- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 37
Yok bitanem ya kocamlaydım o yüzden yazamadım...aynur damla'yla beraber uyudu galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bitanem ya kocamlaydım o yüzden yazamadım...aynur damla'yla beraber uyudu galiba
Kesinlikle dene güzelim.bugünkü menümü yazmadım bu akşamıda geçiştircem yarından itibaren birebir uycam listeye bakalım 1 haftada ne olcak
Bunu bi söz olarak kabul ediyorum. ..Yarından itibaren diyete ilk defa başlıyorum![]()
Gozum ustunde karatayciYarından itibaren diyete ilk defa başlıyorum![]()
tskler canım inşEminim hosgeldin sende .
Hedef kilona gelir mezun olursun insallah ...
Korkma firuzem ..karbon cok oldu diyorsan ilk haftalarindaki menulere dön bakalim .Gecen hafta ben gayet iyi yaptım aslında. Böyle düşününce korkuyorum yaa. Niye kilo veremedim ki ya veremezsem diye
eminim hoşgeldin :)Tsk
tskler canım inş
İste boyle olun yaaaGozum ustunde karatayci![]()
insallah canim benim ama masallah sen cok guzel vermisinEsim regliden sonra haftaya cumaya daha çok guzel gider kilolar regli 1 2kilo tartida fazla gosteryor![]()
Herkes burda olup sozlessek keşke7.takım ruhu geri gelmiş sanki :)
Herkes burda olup sozlessek keşke![]()
Tskler canım çok iyşsinşzeminim hoşgeldin :)
Havvam az biraz kas fena değil ama..ben isterim aslında.ama kolları incelttikten sonra...öbür türlü dediğin gibi bodycilere benzerizDambil var evde bu gün baktım bi kaç programa başlıcam canım
Çember nasıl oluyor ki bilemedim bi an:)
kuzum ise yarıyor mu akupunktur diyete başlayınca hemen mi başladın akapunktura fark ettiriyor mu tavsiye ediyor musun çok sordum sankibende bu ara düşünmeye başladım da:)
bu gün edindiğim bilgilere göre hafta da 3gun 10dk programı buldum bi tane 1-2kglik dambillar kas yaptirmiyormus daha fazla ağırlık kas yaptırır diye öğrendim
Bende gittim diyetisyene ve günlük 8dilim ekmek vermişti ben normalde de ekmek yemedigim için o kadar yemedim ama dolu doluydu liste hiç bişey yasak değildi hatta ayda 1gun pizza bile vardı(pizzayi ben kendim eklettim) ve 2haftada 4.5 kilo verdim 200gr sudan gitmişti kalan hepsi yağdan gitmişti ama sonra vize final derken devam edemedim ben
Ben patates pirinç bezelye mısır ekmek yememek gerektiğini burda öğrendim ama anladığım kadarıyla çok da doğru değil bu çünkü hepsinde almamız gereken bizim için faydalı şeyler var özelikle pirincte b vitamini ve potasyum var (bende tüketmemeye özen gösteriyorum) geçenlerde okuldaki hemşire albaya söyledim de birsürü kızdı azda olsa ye dedi yani bilemiyorum genel olarak boyle olsada onlarda o kadar eğitim aldı ben dene bi derim belki başta sende sıkıntı olabiliraeben in de dediği gibi az yemeye alıştığın için ama mutlaka verirsin diye düşünüyorum birde direnç varsa ona göre vermiştir
Birde son olarak annem şeker hastası olduğu için biliyorum pirinç yerken yanında yoğurt yersen birden yukseltmiyor şekeri:)
süper..yediklerini fazlasıyla yakmışsın..Eminim adını sorabilir miyim?birde menünü arkadaşlarınki gibi altalta sabah ,öğle,akşam,spor,su diye belirterek yazarsan daha iyi olur hepimiz içinMerhaba bugün yoğun bir Gündü cuma günlerim boş temizlikle uğraştım Yardıma gelen abla ile aksama kadar temizlik Yaptım beslenmeme fazla dikkat etmedim ama Çok yemedim sabah peynir domates 5 zeytin pulbiberli Çökelek 2 dilim ekmek uzun zaman sonra ilk defa 2 dilim yedim Öğlen Patlıcan yemeği 6 kasık 2 dikim ekmek ayran aksam ise kavınvalideme gittim patatesli bulgur köfte kıyma kavurma az Yağlı 3 kasık ayran .tüm çalıştım hiç durmadan bide üstüne iş bittikten sonra giydim eşorfman larımı dışarı tam bir saat Yürüdüm hızlı tempodan 8000 adım diyor telefon adım matik . Bu hafta okulda çoçuklarda öğle araları top oynadım bide eve hep yürüyerek geldim yarım saat Sürüyor yol yarın evdeyim daha özenli olur menülerin
Yok canım salı miydi çarşamba miydi anca gördüm 71.6 tekrar. Cuma günü gördüm sonra 72 lere çıktım tekrar. Sonra tekrar 71.6 oldum her gün tartiliyorumKorkma firuzem ..karbon cok oldu diyorsan ilk haftalarindaki menulere dön bakalim .
Haftada 1 mi tartiliyorsun ? Gecen hafta asagi dusmedinmi hic ?
İste boyle olun yaaasöz Aynura