- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
ama bu saatte yersem mezunluguma yakışmazYe sen mezun olmussun ne guzel yemek hakkin
Hoşgeldin canımm, güzel kilo vermelerTeşekkür ederim.
Kendimi tanıtayım.
ADINIZ: Ocean
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:172
KİLONUZ:85
HEDEF KİLONUZ:62
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Metabolizmamı düzensiz beslenmeyle yavaşlatmam. Kahvaltı yapmamak sanırım en büyük hatam.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Bedenimde kendimi mutlu hissetmek istiyorum.
Güzel menün canımselamlarr kızlarr. aynuram bebeğiniz hayırlı uğurlu olsunn. sağlıkla mutlulukla güzel günlerini görürsünüz inşallahh.
menümü paylaşayımm
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin çay
öğlen tavuk döner ekmeksiz ve de ayran
akşam taze fasulye bulgur pilavı cacık
sabah ve akşam yemekten önce elma sirkeli su.
akşam 10 gibi de tarçınlı süt.
su 1,5 litre içtim. yatana kadar 2,5 olur hatta daha da fazlası olur.
spor iş yerinde 10 dakika göbek eritme için egzersizler akşam 20 dk leslie. 200 ip atlama ve yine göbek için egzersiz yapıcam 10 dk.
Estağfurullah canım. Olmanı çok isterdik sadece menülerini de mi paylaşmaya gelemiyorsun ?kızlar çok özür dilerim günlerdir yazamadım buraya
büyük bir heyecanla şevkle gelmiştim ama hiç zamanım olmuyo yazmaya gelemiyorum sayfaya
listeye girmemişken affınızı istiyorum
ama diyete devam ediyorum bırakmadım hedefim uzun zmanımı alsada sağlıklı biçimde zayıflamak
Süpeermenüm
sabah 2 dl kızarmış ekmek, domates, peynir, zeytin, ıhlamur çayı
öğle elma, muz, 9lu çay, leblebi
akşam lahana sarma, salata (turp,havuç,mor lahana), yrm dl ekmek
Canım hemen demoralize olma bence. Aksine bu durum seni daha çok gaza getirsin bundan sonra daha daha iyi olursunAkşama ne yemek yapsam yaa sadece salatayla mi gecirsem?
En mantıklısi salata
Aksam eliptik de yapayım 45 dakika bu günü telafi edeyim.
18. Gün bozdum yaaa hiç şeker ve un yememistim 21 günün dolmasıni bekliyodum. Şimdi başa sardim.
Şuan bende resmen senin başlangıç kilonla başladım :) peki ne kadar sürede verdin 40 kiloyu ? bide mesela daha çok gaza geleceğim şekilde 85 kilo halin ile 45 kilo halinin fotoğrafları var mı ?teşekkür ederim tatlım
bu dukanı yapmaktan pek haz etmem ama
85 den 45 e düşüş maceramba(gençliğimde)
çok yardımcı olmuştu bana 40 kilo verdirerek
Geçmiş olsun canım hayır olsun neyin var özel değilse ? Mide bulantın var sanırım seninde haşlama patates iyi gelebilirSelam kızlar Menümü vereyim hemen fazla vaktim yok zaten cumaya kadar giremiyorum evde Değilim
Gerçi menü vermesem de olur dü çok ama çok kötü hastalıktan dolayı
Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
Öğlen
1 soda
1 bardak Çay
2 küçük muz
Akşam 1 tane patates Haşlama
Sabah yürüyüş yapmıştım 1 saat
Su 2 tl
Karnım bozuk o Yüzden böyle oldu bugün
Ohhh süper :)Rapor
Sabah
Bir dilim elma
Kahvati
Bir fincan cay
Uç dlm ekmek
Zeytin peynir
Ara
Süt
Öğlen
Bir tabak kuru fasulye
İki bardak ayran
Bir yeşil biber
Ara
Süt
Bir kayisi
Aksam
Lahana corbasi
Su
İki litre yatana kdar içerim dha buçuk olr
Spor
Sozverdigim leslie
Plates hareketleri
40 mekik
30 squat
60 ip atlama
Menün güzel canım ama öğlen lahmacun dışında birşey bulsan daha iyi olurBugünkü mönüm
Karatay kahvaltısı
1 lahmacun
1 elma
1 avuç kuruyemiş
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye , yogurt
2 lt Su,yarım saat yürüyüş.
