- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 37
Ben buradayım ama şimdu uyuyorum.iyi geceler kızlar...Netimekavustummmm sizleri cok özlemişim ama herkes uyumus mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buradayım ama şimdu uyuyorum.iyi geceler kızlar...Netimekavustummmm sizleri cok özlemişim ama herkes uyumus mu![]()
ben seni gelinlikli çok merak ediyorum Buketcim...demiştim ya sana kuğu gibi olacaksınAyran detoksunu 3gun yapicam bugun 2.gunumduherkese tavsiye ederim canlar benden en az 1 kilo gidiyor normali 2 gun canlar yapınca tabi sporla
sabah
kahvaltimda
Meyve salatasi
oglen
1 kase ayran corbasi
marol salatasi
aksam
1.bucuk kase ayran corbasi
lahana salatasu
spor 1.bucuk saat spor salonundaydim
su 2.5
Resim koyar mutlaka. Öncesi sonrası yaparız.fenomenimiz o bizim.bi arzumuz vardı bi de buketimiz olacakben seni gelinlikli çok merak ediyorum Buketcim...demiştim ya sana kuğu gibi olacaksın![]()
1 parça bitter insana hiçbirşey yemeden 8 saatlik enerji veriyor...Bitter cikioltayi hocam arada ye dedi cunku kalorisi az ve enerji veriomus ben sevmiyorum bi parca yenebiliyor kuzum
ben seni gelinlikli çok merak ediyorum Buketcim...demiştim ya sana kuğu gibi olacaksın![]()
Resim koyar mutlaka. Öncesi sonrası yaparız.fenomenimiz o bizim.bi arzumuz vardı bi de buketimiz olacak
kesinlikle...ikisi de çok istikrarlı.. :)Resim koyar mutlaka. Öncesi sonrası yaparız.fenomenimiz o bizim.bi arzumuz vardı bi de buketimiz olacak
Ben buradayım ama şimdu uyuyorum.iyi geceler kızlar...
üyeliğinizi iptal ettirdiniz bu nasıl bir ruh hali ?Neyse bende yatma hazırlıklarına başlayım iyi geceler kızlar
iyi geceler uyuyacak olanlara![]()
Arzum benim uyumama daha çooook var,kahvemi yeni içtim henüz...kitap okumadan uyuyamam ben..oda enaz yarım saat..Gece daha yeni basliyor aslinda![]()
Arzum benim uyumama daha çooook var,kahvemi yeni içtim henüz...kitap okumadan uyuyamam ben..oda enaz yarım saat..
Sen başladın mı Arzum kahve içmeye?Bizim de aliskanligimiz oyle. Kari koca okuruz, bir de uzerine konuyu tartisip oyle uyuruz
Afiyet olsun kahve, yarasin![]()
Sen başladın mı Arzum kahve içmeye?
Nick Değiştirme değil Aebenim aynı nickle yeni üyelik..üyeliğini iptal ettirip tekrar aynı nickle yenisini açmış Merve..O yüzden sanırım..İyi geceler guzelikler ...
Ocean kiz ben yazayim derken kazen bey erken davranmis , nic degistime isini sevmiyorum baska biriymissiniz gibi geliyor![]()