İçine taze meyve dograyip sütle harika bir kahvaltı olur dimi ablam sağol
İyiyim birtanem su öksürük geçse daha da iyi olacagim spora gececektim sen gelmissin dur sonra gecerimCanimin iciiii nasilsinnn bugunnn
Tabi canım benim 4-5 tane badem at mesela kuru üzümle çok güzel oluyor..İçine taze meyve dograyip sütle harika bir kahvaltı olur dimi ablam sağol
CNm istediTabi canım benim 4-5 tane badem at mesela kuru üzümle çok güzel oluyor..
İyiyim birtanem su öksürük geçse daha da iyi olacagim spora gececektim sen gelmissin dur sonra gecerim. Sen nasilsin adaşım
Tabi öğün yapman gerek..yulaf kalorisi çok düşük değildir..süt meyvelerle kalorisi artar.CNm istediama lahana corbasi ypcgm birazdan. Ablam bnu ogün olrak yemek lazim dimi ara ögüne fazla gelir
CNm istediama lahana corbasi ypcgm birazdan. Ablam bnu ogün olrak yemek lazim dimi ara ögüne fazla gelir
Olur canım çocuklar için ayrı bir efor gerekiyo xaten. 2 lt su çok güzel benim daha 1 lt oldu anca2 lt içtim şuana kadar daha içerim
sporütü,çamaşır,bulaşık,çocuklar desek
Yaaa evet pişman olmamam gerek dimi.Sakın öyle düşünme kendine harika bir salata yap ve leslie yi AC o kadar gün sabrettin bir gün için canni skma bak ne kadar kaldi listeye girmene
Leslie kuzum aynura ablanin leslie topigide vr,plates hareketleri mekik ve squat ta ypcmBitanem bende kurstaydim hemen gelince girdim bu 2 gun cok yogun oluyorbiraz daha iyi olmana sevdm adasm ne sporu yapican fistik
Tabi öğün yapman gerek..yulaf kalorisi çok düşük değildir..süt meyvelerle kalorisi artar.
Evet cumayi dusunmelisin moral bozmak yokYaaa evet pişman olmamam gerek dimi.
Akşama salata yapayım telafi ederim böylelikle insallah
Leslie kuzum aynura ablanin leslie topigide vr,plates hareketleri mekik ve squat ta ypcm
Tamam kuşum yapayim gelirim inşallahAlkışlar bitanemeeeetamam kuzum hado brn seni engelemeyim yap guzelce gelrsn
kolay gelsin adasim benimmmmmTamam kuşum yapayim gelirim inşallah
teşekkür ederim tatlımOoo supersin
İnanmıyorum 45 e miteşekkür ederim tatlım
bu dukanı yapmaktan pek haz etmem ama
85 den 45 e düşüş maceramba(gençliğimde)
çok yardımcı olmuştu bana 40 kilo verdirerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?