ödem atıcı bir çay içip 12 ye doğru tartılsaydın Elifim..belki düşerdi kilon..ya evet abla ne güzel 1 kilo verdim derken bir baktım yine sabit
haftaya artık inşallah
ödem atıcı bir çay içip 12 ye doğru tartılsaydın Elifim..belki düşerdi kilon..
Afiyet şeker olsun o zaman..Haftaya gidiverir kilolarkahvaltımı yaptım az önce ama
şok oldum 0,3ü görünce
akşamları vaktin yok ama hiç değilse öğle yemeklerinde tonbalıklı salata, tavuklu salata gibi protein içeren gıdalar tüketsen daha iyi olur bence. nesfit sonuçta işlenmiş bir gıda çok da masum gelmiyor bana, arasıra belki ama sen son zamanda hep 2 öğün tükettin
Pericim doktorun önerdi sanırım nesfiti..Kilo verirken duraklama olur,normaldir..zaten insanlar genelde bu duraklamalarda diyetten uzaklaşırlar..Halbuki duraklama olması verilen kiloların kalıcılığı için iyidir..ve sonrasında diyete yeni başlamış gibi hızlı kilo verilir...O yüzden bu takılmaya fazla takılmaNormal menüme dönsem akşam sporda inanılmaz zorlanıyorum. Çünkü yemek yedikten sonra gitmek zorundayım. Nesfitinde zararlı olduğunu düşünmüyorum cıss yapmadıktan sonra
Birde ilk zamanlar hiç nesfit olmadan normal menümle devam ettiğimde yine kilo verişim 300,500 gr arasıydı. Bu haftada böyle deneyeyim dedim.
Reglin bitince kilon düşer Sosyalim..Hadi bugün diyetine başla sende..masallahhh iyi gidiyosunuz kizlarrr bende bu arada sonunda hsta olsum ohhhhh ne sinir kaldi ne sitres tartimmmm beeni cok abarttii o yuzden sonucu huc yazmiyim
Evet muhtemelen öyle oldu bende duraklamadayım. Spor ile kas kitlem artmasına rağmen ama yinede sabit çıkmamam ve az da olsa kilo vermiş olmam daha iyi hala umut var demektir :)Pericim doktorun önerdi sanırım nesfiti..Kilo verirken duraklama olur,normaldir..zaten insanlar genelde bu duraklamalarda diyetten uzaklaşırlar..Halbuki duraklama olması verilen kiloların kalıcılığı için iyidir..ve sonrasında diyete yeni başlamış gibi hızlı kilo verilir...O yüzden bu takılmaya fazla takılmaAeben yazmıştı sanırım,spor yaptığın için kas kitlen artıyor ve bu kiloyu artı bile çıkarabilir..
Kahvaltıda lahana çorbası içtim...sıcak sıcak iyi geldi..naparsın umut fakirin ekmeği :)
Lahana çorbaśı diyeti yapıyorum Elif bugün 3. Günüm...mecburen çorba içtim :) iyi olur kapuska...Doruk seviyor mu?kahvaltıda?
bende geçen hafta lahana almıştım kapuska mı yapsam acaba bugün?
Lahana çorbaśı diyeti yapıyorum Elif bugün 3. Günüm...mecburen çorba içtim :) iyi olur kapuska...Doruk seviyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?