Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet canım ben ne zaman diyet yapsam saçlarım gider böyle
çünkü sağlıklı diyet yapmadım bugüne kadar
alel acele vereyimde nasıl olursa olsun gözüyle baktım
bu çok kötü işte.. ben de korkuyorum öle olmasından yüzüm çok çabuk çöküyor çünkü
.. karatay çok sağlıklı ve rahat sana da öneririm düşünürsen . 5 kilo verdim 2 ayda ..ama tabi arada sık sık kaçamaklar yaparak.... yazın bi ara karatya tam manasıyla uymuştum . haftada 3 kilom gitmişti ..

benm geldiğim zaman yılbaşında yani sen mezuniyet istiyodun yanlış değilsem .

6 aydan önce niye alınmıyoki takıma ya

merhaba canım mesajlarını okudum, ne diyeceğimi bilemedim, özel hayatın inşallah en kısa zamanda düzene girer, Allah yardımcın olsun.

kilo konusuna gelirsek; hakikaten çok fazla kilo almışsın, üzüldüm, hepimizde aynı sorun, ipin ucu kaçınca geliyor kilolar, illaki listede olman şart mıki, burada liste dışı takılabilirsin, hem çok fazla kilo vermeden, ayda 0,5-1 kg vererek gayet güzel zayıflarsın...

bir ara izn yapmıştım takımdayken ondada kilo aldım canım ben
beni mecbur edecek şeyler olmadan yapamıyorum yaaa

bir ara izn yapmıştım takımdayken ondada kilo aldım canım ben
beni mecbur edecek şeyler olmadan yapamıyorum yaaa
handecimm üzüldümm senin için ben ilk geldiğimde sen mezun oluyordunn. üzülme tekrar verirsinn daha önce yaptıysan yine yaparsın nolcak ki.

handecimm üzüldümm senin için ben ilk geldiğimde sen mezun oluyordunn. üzülme tekrar verirsinn daha önce yaptıysan yine yaparsın nolcak ki.
benim üzüntümün tarifi yok inanki
arada kaldım
düşünemiyorum hiçbirşeyi sağlıklı bir biçimde
en çokta kızımla ilgilenmiyorum
yine geceleri yiyorum hemde akıllara zarar
gittiğim psikiyatr bu durumun düzelecek diyor ama ne zaman

Kızlar ben işlerimin bir kısmını bitirdim.ama hala var işlerim.sayfalarda baya ilerlemiş.okuyamadım ama okuycam işler bitince.eepsini.haydi işlere devam.

Bu arada ben de smothie yaptım ..

Kivi Portakal Elma süt koydum Çok az da bal koydum .

Ama elma çok büyüktü ve fazla geldi bana tadı .. olmasaydı daha iyiydi yani .. Bir buçuk bardağa yakın içtim ve şu an tıka basa dolu gibiyim ...

Son düzenleme:
Kızlar ben diyetisyene gittim.doktor bana menü verdi karatay yapan biri olarak beynine reset tamam gerek bunları yapmam için.kafam çok karisik bu verdiği diyeti kısa bi sure yapıp denesem mi kilo veriyor muyum diye .kafamdaki karatay ait tüm şeyleri silmek gerek ya.bu listede çok güzel ara öğün filan var günde sekiz dilim ekmek var tavsiye bekliyorum

Handem hosgeldin .....

Hande senin kilo vermeye degil saglikli ve duzenli beslenmeye ihtiyacin var canim bunu sende biliyorsun

Diyetisyenler guzel.menu veriyolar ben onu yapmiyorum cok yemek var diye ama tabi sen yap gitmissin okadar bana bakma ben listeye bagli kalamiyorum

Karataydan sonra diyetisyen menusu kilo aldirabilir zeynep .. Uzun vadede ne olur bilmem ama sahsi fikrimi sorarsan kacamaksiz karatay diyetusyen menusunden hem daha saglikli hemde daha iyi kilo verdirir ..
Dene bak istersen bi hafta taki perinin ve tubusin hismina ugramazssan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…