Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aeben Eş olayı pek işe yaramadı sanki..bence herkes yorum yapsın..Aynura liste yapacaktın hani menü veren işaretleyecekti..o fikir iyiydi...Aynura kizlarin eslestir yeniden tazelensin. Esiyle devam etmek isteyende yazsin ..
Hareketlendirelim biraz sayfalarimizi![]()
Yemek yedim ne yapayim elifin :)) sen neyapiyorsun pasalarinla :)
Kızımı uyutuyorum ablam şimdi .uyusun pcye geçip bakarım.eşleri deyişelim.bbence eşler bir birine karşı daha talepkar olmalı ya.yok gerçekten kızlar toparlanmamız lazım.takımımızın herhafta iyi kilo veren kurtarıcıları mezun olup gidiyor.sizler de kendinize gelin.özellikle Tubacım sen.bile bile kilo vermiyorsunAynura kizlarin eslestir yeniden tazelensin. Esiyle devam etmek isteyende yazsin ..
Hareketlendirelim biraz sayfalarimizi![]()
Bu gün işe koycam hülyam. Aslında eş olayı bence iyiydi.son zamanlar dikkat edilmiyor pek....Aeben Eş olayı pek işe yaramadı sanki..bence herkes yorum yapsın..Aynura liste yapacaktın hani menü veren işaretleyecekti..o fikir iyiydi...
Bu saatten sonra istemese iyi elifim.acıkırsan yoğurt yemenüm
sabah haşlanmış patates üzerine zeytinyağ ve baharat, zeytin, peynir
ara 9lu çay yanına kuruyemiş ( badem, fındık, kuru üzüm)
öğle bir parça ekmek, peynir, zeytin (dolapla bakıştık bakıştık canım bişey istemedi)
ara elma
akşam kahve
kapuska yaptım ama canım istemiyor
onun için emineyi senden boşayıp başka birine vericembizim eşimle olayımız da benim geçen haftaki ruh halim etkili oldu sanırım, ben moralim bozuk olduğu için kendimi geri çekip menülerine yorum yapmadığım için emine de kendini geri çekti gibi hissettim. doğru mu eminecim?
Bu saatten sonra istemese iyi elifim.acıkırsan yoğurt ye![]()
onun için emineyi senden boşayıp başka birine vericem![]()
Benimde tubadan ötürü beaabizim eşimle olayımız da benim geçen haftaki ruh halim etkili oldu sanırım, ben moralim bozuk olduğu için kendimi geri çekip menülerine yorum yapmadığım için emine de kendini geri çekti gibi hissettim. doğru mu eminecim?
Ayy yok ablam çim yenilir mi?Aynura bayraminiz kutlu olsun canim ..,
Çimi napiyonuz yeniyormu :)?
Baklavanizi bilirim tatmisligim var .
Afiyet olsun ...
Benimde tubadan ötürü beaa![]()
Oluuur...yağmurum seni elifimle eş ilan ediyorum...birlikte mutlu mesut mezun olursunuz inşallah...yemem canım zaten artık
sana karşı ben çok mahcubum verdiğim sözleri hep ihmal ettim. ben diyorum ki biz yağmur'la eş olsak (eminenin menüleri zaten çok güzel ona yorumum yok) birbirimizi daha mı sıkı takip etsek acaba?
Kiz niye oyle diyon dunyanin belkide sayili besinidir bugday cimiAyy yok ablam çim yenilir mi?![]()
![]()
süs öylece