- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
bu çok kötü işte.. ben de korkuyorum öle olmasından yüzüm çok çabuk çöküyor çünküevet canım ben ne zaman diyet yapsam saçlarım gider böyle
çünkü sağlıklı diyet yapmadım bugüne kadar
alel acele vereyimde nasıl olursa olsun gözüyle baktım
6 aydan önce niye alınmıyoki takıma ya
özel mesajlarının üzerine gel yanında küçük kutucuk var silemk istediklerin hangisiysde ona tıkla yanında bir menü açılıyor KONUŞMAYI TERKET diye onu onayla silinir
bir ara izn yapmıştım takımdayken ondada kilo aldım canım benmerhaba canım mesajlarını okudum, ne diyeceğimi bilemedim, özel hayatın inşallah en kısa zamanda düzene girer, Allah yardımcın olsun.
kilo konusuna gelirsek; hakikaten çok fazla kilo almışsın, üzüldüm, hepimizde aynı sorun, ipin ucu kaçınca geliyor kilolar, illaki listede olman şart mıki, burada liste dışı takılabilirsin, hem çok fazla kilo vermeden, ayda 0,5-1 kg vererek gayet güzel zayıflarsın...
naz atamıyorum sana özel mesajsağol handem boşalttım mesaj kutumu
handecimm üzüldümm senin için ben ilk geldiğimde sen mezun oluyordunn. üzülme tekrar verirsinn daha önce yaptıysan yine yaparsın nolcak ki.bir ara izn yapmıştım takımdayken ondada kilo aldım canım ben
beni mecbur edecek şeyler olmadan yapamıyorum yaaa
bir ara izn yapmıştım takımdayken ondada kilo aldım canım ben
beni mecbur edecek şeyler olmadan yapamıyorum yaaa
yada aynura yazdım bennaz atamıyorum sana özel mesaj
galiba listende değilim
benim üzüntümün tarifi yok inankihandecimm üzüldümm senin için ben ilk geldiğimde sen mezun oluyordunn. üzülme tekrar verirsinn daha önce yaptıysan yine yaparsın nolcak ki.
yada aynura yazdım ben
gelince anlatsın sana özelden
kaç kilo oldun sen tatlımama gene çok hızlı vermeye kalkışma, ayda 2-3 en fazla 4 kilo vermeye çalış bence :)
kaç kilo oldun sen tatlım
yok bu kez 4 aya yaymayı planlıyorum aylık 4-4,5 olarak
Gerçi bende öğretmenim ama devlette değil özel kursta :)
en iyisi öyle olur yaa .. Geç olsun güç olmasınkaç kilo oldun sen tatlım
yok bu kez 4 aya yaymayı planlıyorum aylık 4-4,5 olarak
Kızlar ben diyetisyene gittim.doktor bana menü verdi karatay yapan biri olarak beynine reset tamam gerek bunları yapmam için.kafam çok karisik bu verdiği diyeti kısa bi sure yapıp denesem mi kilo veriyor muyum diye .kafamdaki karatay ait tüm şeyleri silmek gerek ya.bu listede çok güzel ara öğün filan var günde sekiz dilim ekmek vartavsiye bekliyorum
Karataydan sonra diyetisyen menusu kilo aldirabilir zeynep .. Uzun vadede ne olur bilmem ama sahsi fikrimi sorarsan kacamaksiz karatay diyetusyen menusunden hem daha saglikli hemde daha iyi kilo verdirir ..Kızlar ben diyetisyene gittim.doktor bana menü verdi karatay yapan biri olarak beynine reset tamam gerek bunları yapmam için.kafam çok karisik bu verdiği diyeti kısa bi sure yapıp denesem mi kilo veriyor muyum diye .kafamdaki karatay ait tüm şeyleri silmek gerek ya.bu listede çok güzel ara öğün filan var günde sekiz dilim
ekmek vartavsiye
bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?