Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haklısın canım yaaa.

Ama gerçekten bu hafta neden böyle oldu anlamadım.
Nerdeyse her gün spor yaptım
Akşam yulaf süt ile gecistirdim.
Ekmeği sadece tam tahıllı ve sabah yedim
Bu hafta sebze yemgi yapamadım sadece.
Çok et tavuk balik köfte ile beslendim.
Ama kilom sabit. Ne yazık ki

Firuzem sen elinden geleni yaptin canim baskul utansin ..

Sana sözüm yok firuzem.sen bu hafta çabalayıp da veremeyenlerdensin zaten.bi grriye dönük bak bakalım nerede hata yapmış ola bilirsin

Adı Emine Nur'dan YAŞ 27 kilo almam sebebim doğum . Evlendiğimde 63 170 boyundayım hamilipimde 28 kilo aldım yaklaşık bir Yıldır kilo vermeye çalışıyorum 12 kilo verdim bu sürede su an 73-74 arasıyım hedefim 60 eskisi gibi sağlıklı ve güzel alımlı bir kadın olmak . Hataylıyım öle yağsız ve salçasız yemek yiyemiyorum herşey az yiyerek verdim bu kiloyu haftada 3 4 spor yapabiliyorum yürüyüş gibi. 19 aylık bir oğlum var o benim herşeyim . Üçretli öğretmenlik yapıuorum ayrıyeten KPSS ye çalışıyorum . Menüleri resimli paylaşabilir miyim

Ben raporu yazaym platese gecicem.bgn evde drgldim
Sabah
Bir yumurta
Yarım dlm ekmek
Bir c.brdgi cay
Uç dilim domates

Öğlen
etli Nohut yemeği
Uç bardak ayran
Dört sarma
Aksam yemicgm kızın haklisinizda bgn müstakbel kaynvldeydim bu kelimeyi de sevmem anne derinde neyse BN yedikce koydu yemeği ekmek yemedim kilo verdgnde belli olyr kızım dynce iki uç günlük bıkkınlık gitti bende aynura abla da ne dese hakli bir doğru yolu bulamadım yürüyüşe yeniden başlıyorum bgn yurudumde.ama regl olamadm hala ne ypayim bu şişlik gitmesi için
Su iki lt
Spor
Yürüyüş
Plates

Selam kızlar

Geçen haftanın muhasebesini yaptık sanırım.

Yaa bi de grup çok boş kimse gelip yorum yapmıyo heveslendirmiyo. Ilk geldiğimde ne guzel bi bakıyodum sayfalar uçmuş tek tek okuyodum.
Şimdi sayfalar hep aynı. Herkeste bi bosvermislik var.

Ben burdan çok etkileniyorum. Sırf burda kilo vereyim diye o kadar işimin arasında bi de platese yazıldim kilo vermem durmasın diye. Gerçi bu hafta yine durdu ama . Ben yine hep düşünüyodum Ya kilo vermem durursa diye bu korkuyla gidip Platese yazıldim ve bu hafta kilo veremedim. Yani beynimi sartlandirdim bi nevi.

Neyse bu kilo duraksamasi bir haftalık bi engel. Haftaya bomba gibi gelicem inşallah.
Geçen hafta ekmek çok yedim. Tam tahıllı diye 3 4 dilim yedim
Bu kilo verimi mi etkiledi tabi. Ekmeği haftada 3 gün ile sinirlandiriyorum. Meyveyi de ekmek Yemedigim günler yicem.

Bak gördünmü firuzem kendi yalnışlarımızı kendimiz biliyoruz zatzaten.yeterki onları bulmayı ve çözmeyi isteyelim.haklısın takım eskisi gibi renkli deyil.bu iki 3gün geçsin pazartesiden itibaren bu işe el atıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…