşallah hafiflersin fundam.anlaşılan bu haftasonu herkesin bir şekilde sorunu olmuş.ama 3gün menü vermediyin için 1ceza puanın oluşdu kuzum.nasıl geçti diyet bakımından haftasonun?

Evet nazım biz zaten mecburuz ömür boyu kendimizi dizginlemeye.başka yolumuz yok ki

Gunaydin gubse ..

Canim gecer insallah bu ruh halin ..
İnşallah.
İnşallah hafiflersin fundam.anlaşılan bu haftasonu herkesin bir şekilde sorunu olmuş.ama 3gün menü vermediyin için 1ceza puanın oluşdu kuzum.nasıl geçti diyet bakımından haftasonun?
Aynıydı çizgimden çıkmadım diyet açısından.Aynura haftasonu pek giremiyorum görünüşe göre ceza puanım birikecek atacakmısınız beni?

İnşallah.

Aynıydı çizgimden çıkmadım diyet açısından.Aynura haftasonu pek giremiyorum görünüşe göre ceza puanım birikecek atacakmısınız beni?

Ayy çok güldüm ya,ne atması kız.giremesende cuma cumartesinin,pazartesi pazarın menüsünü vere bilirsin ya fundam

Ayy çok güldüm ya,ne atması kız.giremesende cuma cumartesinin,pazartesi pazarın menüsünü vere bilirsin ya fundam
Güldürdüysem ne mutlu bana :)hatırlamıyorum ki ya:)spor yapmadım temizlik yaptım.Yazarım bundan sonra atlarsam şayet eve internet almayı düşünüyorum o zaman çok daha rahat olacak inşallah.

Günaydın herkese ugrayamadım kaç gündür.Morlasizim.Gidesim ve uzun bir süre dönmeyesim var bu şehirden.

Güldürdüysem ne mutlu bana :)hatırlamıyorum ki ya:)spor yapmadım temizlik yaptım.Yazarım bundan sonra atlarsam şayet eve internet almayı düşünüyorum o zaman çok daha rahat olacak inşallah.

Sorunlardan kaçarak kurtuluna bilse keşkee ohooo ben şuan bambaşka bir ülkeye günaydın derdim Dermansız dert olmasın yeter ki Herşeyin çaresi bulunur.

Aynuramın dediği gibi hatta bi kağıda falan not alabilirsin unutursan, pazartesi hepsini yazarsın hiç sorun olmaz

Evet nazım biz zaten mecburuz ömür boyu kendimizi dizginlemeye.başka yolumuz yok ki

Ama böyle demeyin şimdiii... ben diyet bitince ne yapacağımın hayalini kurarken siz ömür boyu diyosunuz

Diyet bitince börek yersin bol bol boşver tabi biterse bu hızla

Orası öyle Allah dermansız dert vermesin geçer elbet bugunlerde.

Gunaydin sekerlikler moralim cok yerinde cok şükür
benim.bugun diyetimin 1.ci haftaso ve tartildim
ALLAHIMA cok sukur hersey istedigim.gibi oldu devami boyle gelmez biliyorum ama ilk haftadan butun toksinleri atmisim

kilom 82.100dum 78.900 oldum somradan eklenen 3.200 kilocuklar gitti bidaha hic gelmesinler emi sizinle mutlulugumu paylasmak istedim

Harikasııın canım daha ne kilolar gideceeek bir bilseeen

Maşallah kız 3 kilodan fazla gitmiş yaptın boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…