Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menu efenim ...

8:30
2.5 dl ekmek. 1br sut . Peynir .bol salata
2 de zeytin ..

13:30
Tavuklu pirasa . Salata ( turp , havuc ,k. Lahana ). 1 ks yogurt .

17:30
1 kucuk elma, 2 hurma .
Sonrasinda 2 ceviz ...

18:00
Kilerde tahin kavonozu bosaltirken 2 ks
kadar tahin .

Oylen porsiyonlarim buyuktu . Aksama acikmadim ...

Spor pilatesimi yapmak var kafamda bakalim temizlikten cikip yapabilecekmiyim yoruldum ama

Zeynep kiz tuba hakli oglen yerine portakil yimis ne yapsin daha yemek bile yememis kiz

He valla amma gaddar çıktı bu kız :)

Bende ayni saatte kahvaltı yaptım öğlen yrmedim bana uyusun
Ama biliyon mu nie yedim . zaten uzun zamandr meyve yemiyorum bi de etrafta herkes grip .Valla çok korkuyorum hasta olacam diye
Ben dikkat edince gerçekten gidiyom.bahadır gevşek tutuyorum ama bu hafta vericeme inaniyorum
İnanmak başarmanın yarısıdır :)

Ee akşam yemeği yok mu yani ?
Ben de bu durumda kuru fasulye yememeyli miyim ?

Aabenim eşler yarışırsa bizim bu hafta iyi kilo vermemiz gerek. Nasıl bi strateji izlesek yaaa. Ayy benim bünye alıştı heralde yememeye yaa kilo veremiyorum. Vaz geçtim. Akşam yemeği yemekten. Salata yerim...

Aabenim eşler yarışırsa bizim bu hafta iyi kilo vermemiz gerek. Nasıl bi strateji izlesek yaaa. Ayy benim bünye alıştı heralde yememeye yaa kilo veremiyorum. Vaz geçtim. Akşam yemeği yemekten. Salata yerim...
Bence sen az yemeye devam edersen iyice azalacak.öğün atlama derim.vücudun kitlik sinyali verirse yağ depolarsin.diyetteki en çok yapilan hatalardan biride aç kalarak kilo vermeye çalışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…