Günaydın ablam.nasılsın?kaç gündür görüşemedikGunaydin .
Tubis gecmis olsun balim ..
Günaydın tatlım.mezunluk nasıl gidiyor?koruya biliyormusun?günaydınlar herkese .
aeben ablacığım nasılsın seni görmüşken bişey sorayım . ben bu aralar fena zeytine taktım . baya yemeye başladım montide zeytin için bişey varmıydı hatırlayamadım kitabımıda bulamadım
Günaydın tatlım.mezunluk nasıl gidiyor?koruya biliyormusun?
günaydın
Okula geldim mecbur . Yine ayniyim . Kafam zonkluyor.bugün nasılsın tubam?
Off leslie yi yaptım geldim
İyi hatırlattın yağmurum.ben de kalkıp yapayım.hazır annem de alış verişe gitmişken...Off leslie yi yaptım geldim
Cok tuzlu degilse yiyebilirsin nazlimgünaydınlar herkese .
aeben ablacığım nasılsın seni görmüşken bişey sorayım . ben bu aralar fena zeytine taktım . baya yemeye başladım montide zeytin için bişey varmıydı hatırlayamadım kitabımıda bulamadım
Allah razi olsun zayifim ..
Sorumun cevabini vermissin zaten nazlim pardongünaydın aynuram . ben henüz diyet psikolojisinden çıkmadım hala monti 1.aşamaya devam sadece pazar günleri ufak ödüller vericem kendime sporada tam gaz devam
Saggol zayifim hamdolsun harikayim bahari ve gunesi cok severim icim Kikip kipir , yakinda diyet ve sporada basliycagim icin ayri bir sevinc var icimde :))).. Hamdolsun ilk haftaki diyet birakimindaki 2-2,5 kilodan fazlasinida almadimnasılsın aebencim
Cok tuzlu degilse yiyebilirsin nazlim...
Sen nasilsin ? Kilonu 2. Asamaylami koruyorsun ?
Böcük kafama bayağı okkalıca bir taş geldi sankiyıyorum ama bılınclı yıyorum perım nasılsa zayıfladm dıye herşeyden yemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?