Hamdolsun iyiyim hemşerim,,sâğolasın duygular karşılıklıHemserim sana ayri bi sempatim varnasilsin iyimisin
tekrar karataya başlamak istiyorum, en istikrarlı onunla devam etmiştim, 3 öğün ekmek ve karbon yok, ve spor bakalım hazirana kadar en azından 62 olabilseydim çok iyi olacaktı
6 kiloyu verirsin Haziran'a kadar Karatayla..ayda 2 kilo versen oluyor..haklısın canım, sen elinden geleni yaptın, ben iradesiz oldum nedense,yukarıda saydıklarının hepsini hakediyorum maalesef
çok teşekkür ederim canım...
geçen hafta çok iyiydim, bu hafta gene saldım, hala 67-68 gidip geliyorum... ama başarmak istiyorum, tekrar spora başlamalıyım.. yoksa alıp başımı giderim kilo konusunda
Kendine zaman belirle bence.şu kadar zaman içinde vericem diyeyarından itibaren karatayıma geri dönüyorum, vereceğim bu kiloları, sizde şahidim olacaksınız inşallah
Hamdolsun iyiyim hemşerim,,sâğolasın duygular karşılıklısen nasılsın?
Kacsin canim 60 kusur diye hatrliyorum dimi ozmn kesin olursun
6 kiloyu verirsin Haziran'a kadar Karatayla..ayda 2 kilo versen oluyor..
bak spor en iyisi...başlarsan otomatik olarak yediklerine de dikkat edersin...evet başlıycam yarından itibaren, yoksa böyle olmuyor maalesef,
6 kiloyu verirsin Haziran'a kadar Karatayla..ayda 2 kilo versen oluyor..
merhaba adaşım, canım aylardır 67-68 dolanıp duruyorum, 62 bende fena durmuyor, spor yapınca zaten sıkılaşıyor vücut, sen nasılsın? düğün ne zamandı?
Kendine zaman belirle bence.şu kadar zaman içinde vericem diye
hülyam sarayca çok iyi kilo veriyor.iki aya mezun ola bilir deyil haziran6 kiloyu verirsin Haziran'a kadar Karatayla..ayda 2 kilo versen oluyor..
Ben hazirana kadar 65 olucam
Olursun adasim 5 6 kilo bencee hatta hazirana kadar 5lilere bile ineblrsnbende de 60 62 iyi duruyor kuzum INŞALLAH oluruz ama benim yolum daha uzun adasim
Temuzun sonu kuzum ramazdan sonra INŞALLAHhamd olsun iyiyim bitanem kosturmaca sende iyisindir INŞALLAH
hülyam sarayca çok iyi kilo veriyor.iki aya mezun ola bilir deyil haziran
Sen çok iyi gidiyorsun boyle gidersen hayli hayli yaparsın.ben tek sikintim yürüyüş bandına çıkamıyor olmam.hem dizim agriyo hem kizim birakmiyorBelirlemek guzel kuzummmm INŞALLAH olursun bendee 62 olsam ah ah
Ben hazirana kadar 65 olucam
Kız dur iyi fikir ben hergun e bi çizik atiyim15 hazirana 85 gun kalmis canlar safak yaptimda telefonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?