Evet aynuram ben geldim sen hala oldun gelemedin gorusemedik :)... Aynuram tekrar gozunuz aydin canim . Benim yerimede kokla emi yegenini ne guzel cennet kokuyordur simdi O ...Günaydın ablam.nasılsın?kaç gündür görüşemedik
Saggol zayifim hamdolsun harikayim bahari ve gunesi cok severim icim Kikip kipir , yakinda diyet ve sporada basliycagim icin ayri bir sevinc var icimde :))).. Hamdolsun ilk haftaki diyet birakimindaki 2-2,5 kilodan fazlasinida almadim
herseyide yiyorum yani bu iki aydir ...
Afiyet olsun nazlim ye :)..tuzlu değil ablacığım özellikle yeşil zeytin yiyiyorum . ben pazar günleri hariç diğer günler 1.aşamada devam ediyorum şimdilik .
Hande gel bakip soyle yamacima ...Böcük kafama bayağı okkalıca bir taş geldi sanki
evet Aebenim smoothie..vücudun ihtiyacı olan herşeyi ayarlıyorum..sanırım o yüzden oldukça tok tutuyor..Akşam 5 gibi yapmıştım sebzeli olanı..elma yerim diyordum onu bile yiyemedim..
selam,Canım benim sizlerle doğru dürüst tanışamadım hiç.nasıl gidiyo?diyete takıma alışa bildiniz mi?akşam ki döneri ekmekle yemedin her halde tatlım dimi?
Ocean hosgeldin takimiza ..Aa sende mi smothie kullanıyorsun öğünlerinde. Yaptığın tarifleri paylaşabilir misin?
Dün bende denedim kahvaltı için çok tok tutucu ve tarçın sayesinde tatlı arzusunu ikindiye kadar hissettirmedi nerdeyse.
Sea merhaba , diyet gecmisin varmi canim yoksa yenimi basladin ? . Diger yeni gelen arkadaslarla tanisikliginiz nerden ozel degilseselam,
iyiyim iyi gidiyor sanırım. Alısmaya claısıyoruz.
hayır yemedim lavas ustu donerdi lavasta yenmedi :)
olsun canm derslerin hafifleyince yaparsinBen cok ozledim leslieyi kac zamandr yuruyus disinda hic bi spor yapmiyorum
hadi kolay gelsin ablamİyi hatırlattın yağmurum.ben de kalkıp yapayım.hazır annem de alış verişe gitmişken...
HoşgeldimOcean hosgeldin takimiza ..
Canim hulya link acti smothie konusunda . Mesajlarindan linkini bulabilirsin gunlugundede yaptigi tarifleri yaziyordu...
günaydın elifim nasılsın
günaydın aynuram . ben henüz diyet psikolojisinden çıkmadım hala monti 1.aşamaya devam sadece pazar günleri ufak ödüller vericem kendime sporada tam gaz devam
50yi görcen bu gidişle nazlım
iyiyim canım sen nasılsın?
Yok canim ben listede degilim , takimin demirbasi gibi birseyimHoşgeldim
Geçmişi okurken denk geldim link vermiş inceleyeceğim birazdan.
İlk bir kaç kilodan hızlı kurtulmak için bende tamamiyle smothiyle beslenmeye geçeceğim haftasonundan itibaren.
Sanırım listede değilsin ne zaman dönüyorsun listeye?
Nazlimbende çok şükür iyiyim elifim 50 değil ama 52 görmek ve orda kalmak istiyorum becerebilirsem bu sefer .
Super olmuş kuzum. 7.Takımın kızııı...evlimisin?bekarmısın?çalışıyon mu?Biraz önce başka bir başlıkta bilinç altının etkisi için 7-14 21 gün diye okuyunca hemen nickimi değiştirdim. Hem 7 günde bilinç altım değişssin sağlıklı düzenli besleneyimee 7. takımın da kızıyım çokta güzel oldu sanki
Yok canim ben listede degilim , takimin demirbasi gibi birseyimcok kilom yok listeye girmeyecegim sadece mezun olmak icin girerim bir iki hafta . Ben 7-8 yildir buralardayim , buralar sayesindede eski kiloma asla donmedim .
Smothie deneyimlerinide bekliyorum , benimde niyetim var acikcasi deneye bilirim ..
Ablamm çok sağol. Cumartesi çıkacak hastahaneden.o zaman kokluycam inşallahNazlim
Kilo vermeye devamsa bi onceki mesajimdaki haftada 2 kaçamagi ertele :))
Nazlim
Kilo vermeye devamsa bi onceki mesajimdaki haftada 2 kaçamagi ertele :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?