Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçen hafta: 69.8
Bu hafta:69.5
Fark:0.3
Yüzdeyide listede hesaplarım :)

şok oldum 0,3ü görünce

akşamları vaktin yok ama hiç değilse öğle yemeklerinde tonbalıklı salata, tavuklu salata gibi protein içeren gıdalar tüketsen daha iyi olur bence. nesfit sonuçta işlenmiş bir gıda çok da masum gelmiyor bana, arasıra belki ama sen son zamanda hep 2 öğün tükettin

Arkadaşlarım,

Bu haftadan sonra yoğun bir trafiğe girme durumum sözkonusu.Sürekli menü yazmam sözkonusu olmayabilir..zaten yeğenimle devam eden bir listemiz ve hedefimiz var..o yüzden listeden çıkıp listedışı devam etmek istiyorum..verecek 4-5 kilom var.Hoş vermesemde olur..Boşuna listede yer kaplamayayım

Günaydın herkeseee.anlaşılan regl haftasına denk gelmişiz yine...
zayıflıcammm canım dün sana mesaj yazdım cevap yazmadın.neden buraya az yazıyorsun ki?çok iyi kill vermişsin maaşallah...
hayatım bitanem evet mezun ola bilirsin güzelim.sen de 7.takımın fenomenlerindensin.tebrik ediyorum...
perim elife katılıyorum bence de o nesfitleri çıkar güzelim,sağlıklı beslenmeye geri dön.
aykızım demek ki iki öyün hiç yaramamış sana...
daydrem hülyam nasıl istersen öğle olsun.zAten boyuna ve yaşına göre kilon gayet iyi. ....

Kaptanim gercektenmiii cok mutluuu oldummm yaaaa cok sukur dünyaları bana verdiniz valla super bi kaptansinnn super bi takimiz bu takımdan mezun olmak gurur verici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…