• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu arda benim menum utansamda yazmam lazim:KK23:
sabah; smoothie Portakal+elma+3 yk yogurt+3 cilek+muz+ zencefil,zerdecal ve tarcin
ogle: tam 350 gr Balik:KK23: yuuhhh dediginizi duyar gibiyim :KK48: bana ne oldu anlamadim yedikce yedim ama sadece balik yedim artik baligin b sini duymak istemiyorum midem hala bulaniyo :KK48:
aksam 3 tane karnabahar korfesi cok az yogurt birkac tavada yagsiz pisirilmis mantar
su 3,5 litre
spor 6km yuruyus ve birazdan insallah platesimide yapicam
menunde kotu bısı yok kı :s

Kizlar bu smotiyi fazla meyveli yapiyorsunuz bence :( okadar meyve kilo vermenizi engeller ;) dimedi dimeyin ...

bende diyorum ne yedi acaba bu kız :KK48: 350 gr balıktan nolcak biz 1 kg alıyoruz 5-6 tane oğlum yiyorsa geri kalanı eşimle biz yiyoruz :p o zaman bize kocaman bir yuh :KK70:
ama ben kizarmis balik eti yedim yani benim sifirlama diyeti ruya oldu canim o yuzden

bu arda benim menum utansamda yazmam lazim:KK23:
sabah; smoothie Portakal+elma+3 yk yogurt+3 cilek+muz+ zencefil,zerdecal ve tarcin
ogle: tam 350 gr Balik:KK23: yuuhhh dediginizi duyar gibiyim :KK48: bana ne oldu anlamadim yedikce yedim ama sadece balik yedim artik baligin b sini duymak istemiyorum midem hala bulaniyo :KK48:
aksam 3 tane karnabahar korfesi cok az yogurt birkac tavada yagsiz pisirilmis mantar
su 3,5 litre
spor 6km yuruyus ve birazdan insallah platesimide yapicam
Kız bunun neresi cıs ya :KK70::KK70::KK70:
benim menüm

sabah maydanozlu kurunaneli omlet, salatalık, peynir, zeytin, çay, fındık, badem

öğle smoothie (portakal,elma,muz,süt,yoğurt,tarçın), fındık, badem

akşam yağsız spagetti

2 ltden fazla su içtim
Bakın burda spagettiii vaarrr :KK53::KK53:
Merhaba kızlar menüm
Kahvaltı 8:30
2kepce çorba
Öğlen 13:00
2kepce mantar sote
Salata
Akşam 18:00
2kepce domates çorba
1yk patates pure
1tavuk pirzola
1.5 lt su içtim birde az önce yarım elma yedim
akşam püre olmasaymış iyiymiş canım. aslında proteini arttırabilirsin hem tok tutar hem daha uygun olur diyete ;)

İyi akşamlar, geçmiş bittiğine göre menümü yazayım artık :)

Sabah:
1 kase yoğurt nesfit

Öğle:
Light ton balıklı salata

Akşam:
somon balığı
salata

2,5 lt su içtim. 1,30 saat spor salonundaydım. 50 dk pilates hareketleri yaptık 40 dknın 20 dksı koşu bandında, 5 dk eliptik bisiklet, 30 mekik, 50 iç 50 dış bacak hareketi ve sonunda ben peeerrrttttttttttt :KK70::KK70::KK70:

Sabah
20150311_161351.webp
kepekli undan ince krep icine lor peynir
yagsiz tuzsuzdu canlar

• 3 adet zeytin
  • sekersiz cay
öglen
  • 1 elma
Aksam
  • Dunku firinda tavuk
  • 1 kase cacik
Ekmek tuketmedim