senin neyin var 2 ay 10 gün sonra
Bisey im yok aslında ama tatile gitmeyi düşünüyorum ,alışveriş yapmak için can atiyorum yaa eşim sürekli gel birşeyler alalım diyo kilo vermeyi bekliyorum .kendime istediği. Küçük beden kıyafetleri almayi cıkk istiyorum .esinle istediğim yere gidip istediğimi yiyip ,güzel görünmek istiyorum.senin neyin var 2 ay 10 gün sonra
Takim olarak yarisicaksak bide,ben bu tubayi doverim
Bu hafta üzerimde çokk büyük baskı varValla bu hafta tubanın menülerine ben de elimde sopa bakıcam
yok canım, vazgeçmem, olsa olsa en fazla bu kiloda döner dururum
3 ayda neler olmaz ki :)
Bisey im yok aslında ama tatile gitmeyi düşünüyorum ,alışveriş yapmak için can atiyorum yaa eşim sürekli gel birşeyler alalım diyo kilo vermeyi bekliyorum .kendime istediği. Küçük beden kıyafetleri almayi cıkk istiyorum .esinle istediğim yere gidip istediğimi yiyip ,güzel görünmek istiyorum.bide haziran ayı ramazan ya sonra bayram derken bitsin diyorum
Burdan uzak oldugun menu vermedigin icin olmasinya sorunum veriyorum ama motivasyonum düşüyor geri alıyorum, geçen cuma kıyafet ile 66.5 idim, kıyafetlerimi çıkarsam listeye girebilirdim, ama bu cuma geri 68 oldum
Portakal için dovmedim tuba simdiSen beni habire dövüyon zaten anlamadım ki ya hu :)
Portakal yiyorum öğlen yemeği niyetine yine dövüyon :)
Bu hafta üzerimde çokk büyük baskı var
Zayifim sende eş bul ve katil bize hadi.
Bisey im yok aslında ama tatile gitmeyi düşünüyorum ,alışveriş yapmak için can atiyorum yaa eşim sürekli gel birşeyler alalım diyo kilo vermeyi bekliyorum .kendime istediği. Küçük beden kıyafetleri almayi cıkk istiyorum .esinle istediğim yere gidip istediğimi yiyip ,güzel görünmek istiyorum.bide haziran ayı ramazan ya sonra bayram derken bitsin diyorum
Burdan uzak oldugun menu vermedigin icin olmasin
sana takılayım mı, eşin varsa, 3 lü takılırız, gizli eş
aynen aynen, bende kaç zamandır kıyafet almıyorum, kaç yıllık kıyafetlerle dolanıp duruyorumartık yeni bir şeyler almak istiyorum, 38 beden olanlardan
Aynen sırf su kıyafet konusu için bile vermeye değer
olabilir aebenim, hakikaten burası bana iyi gelmişti, bir bıraktım, bir daha kendime gelemedim maalesef
Ama kızdın azck :)Portakal için dovmedim tuba simdi
Yok canım normal şeyler benimde kitap sayfasından kesmisligim çokYa kızlar özellikle N no name bişey soracam size . Benım ellerim mesela sivri bi yere değince hemen kesiliyor ve kanıyor . ama çok fena kesiliyo ve yarasının iyileşmesi dahi uzun zaman alıyo . inanmazsınız ama bi ara bi kitabın sayfasını değiştirirken de aynı şey oldu parmağım incecik sıyrıldı ve hemen kanadı
sizce niye böyle oluyo . ? vitaminsizlk falan mıdr ?
Karatay dan kalma alışkanlıkAma kızdın azck :)
Yok canım normal şeyler benimde kitap sayfasından kesmisligim çokama kanamasının durmaması ve yaranın geç kapanması diyabet ,kan pıhtılaşma faktörlerinin az olması,vitamin eksikliğinden dır.
Şekerini iyi takip ettir genetik zaten.Diyabetten korkuyorum zaten ailede çok var hep kontol ettiriyorm çok şükür yokmuş . Evet yaralar geç kapanıyor yani bir bir buçuk hafta sonra ancak
Firuzeye kumami olacan ahaha ..sana takılayım mı, eşin varsa, 3 lü takılırız, gizli eş
aynen aynen, bende kaç zamandır kıyafet almıyorum, kaç yıllık kıyafetlerle dolanıp duruyorumartık yeni bir şeyler almak istiyorum, 38 beden
olanlardan
olabilir aebenim, hakikaten
burası bana iyi gelmişti, bir bıraktım, bir daha kendime gelemedim maalesef
teşekkr ederim gülüm .ya bide sana bişey daha soracam . Mesela benm migrenm var . Hamileyken tutsa bebek de bundan rahatsz oluyo mu ?Şekerini iyi takip ettir genetik zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?