Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok sevindim senin adına, ne güzel fazla kilo almamışsın, kalıcı gitmiş kilolar demekki... ben daha baharın geldiğini farketmedim, maşallah buralar yağmur yağmadığı zamanlar hep bahar gibiydi :),
diyet konusunda; bende artık kendime geldim, düzenimi kurdum, bu hafta gayet iyi başladım diyete :) yürüyüşte yaparsam çok iyi olacak.. iyi günler.sevgiler

tuzlu değil ablacığım özellikle yeşil zeytin yiyiyorum . ben pazar günleri hariç diğer günler 1.aşamada devam ediyorum şimdilik .
Afiyet olsun nazlim ye :)..
Haftada 2 gun kacamak yapabilirsin . Baskul ertesi gun artabilir ama sonraki gun tekrar inecektir

evet Aebenim smoothie..vücudun ihtiyacı olan herşeyi ayarlıyorum..sanırım o yüzden oldukça tok tutuyor..Akşam 5 gibi yapmıştım sebzeli olanı..elma yerim diyordum onu bile yiyemedim..

Aa sende mi smothie kullanıyorsun öğünlerinde. Yaptığın tarifleri paylaşabilir misin?
Dün bende denedim kahvaltı için çok tok tutucu ve tarçın sayesinde tatlı arzusunu ikindiye kadar hissettirmedi nerdeyse.

Ocean hosgeldin takimiza ..

Canim hulya link acti smothie konusunda . Mesajlarindan linkini bulabilirsin gunlugundede yaptigi tarifleri yaziyordu...

selam,
iyiyim iyi gidiyor sanırım. Alısmaya claısıyoruz.
hayır yemedim lavas ustu donerdi lavasta yenmedi :)
Sea merhaba , diyet gecmisin varmi canim yoksa yenimi basladin ? . Diger yeni gelen arkadaslarla tanisikliginiz nerden ozel degilse

Ocean hosgeldin takimiza ..

Canim hulya link acti smothie konusunda . Mesajlarindan linkini bulabilirsin gunlugundede yaptigi tarifleri yaziyordu...
Hoşgeldim
Geçmişi okurken denk geldim link vermiş inceleyeceğim birazdan.
İlk bir kaç kilodan hızlı kurtulmak için bende tamamiyle smothiyle beslenmeye geçeceğim haftasonundan itibaren.
Sanırım listede değilsin ne zaman dönüyorsun listeye?

Yok canim ben listede degilim , takimin demirbasi gibi birseyim cok kilom yok listeye girmeyecegim sadece mezun olmak icin girerim bir iki hafta . Ben 7-8 yildir buralardayim , buralar sayesindede eski kiloma asla donmedim .

Smothie deneyimlerinide bekliyorum , benimde niyetim var acikcasi deneye bilirim ..

Super olmuş kuzum. 7.Takımın kızııı...evlimisin?bekarmısın?çalışıyon mu?

Buraların faydası olcak bende hissediyorum. Paylaşırım tabiki olumsuz olumlu her deneyimimi.
Kaç kilo verdin şu an kaç kiloda koruyorsun.Beslenme planın nasıldı? Çok sordum demi

Nazlim
Kilo vermeye devamsa bi onceki mesajimdaki haftada 2 kaçamagi ertele :))

İNŞALLAH bu sefer kalıcı olur ablacığım . öncelerden biliyorsun sürekli hep başa döndüm . bu sefer aynı hatayı yapmıycam diye sürekli motive etmeye çalışıyorum kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…