Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evden çıkmadan fotoğraf çektim, ama albüme nasıl koyacağımı bulamadım kızlar, yardım edebilir misiniz?

naz bu kez durum sıkıntı kilo değil
sıkıntı ben sıkıntı eşim
sıkıntı bu aralar boşanmak isteyişim
antidepresanlar kullanışım
4 yaşındaki masumuma bile tahammül edemeyişim
Handem listedışından menünü paylaşabilirsin buna bir engel olduğunu sanmıyorum...ama senin kilo vermeden önce sorunlarını çözmen şart yoksa bi döngünün içine gireceksin kuzum..

Handem listedışından menünü paylaşabilirsin buna bir engel olduğunu sanmıyorum...ama senin kilo vermeden önce sorunlarını çözmen şart yoksa bi döngünün içine gireceksin kuzum..
zaten hep o döngünün içindeyim hülyam ben
o sorunlar çözülmüyor işte

Evden çıkmadan fotoğraf çektim, ama albüme nasıl koyacağımı bulamadım kızlar, yardım edebilir misiniz?
Sen sorunca baktım şimdi nasıl yapılacağına...profilinde sağ Üstte kalem işareti var ona basınca yanına bir ikon Açılıyor ona tıklayınca soruyor fotoğrafı..sanırım öyle Yapılıyor..

zaten hep o döngünün içindeyim hülyam ben
o sorunlar çözülmüyor işte
Handem bugün kilonu ve menünü yazıp başla...ama lütfen güzel,sağlıklı bir diyet yap geçen seferki gibi lapa falan yapma.. Az az vermeye başla derim ben...

Sen sorunca baktım şimdi nasıl yapılacağına...profilinde sağ Üstte kalem işareti var ona basınca yanına bir ikon Açılıyor ona tıklayınca soruyor fotoğrafı..sanırım öyle Yapılıyor..
O kapak fotoğrafı için ablacım :/

Handem bugün kilonu ve menünü yazıp başla...ama lütfen güzel,sağlıklı bir diyet yap geçen seferki gibi lapa falan yapma.. Az az vermeye başla derim ben...
kilomu yazmak için biraz düşünmem lazım heralde hülya
çok çok çok utanıyorum
yine yaşım kocaman göstermekte ve her yerim pörtlemekte
aklınızın alamayacağı bir durumdayım şu anda

Kapak fotoğrafı da mı var profil fotosu var sadece...sağ Üsttekini diyorum...kalem işaretini Mavim..
Kapak fotoğrafı yeni gelen bi özellik sanırım ablacım. Denedim az önce dediğini, kapak fotoğrafınız kaydedildi diye bi bildirim geldi. Facebooktaki gibi profilin tepesinde çıktı fotoğraf

kilomu yazmak için biraz düşünmem lazım heralde hülya
çok çok çok utanıyorum
yine yaşım kocaman göstermekte ve her yerim pörtlemekte
aklınızın alamayacağı bir durumdayım şu anda
Allah Allah niye utanıyorsun canım benim biz bilmiyor muyuz senin sorunlarını..yine Elbirliğiyle göndeririz o kiloları..bir yerden başlaman şart...

Kapak fotoğrafı yeni gelen bi özellik sanırım ablacım. Denedim az önce dediğini, kapak fotoğrafınız kaydedildi diye bi bildirim geldi. Facebooktaki gibi profilin tepesinde çıktı fotoğraf
Aaa iyiymiş onu bulmuş olduk hiç olmazsa ben hiç foto yüklemedim profilime kızlar gelince Ayrıntılı anlatsın bende öğreneyim :)

Aaa iyiymiş onu bulmuş olduk hiç olmazsa ben hiç foto yüklemedim profilime kızlar gelince Ayrıntılı anlatsın bende öğreneyim :)
Hoş bi uygulama olmuş ablacım, dene istersen :) Teşekkür ederim yardımın için. Kızlar aydınlatsın da ekleyeyim :)

en son kilomu söylediğimde 49.7 idim
2 ay oldu galiba söyleyeli
şimdide lütfen kimse beni ayıplamasın
kızmasın kınamasın söylemeyecektim aslında ama herşeyimi zaten az çok biliyorsunuz
68
yani 18.3 kilo alarak rezilliğimi ve felaketimi ilan ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…