• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayran detoksunu 3gun yapicam bugun 2.gunumdu:KK66: herkese tavsiye ederim canlar benden en az 1 kilo gidiyor normali 2 gun canlar yapınca tabi sporla :KK66:

sabah
kahvaltimda
Meyve salatasi

oglen
1 kase ayran corbasi
marol salatasi

aksam
1.bucuk kase ayran corbasi
lahana salatasu

spor 1.bucuk saat spor salonundaydim :KK66:

su 2.5
ben seni gelinlikli çok merak ediyorum Buketcim...demiştim ya sana kuğu gibi olacaksın ;)

Iyi geceler guzeller;)

Okudum tum mesajlari, geldim Aynura;) Oncelikle hayatindaki olumlu gelismelere cok sevindim. Hergun daha da iyi ve hafiflemis hissedeceksin;) Evin tertemiz olmus, misler icinde otur guzelim. Bayraminiz da kutlu olsun simdiden;)

Elif 30 yas ne ki guzelim, daha buyukanne olacagiz;)

Funda hos geldin guzelim. Annene de babana da cok gecmis olsun canim.

Gulru Allah rahmet eylesin arkadasina, cennet ehli olsun insallah.

Aeben abla yavrularin buyudu, birak kendi yemeklerini hazirlasinlar;) Menu vermeye baslamissin yeniden;)

Mirjam farkli bir beslenme tarzina ve ozellikle egzersizlere ilk baslandigi donemde adetin gecikebilir canim. Stres sikinti yapmamaya calis kendine. Bu aydan sonra duzene girecektir.

İyi geceler guzelikler ...

Ocean kiz ben yazayim derken kazen bey erken davranmis , nic degistime isini sevmiyorum baska biriymissiniz gibi geliyor :(

İyi geceler guzelikler ...

Ocean kiz ben yazayim derken kazen bey erken davranmis , nic degistime isini sevmiyorum baska biriymissiniz gibi geliyor :KK43:
Nick Değiştirme değil Aebenim aynı nickle yeni üyelik..üyeliğini iptal ettirip tekrar aynı nickle yenisini açmış Merve..O yüzden sanırım..

Back
X