ne bileyim perim yaaaHayır öyle deme lütfen... Belkide buraya daha sık gelmen için vesiledir
Handem listedışından menünü paylaşabilirsin buna bir engel olduğunu sanmıyorum...ama senin kilo vermeden önce sorunlarını çözmen şart yoksa bi döngünün içine gireceksin kuzum..naz bu kez durum sıkıntı kilo değil
sıkıntı ben sıkıntı eşim
sıkıntı bu aralar boşanmak isteyişim
antidepresanlar kullanışım
4 yaşındaki masumuma bile tahammül edemeyişim
zaten hep o döngünün içindeyim hülyam benHandem listedışından menünü paylaşabilirsin buna bir engel olduğunu sanmıyorum...ama senin kilo vermeden önce sorunlarını çözmen şart yoksa bi döngünün içine gireceksin kuzum..
Sen sorunca baktım şimdi nasıl yapılacağına...profilinde sağ Üstte kalem işareti var ona basınca yanına bir ikon Açılıyor ona tıklayınca soruyor fotoğrafı..sanırım öyle Yapılıyor..Evden çıkmadan fotoğraf çektim, ama albüme nasıl koyacağımı bulamadım kızlar, yardım edebilir misiniz?
Handem bugün kilonu ve menünü yazıp başla...ama lütfen güzel,sağlıklı bir diyet yap geçen seferki gibi lapa falan yapma.. Az az vermeye başla derim ben...zaten hep o döngünün içindeyim hülyam ben
o sorunlar çözülmüyor işte
O kapak fotoğrafı için ablacım :/Sen sorunca baktım şimdi nasıl yapılacağına...profilinde sağ Üstte kalem işareti var ona basınca yanına bir ikon Açılıyor ona tıklayınca soruyor fotoğrafı..sanırım öyle Yapılıyor..
Kapak fotoğrafı da mı var profil fotosu var sadece...sağ Üsttekini diyorum...kalem işaretini Mavim..O kapak fotoğrafı için ablacım :/
kilomu yazmak için biraz düşünmem lazım heralde hülyaHandem bugün kilonu ve menünü yazıp başla...ama lütfen güzel,sağlıklı bir diyet yap geçen seferki gibi lapa falan yapma.. Az az vermeye başla derim ben...
Kapak fotoğrafı yeni gelen bi özellik sanırım ablacım. Denedim az önce dediğini, kapak fotoğrafınız kaydedildi diye bi bildirim geldi. Facebooktaki gibi profilin tepesinde çıktı fotoğrafKapak fotoğrafı da mı var profil fotosu var sadece...sağ Üsttekini diyorum...kalem işaretini Mavim..
Allah Allah niye utanıyorsun canım benim biz bilmiyor muyuz senin sorunlarını..yine Elbirliğiyle göndeririz o kiloları..bir yerden başlaman şart...kilomu yazmak için biraz düşünmem lazım heralde hülya
çok çok çok utanıyorum
yine yaşım kocaman göstermekte ve her yerim pörtlemekte
aklınızın alamayacağı bir durumdayım şu anda
Aaa iyiymiş onu bulmuş olduk hiç olmazsaKapak fotoğrafı yeni gelen bi özellik sanırım ablacım. Denedim az önce dediğini, kapak fotoğrafınız kaydedildi diye bi bildirim geldi. Facebooktaki gibi profilin tepesinde çıktı fotoğraf
Heyyy peki ya bana kirildin mi sahidenGönül kırmamak için çiğ tavuk yerimyenildin banaaa ben demiştim bulaşma bana diyee perii
Hoş bi uygulama olmuş ablacım, dene istersen :) Teşekkür ederim yardımın için. Kızlar aydınlatsın da ekleyeyim :)Aaa iyiymiş onu bulmuş olduk hiç olmazsaben hiç foto yüklemedim profilime kızlar gelince Ayrıntılı anlatsın bende öğreneyim :)
Yarim yamalak kirildimHeyyy peki ya bana kirildin mi sahiden
naz bu kez durum sıkıntı kilo değil
sıkıntı ben sıkıntı eşim
sıkıntı bu aralar boşanmak isteyişim
antidepresanlar kullanışım
4 yaşındaki masumuma bile tahammül edemeyişim
amin canım aminAllah gönlüne ferahlık versin handecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?