Menün güzel canımMenüm
Sabah
Karatay kahvaltısı
Ara
Kayisili form çayı
Öğlen
Etli kurufasulye
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Aksam
Salata
Çok az bi çorba
2 kaşık et kavurma
2 lt su
İçinde çok gizli bir karatay vaarrr demekkii :)bak 3 öğün yemişsin işteaklımdaki karatay daha katı bir karatay sanırım benim
bir de çorba ne çorbası yiyorsunuz benim gibi çorba kültürü klasik çorbalardan öteye geçememiş biri için değişik tarifler çıkabilir belki.
Ohooo hiç yiyemiceksen eğer mezun olmanın ne anlamı var kiiii :))ama bu saatte yersem mezunluguma yakışmaz
Sabah
Öğlen
- Kepekli tost
- bitki cayi
Akşam
- Mercimek corbasi
- bir ayran
- 1 dilim tahil ekmek
Spor
- 2 yemek kasigi et yemeği
- 1 kasik yoğurt
- 200 kere ip atlama
- 20 dk yürüyüş
- 200 adet mekik
Suyumda 3litreyi bulur...
yıyorum ama bılınclı yıyorum perım nasılsa zayıfladm dıye herşeyden yemıyorumOhooo hiç yiyemiceksen eğer mezun olmanın ne anlamı var kiiii :))
Ayy teşekkür ederim canımHoşgeldin canımm, güzel kilo vermeler
Güzel menün canım
Estağfurullah canım. Olmanı çok isterdik sadece menülerini de mi paylaşmaya gelemiyorsun ?
Süpeer
Canım hemen demoralize olma bence. Aksine bu durum seni daha çok gaza getirsin bundan sonra daha daha iyi olursunMenülerin normalde kötü olsaydı evet affedilemezdi belki ama ben ilk günden beri takip ediyorum seni bir tane bile cıslı menü görmedim o ekmeği sen her şekilde gönderirsin bu azimle
Şuan bende resmen senin başlangıç kilonla başladım :) peki ne kadar sürede verdin 40 kiloyu ? bide mesela daha çok gaza geleceğim şekilde 85 kilo halin ile 45 kilo halinin fotoğrafları var mı ?
Geçmiş olsun canım hayır olsun neyin var özel değilse ? Mide bulantın var sanırım seninde haşlama patates iyi gelebilir
Menü vermesemde olurdu ne demek canım :))) Kurallarımızı unuttunmu :))
Ohhh süper :)
Menün güzel canım ama öğlen lahmacun dışında birşey bulsan daha iyi olur
Menün güzel canım
İçinde çok gizli bir karatay vaarrr demekkii :)
sucuklar kaşarlar nohutlu pılavlar ustune tarhana corbaları...selam
naber nasılsınız
bugün neler yemişim bakalım
sabah 3 dilim sucuk 1 dlim kaşar ve 2 yumurtayla omlet 10 zeytin
öğle 1 portakal 1 kivi 2turp 1 avuç çiğ çekirdek
akşam 2 kase tarhana çorbası 1 kaşık nohutlu pilav
2 lt su ve 30 dk yürüyüş
uzun aradan sonra diyete ve yürüyüşlere yeniden başlamak zormuş ilk listeden sonra daha sıkı yapacağımı düşünüyorum
Sabahki tostuda tahıl ekmeğiyle yaparsan süper olurAkşama da salata ekleyebilirsin Onun dışında zaten on numaraaa
ama bu saatte yersem mezunluguma yakışmaz
Ye guzelim sonucta ideal kilodasin ve sporda yapiosun yesen bisi olmaz
2 günde 1 kilo :)Ablacim peki tartıda bi faydası oldu mu bizde yapalım ona gore
Abla dukan diyetinin ilk atak evresini olduğu gibi yapıcam
sonrasında dukan eksprese geçicem
sebze protein ağırlıklı olacak
yulaf kepeğininide aldım
Smotimi hulyam masallah ..2 günde 1 kilo :)
Elifcimbak 3 öğün yemişsin işteaklımdaki karatay daha katı bir karatay sanırım benim
bir de çorba ne çorbası yiyorsunuz benim gibi çorba kültürü klasik çorbalardan öteye geçememiş biri için değişik tarifler çıkabilir belki.
Karatay diyo ki eğer çok erken yapıyorsanız 3 öğün normal saatlerde ise 2 öğün.brn 7 de kahvaltı yapıyorum ogunlerimin arasında 6 saat varmı tamda karatayin dediği gibibak 3 öğün yemişsin işteaklımdaki karatay daha katı bir karatay sanırım benim
Ya bende bi kitap vardı bununla ilgili yeni aklıma geldi araştırdım da çok hızlı kilo gidiyormuş ama normal yemeye dönünce de com hızlı bi şekilde geri yerine geliyormuş acaba öyle olurum ki bende yapmak istiyorum ya2 günde 1 kilo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?