Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar

Gunaydin gubse ..

Canim gecer insallah bu ruh halin ..

hoşgeldin aebencim, nasıl geçti tatilin? bu arada yemek yarışmasında oy kullandığın için çok teşekkür ederim, ne yalan söyleyeyim, hiç oy alamayacağım diye çok korkmuştum :)

süper moral olmuştur sana, darısı 60 lara diyelim :)

INŞALLAH nicktasim gaza geldim

Kendini anlat ablacım tanışalım
Adim yağmur 21 yaşındayım bnm hedefimde senin kilon maalesef fazla kiloluyum
umarım hepimiz hedefimize ulaşırız
2 sene önce 74 le başlayıp 64 e kadar indim çok yavaş veriyorum yaş faktörü tabi sonra biraz aldım 66 da uzun süre takıldım bu son aylarda gittikçe arttı vee 70 olunca tamam artık yeter dedim eskiden hedefim 55 ti ama baktı olmuyr daha gerçekç ir hedef koydum önüme

arzum naber
ya biyokimyacısın ya kan tahlili yorumlayabilirmisin

İnsallah O zaman yakin bir hedef belirleyin verdikce hedefi cekersiniz

İnsallah O zaman yakin bir hedef belirleyin verdikce hedefi cekersiniz
ilk hedefim 65 sonra da 60
artık boya veya vki ye takılmıyorum yaşıma ve tipime 60 kg çok uyuyor bu hafta içi birkaç arkadaşım daha gelecek buraya ben ön araştırma yaptım bu grubu kalabalık olduğu için seçtim bakalım nasıl sonuç alacağım

Çok iyi yapmissin evet kalabalık ve sürekli aktifiz sizde çok iyi kilo vereceksiniz burada

şimdi ben mezun oldum ya
takıma 6 aydan önce giremiyorum
ve burdan uzaklaştığım hatta mezun olduğum için çok çok pişmanım
b...k vardı sanki ne diye mezuniyet istediysem
huyumu biliyorum aptallığıma doymayayım onca emeğim boşa gitti yine
kaptan liste dışı yarıştırsan beni
kızlara bir sorsan yada ben seabahara sorsam insiyatif falan kullansa alsa beni takıma olmazmı

Ayrica en ideal kolonu da sen bilirsin hareketlerini kstlamiyorsa 60 çok iyi bir kilo bncede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…