Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyyy inanmıyorum yaaa
bitimii?bitti galiba.çeneniz düşmüş ki ne düşmüş haaaa...

Firuzeeeem sen eminim emineyi nerden tanıyon ?ggüzel yemekler yapar demişsin kimse de sormamış.

BU HAFTA MENÜLERDE KESİNLİKLE SABAH KI EKMEK HARİÇ KARBON GÖRMEK İSTEMİYORUMMMM.TUBA Zeynep FİRUZE,Elif BULGUR FALAN DA OLMAZ ONA GÖRE.YAAA NE AZ KİŞİ KALDIK TAKIMDA

Bİz de gezmeye gittik kendime kitap aldımmm Allah de ötesini bırak 2...ççokk mutluyummm.şimdi 1.sini pdf ya tel.da bitireyim ona başlıycam.bu arada Allah 1000kere razı olsun ,Allah ne muradı varsa versin Firuzem de Kuran tesfirini yollamış.bakalım ne zaman gelecek.koşmak istiyorum bu yolda ama zamanım çok az gün boyu.

Sonrasında misafir im geldi,yemek,tEmizlik geçmişi oku derken ancak gele bikdim ve geberiyorum yorgunluktam

Sizlere de kocaman afferim.7.takım ruhu geri gelmiş..işte buuuu

Evet Aynura hep eskiler kalmis

Aabenim eşler yarışırsa bizim bu hafta iyi kilo vermemiz gerek. Nasıl bi strateji izlesek yaaa. Ayy benim bünye alıştı heralde yememeye yaa kilo veremiyorum. Vaz geçtim. Akşam yemeği yemekten. Salata yerim...
Bencede kuruyu unut esim ana salatan kocaaa kase olsun , icinede peynir ton falan kat ..

Firuzem az yemeniz konusunda zeynep hakli .. Bak sen montiye ilk basladiginda sana menu miktarlarinin cok az oldugunu soylemistim. bugunki kilo duraklamalarinin sebebide birazda bu aslinda ..

Tamam cislari yemesenizde diger yediklerinizin miktarini artirin
.
Ben oylen 2 tb pirasa ve koca kase salata yedim yani karbin disindaki yiyeceklerinizin miktarini artirin !

Menüm
Kahvaltı 9:00
Kiymali yumurta
1dilim ekmek
Yarım greyfurt
10:00
1kutu light süt
14:00
1cipura
1kocaman kase salata
Ara
Elma portakal
Akşam 17:00
1tabak pirasa yemeği
1kase yoğurt
45 dk step yaptım bu gün 2lt su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…