• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Elif sabah haric diger ogunlerdeki ekmekler fazla canim ..kilo alirsin bu menuyle . Daha onceki menulerin hakkinda bilgi verdinmi diyetisye , ben su an soyle besleniyorum diye :KK66:
ewet hepsini söyledim ekmek yemediğimide söyledim yanlış bi düşünce dedi
bol proteinle kilo verdirecek ayrıca kan değerlerime göre ayarladı

ekmekği fazla vermiş , gerçi klasik diyetisyen menüsü

bir de makarna, patates, pilav yemek zinhar yasak gibi bir durum var bizim takımda:KK48:
Asagida yazmis elifim ekmek degisimi olarak ;)..

Klasik diyetisyen menusu ...

Kucuk elifim bu listeleti hic diyet yapmayan birilerine veriyorlar , sen zaten az yiyorsun diyet yapiyorsun ..
Gl endeksine dikkat edersen insulin direncin kirilir .
Bendede var canim ayni direnc ;).

Sende goruyorsun hulyam asagida, bu linkte kimin oldugunu .. Yazmiyorlatsa biyuk ihtimal geri sayfalari okuyorlar. Begene begene geliyorlar :-)

görüyorum kimin olduğunu ama bazen açık unutulabiliyor ya..adı görünse de kendi yok diye düşünüyorum..

daha önce bikaç diyetisyene gittim ama hiç bu kadar inandırmamışlardı kilo verdireceğine bide onların üçüde aynı bu daha farklı
bende fazla dedim ama
ayy bilemedm yaa
Elifim belki diyetisyenin hakli cikar canim dene derim 2 hafta. sonuca gore devam edip etmecegine karar verirsin ;)..

daha önce bikaç diyetisyene gittim ama hiç bu kadar inandırmamışlardı kilo verdireceğine bide onların üçüde aynı bu daha farklı
bende fazla dedim ama
ayy bilemedm yaa
sen kafanı bulandırma diyetisyen ne dediyse onu yap Elifim..bugünki menünü yazdın mı görmedim..bakalım cumaya tartı ne diyecek?

Menumu bildireyim

Sabah
Kaşar peyniri
Domates salatalik
Biber kızartması
Kahvaltilik sos
Biraz pide

Öğle
3 yumurta ile yapılmış omlet

Akşam
Köfte
Salata