• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah : bol bol sucuklu omlet (kayseriden geldi ennfesti :) 2dilim ekmek :KK43:

Öğlen :yarım prtakal + 1 top dondurma

akşam 16 da sadece 2 kaşık kadar mantı

su :2 lt
spor yok:KK43:
Tubacım bu ne?bu nasıl bir menü.lütfen yeter artık kendine gel tatlım.kaç haftadır böölesin.topla kendini . bunları duyacağlnı bile bile yine böğle bi menüyle geliyorsun.çok kızıyorum gerçekten. ..

Ayyu geberiyorum uykusuzluktan:(
Tel.a bakarken gözlerimden yaşlar süzüyor uyku niyetine.haydi iyi gecelee.yaso ablayla ilgilenirsiniz siz artık...

Selam kızlar
Menüm
Kahvaltı
Çavdar ekmege beyaz peynirli tost
Yarım greyfurt
Maydanoz
Ara
Soda ayran
2ceviz ve badem
Öğlen
1yk pirasa
Haşlanmış tavuk but 2tane
Ara
Türk kahvesi
Kayısı
Akşam
Tost çavdar ekmeğe beyaz peynirli
45 dk step 2lt su
Havvam sen diyetisyen listesi uyguluyorsun dimi?

Daydream- Daydream- bu gün menü bekliyorum haberin olsun
Bu Mesajını görmeden yazmışım ;) ben bir süre menü paylaşamıcam Havvacım..listede olmadığım için bi süre böyle idare edeceğim..çifte standart gibi olmaz umarım..senin menülerine hergün bakacağım ama :)

adım yasemin 43 yaşındayım boy 157 kilo 80 haşimato ve insilin direnci bunlara bağı depresyon ve ilaçlar kilo alma sepeblerim ve kilo vermek isteyişim artık sağlıklı yaşamak istiyorum çünkü yerimden kalkamıyom bacaklarım ağrıyo vucudum un her kemiği ağrıyo giydiklerim yakışmıyo çok üzülüyom( genelde duygusal ve arkadaş canlısı biriyim değer verene değerinin iki katı veririm.

adım yasemin 43 yaşındayım boy 157 kilo 80 haşimato ve insilin direnci bunlara bağı depresyon ve ilaçlar kilo alma sepeblerim ve kilo vermek isteyişim artık sağlıklı yaşamak istiyorum çünkü yerimden kalkamıyom bacaklarım ağrıyo vucudum un her kemiği ağrıyo giydiklerim yakışmıyo çok üzülüyom(
genelde duygusal ve arkadaş canlısı biriyim değer verene değerinin iki katı veririm.
Yeterki iste yaso yavasta olsa gidecek ;)

İlk kezmi diyet yapacaksin z tecruben varmi bu konuda ?

Yeterki iste yaso yavasta olsa gidecek :KK66:

İlk kezmi diyet yapacaksin z tecruben varmi bu konuda ?
aslında gençken çok dikkat ederdim 10yıldır zaman zaman kilo verdim aldım ama hiç 60lı kilolara düşmedim 10yıldır ve şimdi karralıyım aksatmadan gidiyom bakalım 2aydır yavaşta olsa verdim 5kilo

aslında gençken çok dikkat ederdim 10yıldır zaman zaman kilo verdim aldım ama hiç 60lı kilolara düşmedim 10yıldır ve şimdi karralıyım aksatmadan gidiyom bakalım 2aydır yavaşta olsa verdim 5kilo
Senin bunyen icin 2 ayda 5 kilo gayet iyi yasemin ;)
Peki uyguladigin bir diyet varmi ?
Spor yapiyormusun ?

Bende kendimi tanitayim . 39 yasindayim .3 evladim var . Bende ayni senin gibi al verlerim hep oldu . 80 le baslamistim bende 8 yil once . Sobra 58 kiloyla 6 takimdan mezun oldum.
Buralardayim hep . Su an listede degilim 66 kiloyum 5 kilo vericem insallah yaza kadar ..

Senin bunyen icin 2 ayda 5 kilo gayet iyi yasemin :KK66:
Peki uyguladigin bir diyet varmi ? Spor yapiyormusun ?
açıkçası diyetisyene falan gitmedim çünkü anlaşamıyom diyetisyenlerle ben bugün ne yedim yazayım sabah 1yumurta roka domates 2yemek kaşığı lor ve çay sonra beyaz çay içtim tarçınlı 2kayısı öğlen ton balıklı salata akşamda mercimek çorbası yoğurt ve salata bu yemeklerin yanında sabah 2dilim diğer öğnlerde 1dilim tam buğday ekmeği ve 1.5 litre su içtim saat dokuzdada 1yemek kaşığı leblebi yedim sarı biraz rahatsızdım spor yapmadım bir haftadır yarın allah izin verirse başlayacam ikindiyi unuttum 5badem ve elma yedim

Beslenme tarzin guzel yasemin ..
Afiyet olsun ...

Gunluk menu bildireceksin boyle ..
Cuma sabahlarida kilo bildireceksin ;)

Takimada bol bol yazacaksin:) motive olmak icin birebirdir :-)

açıkçası diyetisyene falan gitmedim çünkü anlaşamıyom diyetisyenlerle ben bugün ne yedim yazayım sabah 1yumurta roka domates 2yemek kaşığı lor ve çay sonra beyaz çay içtim tarçınlı 2kayısı öğlen ton balıklı salata akşamda mercimek çorbası yoğurt ve salata bu yemeklerin yanında sabah 2dilim diğer öğnlerde 1dilim tam buğday ekmeği ve 1.5 litre su içtim saat dokuzdada 1yemek kaşığı leblebi yedim sarı biraz rahatsızdım spor yapmadım bir haftadır yarın allah izin verirse başlayacam ikindiyi unuttum 5badem ve elma yedim

Vergilerle burda fiyatlar ucuyor meryemcim .. Burdada var 600 tl lik ama atis sayisi az .. Lumea en cok atisi olan .

Firuzem bende cok inceledim senin gibi . Kendimi gectim dedigim gibi ay takvimiyle benim cok sorunum Kalmadi ama iki yetiskin kizim var disari lazere gitsinler istemiyorum . Zaten disarda lazer bundanda pahali :KK43:
evet aynen bende disari lazere gitmek istemiyorum bu arada kontrol ettim aynisi 170 euro burda

Ay kızlaaar ben sağlıklı yemeklerimi spor yapmayı çok özledim yaaa...aranızda benimle 2haftada 2beden incel pilatesine başlamak isteyen gönüllü var mııı?
Aynuram ben yapiyom zaten skinny jeans diyon demi hergun yapamadim ama bugun yeniden basladim:KK70: 2 hafta yapacam

:KK43: 2.5 kati vergimi veriyoruz yaf :KK43: ...
Sizin orda rainbov temizlik robotu ne kadar meryem ? Mayt , vs temizliyonya .
Burde 7.000 de
:KK57::KK57: ne kadar pahali rainbovu bilmiyorum canim burda philips ucuz cunku hollanda markasi

Back
X