Kendini anlat ablacım tanışalım
Adim yağmur 21 yaşındayım bnm hedefimde senin kilon maalesef fazla kiloluyum
İİnşallah adaşımmmm çok sağol güzel sözlerin için tesekkur ederimkuzum sende 70e iniceksin belkide 60a ben eminim.bitanem
Gunaydin gubse ..
Canim gecer insallah bu ruh halin..
Gunaydin sekerlikler moralim cok yerinde cok şükür
benim.bugun diyetimin 1.ci haftaso ve tartildim
ALLAHIMA cok sukur hersey istedigim.gibi oldu devami boyle gelmez biliyorum ama ilk haftadan butun toksinleri atmisim
kilom 82.100dum 78.900 oldum somradan eklenen 3.200 kilocuklar gitti bidaha hic gelmesinler emisizinle mutlulugumu paylasmak istedim
günaydın kızlar
hoşgeldin aebencim, nasıl geçti tatilin? bu arada yemek yarışmasında oy kullandığın için çok teşekkür ederim, ne yalan söyleyeyim, hiç oy alamayacağım diye çok korkmuştum :)
süper moral olmuştur sana, darısı 60 lara diyelim :)
umarım hepimiz hedefimize ulaşırızKendini anlat ablacım tanışalım
Adim yağmur 21 yaşındayım bnm hedefimde senin kilon maalesef fazla kiloluyum
arzum naberRabbim sifa versin insallah canim. Neyi vardi annenin?
Senin sikintini da bilerek aciklad canim. Hormon tahlilinde istedigi analizleri gorunce sendeki sikintilarla beraber yorum yapmasi zor olmadi. Benim alanim da biyokimya. Bol spor ve basit sekerden uzak bir menu ile ustesinden gelirsin hic uzulme guzellik.
İnsallahumarım hepimiz hedefimize ulaşırız
2 sene önce 74 le başlayıp 64 e kadar indim çok yavaş veriyorum yaş faktörü tabisonra biraz aldım 66 da uzun süre takıldım bu son aylarda gittikçe arttı vee 70 olunca tamam artık yeter dedim eskiden hedefim 55 ti ama baktı olmuyr daha gerçekç ir hedef koydum önüme
ilk hedefim 65 sonra da 60İnsallahO zaman yakin bir hedef belirleyin verdikce hedefi cekersiniz
Çok iyi yapmissin evet kalabalık ve sürekli aktifiz sizde çok iyi kilo vereceksiniz buradailk hedefim 65 sonra da 60
artık boya veya vki ye takılmıyorum yaşıma ve tipime 60 kg çok uyuyor bu hafta içi birkaç arkadaşım daha gelecek buraya ben ön araştırma yaptım bu grubu kalabalık olduğu için seçtim bakalım nasıl sonuç alacağım
ben seni bdv den mi biliyorum sankiyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
ilk hedefim 65 sonra da 60
artık boya veya vki ye takılmıyorum yaşıma ve tipime 60 kg çok uyuyor bu hafta içi birkaç arkadaşım daha gelecek buraya ben ön araştırma yaptım bu grubu kalabalık olduğu için seçtim bakalım nasıl sonuç alacağım
Ayy ne güzel işmiş böylee bu saatte gidiliyor :)Kizlar ben ise gidiyorum.sizi birakmak.icimden hic gelmiyorgorusmek dileğiyle iyi dilekleriniz icin cok tesekur ederim
Hayirli isler adaşimKizlar ben ise gidiyorum.sizi birakmak.icimden hic gelmiyorgorusmek dileğiyle iyi dilekleriniz icin cok tesekur ederim
Ayy ne güzel işmiş böylee bu saatte gidiliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?