Takim İcinde Eslerin yuzdelerini yaristiralim elifim ..o nasıl olacak
haftada kaç kilo verdiğinimi yarıştıralım diyosun
Olur valla çok iyu olurTakim İcinde Eslerin yuzdelerini yaristiralim elifim ..
Evet Aynura hep eskiler kalmisAyyyy inanmıyorum yaaa
bitimii?bitti galiba.çeneniz düşmüş ki ne düşmüş haaaa...
Firuzeeeem sen eminim emineyi nerden tanıyon ?ggüzel yemekler yapar demişsin kimse de sormamış.
BU HAFTA MENÜLERDE KESİNLİKLE SABAH KI EKMEK HARİÇ KARBON GÖRMEK İSTEMİYORUMMMM.TUBA Zeynep FİRUZE,Elif BULGUR FALAN DA OLMAZ ONA GÖRE.YAAA NE AZ KİŞİ KALDIK TAKIMDA
Bİz de gezmeye gittik kendime kitap aldımmm Allah de ötesini bırak 2...ççokk mutluyummm.şimdi 1.sini pdf ya tel.da bitireyim ona başlıycam.bu arada Allah 1000kere razı olsun ,Allah ne muradı varsa versin Firuzem de Kuran tesfirini yollamış.bakalım ne zaman gelecek.koşmak istiyorum bu yolda ama zamanım çok az gün boyu.
Sonrasında misafir im geldi,yemek,tEmizlik geçmişi oku derken ancak gele bikdim ve geberiyorum yorgunluktam
Sizlere de kocaman afferim.7.takım ruhu geri gelmiş..işte buuuu
bana pek iyi gelmediTakim İcinde Eslerin yuzdelerini yaristiralim elifim ..
Nasıl pişiyor o hamsiabla hamsimi aldım geldim
Olsun güzelim.sonuçta burada kimseyi asmıyoz kesmiyoz.eylence niyetinebana pek iyi gelmedi
herkesin metabolizması farklı çalışıyo verebileceğimiz kilo herşeye göre değişkenlik gösterebiliyo
Bencede kuruyu unut esim ana salatan kocaaa kase olsun , icinede peynir ton falan kat ..Aabenim eşler yarışırsa bizim bu hafta iyi kilo vermemiz gerek. Nasıl bi strateji izlesek yaaa. Ayy benim bünye alıştı heralde yememeye yaa kilo veremiyorum. Vaz geçtim. Akşam yemeği yemekten. Salata yerim...
Valla bu hafta tubanın menülerine ben de elimde sopa bakıcamTakim olarak yarisicaksak bide,ben bu tubayi doverim
Elifim amac tesvik , 1 olan kardeslere altin madalya verecek degiliyza kuzumbana pek iyi gelmedi
herkesin metabolizması farklı çalışıyo verebileceğimiz kilo herşeye göre değişkenlik gösterebiliyo
Dün akşam Bahsettiğim buydu..bence çok güzel fikir.,az kilo verene çok veren ceza versin mesela :)Bi fikir dank etti zeynep sen diyince eslerin kilolarini yaristiralim takim icinde
Evveeet çok iyi fikir...yani eşler birnevi bir birinin diyetisyeni olsun ama katı diyetisyen. ..öyle mıy mıy deyilDün akşam Bahsettiğim buydu..bence çok güzel fikir.,az kilo verene çok veren ceza versin mesela :)
Bugun sabah ve oylen yediklerim baya coktu 2 ogundede salatayi cok yedim firuzem bagirsaklar doldu sanirim aksami istemediEe akşam yemeği yok mu yani ?
Ben de bu durumda kuru fasulye yememeyli miyim ?
Bağırsaklar mı doydu?hhhani yıllardır bizi miydeniz acıktı diye kandırmışlar mı?Bugun sabah ve oylen yediklerim baya coktu 2 ogundede salatayi cok yedim firuzem bagirsaklar doldu sanirim aksami istemedi
Meyve ve tahini aksam saydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?