Katıl güzelimmm katıl tabi.ilk sayfada kurallarımız var oku kabu edersen formu doldur ve başla bizimle güle oynaya kilo vermeyemerhaba arkadaşlar
ben de aranıza katılmak istiyorum 1.55 boy 70 kg ile başlıyorum
Ben hic tatlı sevmem periYahu direk böreğe takılmaa sende börek yemiyorsun tatlı yiyorsun mesela etimek tatlısı
Elif kimdi canım yaaa. Ben tam bilmiyorum isimleri
Maşallah kız 3 kilodan fazla gitmiş yaptın boyle
hangi diyeti yapıyorsunGunaydin sekerlikler moralim cok yerinde cok şükür
benim.bugun diyetimin 1.ci haftaso ve tartildim
ALLAHIMA cok sukur hersey istedigim.gibi oldu devami boyle gelmez biliyorum ama ilk haftadan butun toksinleri atmisim
kilom 82.100dum 78.900 oldum somradan eklenen 3.200 kilocuklar gitti bidaha hic gelmesinler emisizinle mutlulugumu paylasmak istedim
Baj onu ben bilmiyordum.yaoarım ben de bir şeyler pcye geçinceticker mı canım? pro üyelere imza ekleyebiliyor yanlız sadece
hangi diyeti yapıyorsun
MaşallahGunaydin sekerlikler moralim cok yerinde cok şükür
benim.bugun diyetimin 1.ci haftaso ve tartildim
ALLAHIMA cok sukur hersey istedigim.gibi oldu devami boyle gelmez biliyorum ama ilk haftadan butun toksinleri atmisim
kilom 82.100dum 78.900 oldum somradan eklenen 3.200 kilocuklar gitti bidaha hic gelmesinler emisizinle mutlulugumu paylasmak istedim
Sevmeden böyle yiyorsan sevsen ne olurduuuBen hic tatlı sevmem perikadını kırmamak için yedim 7 yildir tatlı şeyler yemiyrum.hayal etmiyorum zayiflayinca sunu yicem bunu yicem diye kız.
Maşallah
Dur günlüğüne geliyorum merak ettim listeniAMİN adasimkuzum buarada estagfullah sorun degil simdi geldin ya onemli olan bu
Ooo tüm kızlar toplanmış. Tam sohbet zamanı ama benim işim çoook.sıkı tıka basa bi kahvaltı yaptım.kızımı kv ile dışarıya hava almaya yyolladım.şimdi bi koşy işlerimi hall etmem gegerek.dip kpşe yapıcam.görüşürüzzzz.bu arada zayıfolcam ve masmavi çok sevindim kilolarınıza...
Dur günlüğüne geliyorum merak ettim listeni
Kendini anlat ablacım tanışalım1. sayfayı okudum
isim: salata_yoğurt
kilo: 70 kg
boy: 1.55 m
hedef: 60 kg
spor: yürüyüş
tamam mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?