Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ilk kez denediğim için bilmiyorum ancak 15 günü 5 er günlük 3 periyoda bölüp periyot atladıkça normal öğün sayısını arttırıyoruz..Ayrıca istenilen kiloya inince zaten aylarca koruma yapılıp kilo sabitlemesi yapılıyor..geçen sene tv de bi uzman 5 gün dikkat edip 2 gün normal beslenildiği takdirde kilo verilmez sadece sabit tutulur demişti..alınan cal. harcanandan çok olursa ister istenmez alınır ..

Bu arada sömestrden sonra 1 hafta ben hastaydım sonra oğluşum hastalandı bir türlü dönemedim diyete..3 kiloyu geçti aldığım kilo ..bunu haftada 300-500 vererek listeye dönemeyeceğimi anladım.. Elif Hm22 nin yazdığından bahsedince baktım ve aklıma yattı..herşeye bir sebep var ya hiçbirşey tesadüf değil...kilo verdiriyor evet kaçamağım sıfır değil ama toplasan 400 kalori bile değildir 3 günde...Yapmak isteyen arkadaşlar olursa çekinmeden sorabilirler yardımcı olmaya çalışırım..

canim nasil bir diyet bu biraz anlatirmisin cok hizli veriyon masallah

Pilavla nohut olmamiş kuzum pilavi yemeseydin keske ,çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun kuzum nasip oldun

Keşke akşama salata ile başlasaydın diyetini bozmana gerek yoktu pilavla :)
Günaydın herkeseeee.gececiler gelmemiş dün.ne alemdeler?masmavi,hayat ,prenses?
Günaydıınn :) hayat geldide canım eskisi gibi gececi takılamadı :)))

selamlar,
Dün cok yorgundum. Buraya hiç giremedim. Bir de ustune regl oldum. Balon gibi hissediyorum kendimi.
Dun sabah :
yumurta
tel peyniri
domates salatalık
zeytin 5-6 tane
az cig badem ve ceviz

ogle :cok tok hissettim turk kahvesi içtim

aksam :
kapıda kaldık anahtarı unutmusuz.
ancak 19:30 gibi az doner, yogurt ve salata yedim.

sonra da uyumusum

su tamam 2,5 lt
spor : 1 saat tempolu yuruyus

Canım benim sizlerle doğru dürüst tanışamadım hiç.nasıl gidiyo?diyete takıma alışa bildiniz mi?akşam ki döneri ekmekle yemedin her halde tatlım dimi?

Keşke akşama salata ile başlasaydın diyetini bozmana gerek yoktu pilavla :)

Günaydıınn :) hayat geldide canım eskisi gibi gececi takılamadı :)))
Bence de akşam salata hindini ve yoğurt yese çok iyi olurdu.genel olarak biz kendimizi kötü hiss ettiyimizde hemen karbona saldırırız

günaydınlar herkese .

aeben ablacığım nasılsın seni görmüşken bişey sorayım . ben bu aralar fena zeytine taktım . baya yemeye başladım montide zeytin için bişey varmıydı hatırlayamadım kitabımıda bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…