ilk kez denediğim için bilmiyorum ancak 15 günü 5 er günlük 3 periyoda bölüp periyot atladıkça normal öğün sayısını arttırıyoruz..Ayrıca istenilen kiloya inince zaten aylarca koruma yapılıp kilo sabitlemesi yapılıyor..geçen sene tv de bi uzman 5 gün dikkat edip 2 gün normal beslenildiği takdirde kilo verilmez sadece sabit tutulur demişti..alınan cal. harcanandan çok olursa ister istenmez alınır ..Ya bende bi kitap vardı bununla ilgili yeni aklıma geldi araştırdım da çok hızlı kilo gidiyormuş ama normal yemeye dönünce de com hızlı bi şekilde geri yerine geliyormuş acaba öyle olurum ki bende yapmak istiyorum ya
canim nasil bir diyet bu biraz anlatirmisin cok hizli veriyon masallahBu arada sömestrden sonra 1 hafta ben hastaydım sonra oğluşum hastalandı bir türlü dönemedim diyete..3 kiloyu geçti aldığım kilo ..bunu haftada 300-500 vererek listeye dönemeyeceğimi anladım.. Elif Hm22 nin yazdığından bahsedince baktım ve aklıma yattı..herşeye bir sebep var ya hiçbirşey tesadüf değil...kilo verdiriyor evet kaçamağım sıfır değil ama toplasan 400 kalori bile değildir 3 günde...Yapmak isteyen arkadaşlar olursa çekinmeden sorabilirler yardımcı olmaya çalışırım..
masallah benim kankama ne kadar az yemisin canim
Pilavla nohut olmamiş kuzum pilavi yemeseydin keske ,çok geçmiş olsunhayirli geceler arkadaslar bugun girme firsati bulamadim malesefbugun ogleden sonra hastalandim tansiyonum dustu su ayran detoksu bana hic yaramadi o yuzden aksam yemegimde diyetimi bozmak zorunda kaldim
neyse bugunki menum sabah: iki dilim kepek ekmegi, 1 yumurta, birkac zeytin ve birazcik yazsiz cecil peyniri
ogle ayran corbasi sonrasinda fenalastim
aksam; 3 kasik bulgur pilavi, 3 kasik nohut, bir kac parca haslanmis hindi ve bol salata midem patlayacak sanki
su 2,5 litre spor henuz yapamadim simdi biraz kendime geldim simdi kalkip platesimi yapicam insallah
Geçmiş olsun kuzum nasip oldunKizlar cok hasta oldum ya terli terli spor salonunda sanirim soguk ya sifayi kaptim
sabah
yumurta salatasi
1 dilim tahil ekmek
öğlen
corba
salata
aksam
Karnibahar haslamasi
yogurt
spor
1 bucuk saat spor salonunda ne varsa
su 3litre
ada cayi içtim boğazım cok ağrıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sifirlama-diyeti.801992/canim nasil bir diyet bu biraz anlatirmisin cok hizli veriyon masallah
Ah gülüm ya öyle yapmasam hic bakamam zaten
bugün nasılsın tubam?Sendemi hastasın canim
Evet canim migren iste.. iki gün çıkmaz başlayınca
Keşke akşama salata ile başlasaydın diyetini bozmana gerek yoktu pilavla :)hayirli geceler arkadaslar bugun girme firsati bulamadim malesefbugun ogleden sonra hastalandim tansiyonum dustu su ayran detoksu bana hic yaramadi o yuzden aksam yemegimde diyetimi bozmak zorunda kaldim
neyse bugunki menum sabah: iki dilim kepek ekmegi, 1 yumurta, birkac zeytin ve birazcik yazsiz cecil peyniri
ogle ayran corbasi sonrasinda fenalastim
aksam; 3 kasik bulgur pilavi, 3 kasik nohut, bir kac parca haslanmis hindi ve bol salata midem patlayacak sanki
su 2,5 litre spor henuz yapamadim simdi biraz kendime geldim simdi kalkip platesimi yapicam insallah
Günaydıınn :) hayat geldide canım eskisi gibi gececi takılamadı :)))Günaydın herkeseeee.gececiler gelmemiş dün.ne alemdeler?masmavi,hayat ,prenses?
Canım benim sizlerle doğru dürüst tanışamadım hiç.nasıl gidiyo?diyete takıma alışa bildiniz mi?akşam ki döneri ekmekle yemedin her halde tatlım dimi?selamlar,
Dün cok yorgundum. Buraya hiç giremedim. Bir de ustune regl oldum. Balon gibi hissediyorum kendimi.
Dun sabah :
yumurta
tel peyniri
domates salatalık
zeytin 5-6 tane
az cig badem ve ceviz
ogle :cok tok hissettim turk kahvesi içtim
aksam :
kapıda kaldık anahtarı unutmusuz.
ancak 19:30 gibi az doner, yogurt ve salata yedim.
sonra da uyumusum
su tamam 2,5 lt
spor : 1 saat tempolu yuruyus
Bence de akşam salata hindini ve yoğurt yese çok iyi olurdu.genel olarak biz kendimizi kötü hiss ettiyimizde hemen karbona saldırırızKeşke akşama salata ile başlasaydın diyetini bozmana gerek yoktu pilavla :)
Günaydıınn :) hayat geldide canım eskisi gibi gececi takılamadı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?