Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmmm...ben de resim ekliycemSabah kahvaltim
Senin motivasyonunmu düsdü yağmurum.?Hafta sonu giremedim yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş![]()
Güzel kahvaltı yapıp da günlük menünü belirledin mi saraycam?günaydın hanımlar, mutlu bir gün bizlerle olsun, yeşil çay eşliğinde
aeben cim senin menüne bakmıştım ama sucuk gözden kaçmış demek ki
merhaba hoşgeldin, umarım güzle oynaya hepberaber veririz kilolarımızı
bende 1 defa gittim, bir daha gitmedimoo baya fark varmış
![]()
Su her diyete atlamam yüzünden biraz düşmüştü te cuma günü müstakbel annem yükseltti bomba gibiyim birazdan yeşil çayımi içip plates e gecicem ablamSenin motivasyonunmu düsdü yağmurum.?
Güzel kahvaltı yapıp da günlük menünü belirledin mi saraycam?
Arkadaslar merhaba. Aynura'nin cavabi uzerine 7. takima gelip kendimi tanitmak istedim. 25 yasindayim. Gecen sene ani bir uyanisla verdigim kilolarimi bu sene yurtdisina tasinip adapte olmaya calisirken ne yazik ki geri aldim. Gecen sene 1.77 boy ve 64 kiloyla duzenli beslenme ve spora baslayip 5-6 ayda 55 kiloya, daha da iyisi 38-40 bedenden 34-36 bedene inmistim. Su an 63 kilodayim ve aslinda kilom boyuma gore normal. Fakat vucut yapim tam olarak 'skinny fat' dedikleri turden, yani yag oranim fazla. Bu sene tekrar 55 kiloya inmek ve ozellikle yag oranimi azaltmak istiyorum. Bunun icin 5 gundur diyet ve spora basladim. Takima girersem daha da motive olacagima inaniyorum. Umarim herkes en saglikli sekilde istedigi kiloya kavusur. Sevgiler!
Cok tesekkur ederim=) evet ben de sikilasmak icin spora basladim tekrardan. Ama pilates gibi yavas sporlardan zevk almiyorum, o yuzden acik havada kosmaya basladim. Takim sporlarini da cok severim, su anda da Amerika'nin cok sicak bir bolgesinde yasiyorum. O yuzden planim bol bol yuzmek ve voleybol oynamak. Bu arada Turkiye ile aramizda 9 saat var o nedenle ben paylasimlari size gore biraz sacma saatlerde yapacagim sanirimay canım maşallah boyun çok iyi, kilo konusuna gelince senin bol bol sıkılaştıran egzersiz yapman lazım, pilates gibi... hoşgeldin
:) bi bakip disari yuruyuse ciktim aynuram yeni geldin . Terim sogumadan pilatesimide yapayim . Disarsi ayazdi biraz usudum ...Aeben abla ne yapıyon orada sakin sakin?
Siz benden 9 saat ilerdesiniz o yuzden benim yatma saatim bile geldi=) Saglikli da beslenecegim, spor da yapacagim, o selulitler simitler gidicek=) Gecen sene yaptigim albumu gordum az once ne kadar guzel kilo vermisim, incelmisim. Umarim tekrar basarabilirim...Kremsukola hosgeldin . Biz uyandik senin orda aksam oluyor desene..
Spor seni toparlar canin boyun kilon iyi
Yag oraninda saglikli beslenmeyle dengelenir![]()
Cok tesekkur ederim=) evet ben de sikilasmak icin spora basladim tekrardan. Ama pilates gibi yavas sporlardan zevk almiyorum, o yuzden acik havada kosmaya basladim. Takim sporlarini da cok severim, su anda da Amerika'nin cok sicak bir bolgesinde yasiyorum. O yuzden planim bol bol yuzmek ve voleybol oynamak. Bu arada Turkiye ile aramizda 9 saat var o nedenle ben paylasimlari size gore biraz sacma saatlerde yapacagim sanirim![]()
günaydın canım, hafta içi bende 3 öğün yemeyince dayanamıyorum.. takma o gramlara nasılsa gider :)Takim eşlerim harika baslamissiniz gune
Bana 2 ogun yemek yaramiyor birde gun boyu ac kalmak . Onceki gun giden 300 gr geri gelmis halbuki dun karbon bile yemedim . Sabahta aksam ögunum oncesindede asiri bir aclik vardi direk yaga dönmüş
Bugun duzenime dondüm insallah geldigi gibi gidecek![]()
Benim akşamla sabah 3kilo fatk olurYa ablalarim birşey sorcagim AC karnına ve kiyafetsizken ki kilonuzla tok karnına ve kıyafetli kilonuz arasındaki fark bir buçuk kiloyu buluyor mu