Aaa bende istiyorumabla hamsimi aldım geldim
Vay pekbir iddali gordum zeynebimi simdiden gitmis 500Sen o işi olmuş bil
Aaa bende istiyorum. Afiyet olsun elifim , pazara nasil gittin ?
Ben dikkat edince gerçekten gidiyo.bayadır gevşek tutuyorum ama bu hafta vericeme inaniyorumVay pekbir iddali gordum zeynebimi simdiden gitmis 500
Zeynep kiz tuba hakli oglen yerine portakil yimis ne yapsin daha yemek bile yememis kiz
Ama biliyon mu nie yedim . zaten uzun zamandr meyve yemiyorum bi de etrafta herkes grip .Valla çok korkuyorum hasta olacam diyeBende ayni saatte kahvaltı yaptım öğlen yrmedim bana uyusun
İnanmak başarmanın yarısıdır :)Ben dikkat edince gerçekten gidiyom.bahadır gevşek tutuyorum ama bu hafta vericeme inaniyorum
Cok isterdim elifin yakin olmayi , sen daralinca kuzulara bakmayikomşuyla beraber gittik, kızı da bize geldi ege'yi oynattı
gel buyur beraber yiyelim :)
Sende verilen unutma.bu haftada vermezsen Aynura seni çiğ çiğ yerHe valla amma gaddar çıktı bu kız :)
Ama biliyon mu nie yedim . zaten uzun zamandr meyve yemiyorum bi de etrafta herkes grip .Valla çok korkuyorum hasta olacam diye
İnanmak başarmanın yarısıdır :)
valla ya haklısınz . inşallah verecemmSende verilen unutma.bu haftada vermezsen Aynura seni çiğ çiğ yer
Ha iste bu dogru , beddua yemeyin sonraSende verilen unutma.bu haftada vermezsen Aynura seni çiğ çiğ yer
ay allah koruusn :)Ha iste bu dogru , beddua yemeyin sonra
Tuba es olarak iyi sonuç çıkarmalıyızay allah koruusn :)
Bence de iyi fikirBi fikir dank etti zeynep sen diyince eslerin kilolarini yaristiralim takim icinde
o nasıl olacakBi fikir dank etti zeynep sen diyince eslerin kilolarini yaristiralim takim icinde
Ee akşam yemeği yok mu yani ?Menu efenim ...
8:30
2.5 dl ekmek. 1br sut . Peynir .bol salata
2 de zeytin ..
13:30
Tavuklu pirasa . Salata ( turp , havuc ,k. Lahana ). 1 ks yogurt .
17:30
1 kucuk elma, 2 hurma .
Sonrasinda 2 ceviz ...
18:00
Kilerde tahin kavonozu bosaltirken 2 ks
kadar tahin .
Oylen porsiyonlarim buyuktu . Aksama acikmadim ...
Spor pilatesimi yapmak var kafamda bakalim temizlikten cikip yapabilecekmiyim yoruldum ama
Bence sen az yemeye devam edersen iyice azalacak.öğün atlama derim.vücudun kitlik sinyali verirse yağ depolarsin.diyetteki en çok yapilan hatalardan biride aç kalarak kilo vermeye çalışmakAabenim eşler yarışırsa bizim bu hafta iyi kilo vermemiz gerek. Nasıl bi strateji izlesek yaaa. Ayy benim bünye alıştı heralde yememeye yaa kilo veremiyorum. Vaz geçtim. Akşam yemeği yemekten. Salata yerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?