- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 37
Ben elifle ay kızın (takım demiyelim de karışmasın) grubuna katılıyorummm...eliiif aykııız haydi bakalım. ..Ben de katılıyorum takım içi yarışlaraaaaa... kimin takımına girsem kiii?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben elifle ay kızın (takım demiyelim de karışmasın) grubuna katılıyorummm...eliiif aykııız haydi bakalım. ..Ben de katılıyorum takım içi yarışlaraaaaa... kimin takımına girsem kiii?
Bu tarz elbiselere bayılırım...ama dün koyduğunu da çok beğendim.,tam bahar elbisesi..sana da çok yakışmıştı..Evet her halde.nisanın 11de düyünümüz var çok yakın arkadaşımızın kocamla universiteden arkadaşımız hani bizde falan yatıya kalmışlardı ya onların düyünü var.o zamana kadar sağlıklı beslenmeye devam.ne kadar giderse kar.şimdi size bi foto koycam bakın bakalım elbise nasıl.yukarıdan topuz kırmızı ruj ve siyah stiletto ile nasıl olur?
Onu kocam kesinlikle beyenmedi.bu nasıl yakışmış mı?Bu tarz elbiselere bayılırım...ama dün koyduğunu da çok beğendim.,tam bahar elbisesi..sana da çok yakışmıştı..
Yap tabi nazını..hakkınSaggolun kizlar .ihlamur yapayim elifim
Kac gundur spor yapmiyordum hulyam baslamisken yapayim dedim biliyon bizim ayar pek yokkucuk cadida hasta simdi onla saglik ocagina gidicem ..
Buyuk kizim geldi saggolsun banyo wc giristi ..
Biz annelerin hastaligi ayakta gecer bilirsiniz ..hem askitom bu aksam geliyor acik naz yaparim) ay ne fenayim
![]()
Dimi ama hep onlar nazlanıcak deyil yaYap tabi nazını..hakkınbak işte kız evlat girişmiş temizliğe..pastaları da yaptırıver işte kızlara Aebenim..
Güzel beğendim ,siyah olan herşeyi severim..boynunu boş Bırakma ,ince bir Taşlı kolye tak Âynuram...stilettonun topuğu yüksek olsûn biraz ama ,kaç santimlik?Onu kocam kesinlikle beyenmedi.bu nasıl yakışmış mı?
Bencede harika bu elbisede.. ahh bir ideal kiloma geleyim var ya gardolabımı elbiselerle donatıcamOnu kocam kesinlikle beyenmedi.bu nasıl yakışmış mı?
Aaaaa periyle ben Varız yaKimse kalmadı mı yine burda?kendi kendimemi konuşayım?
Stilettoyu daha almadım hülyam,alıcam inşallah.boynumi boş bırakmam merak etme.bi tek elbisenin boyu ayakkıbının üzerinde kalıyor.yani yerlere inmiyor.aslında bu tip elbisede o boy fena durmadı.bak elbisenin asıl hali şu şekil.o belindekini kendim ilave ettim.yoksa çok boştu Beli.Güzel beğendim ,siyah olan herşeyi severim..boynunu boş Bırakma ,ince bir Taşlı kolye tak Âynuram...stilettonun topuğu yüksek olsûn biraz ama ,kaç santimlik?
Duraklama kişiden kişiye değişir Pericim..âylar sürmez,hem senìn her hafta az yada çok gidiyor kilon zaten..Ya bu aralar bende inanılmaz motivasyon düşüklüğü var yabir türlü haftada 1 kilo verdiğim günlere dönemiyorum. ne zaman biter bu duraklama ? beni yıldırmaya çalışıyor resmen. yılmıyorum hala yemiyorum ama sıkıldııımmmmm
![]()
Yapma perim.olurmu hiç?bak bu hafta ben eminim daha iyi olacak sensende.reglin de bitti...Ya bu aralar bende inanılmaz motivasyon düşüklüğü var yabir türlü haftada 1 kilo verdiğim günlere dönemiyorum. ne zaman biter bu duraklama ? beni yıldırmaya çalışıyor resmen. yılmıyorum hala yemiyorum ama sıkıldııımmmmm
![]()
Evet ayakkabı görünmese dâha iyi olur...elbisenin üstü ince şifon ,,,içine büśtiyer giyebilirsin.çünkü salonun ışığı yada makine flaşlarında çamaşır görünebiliyor...beline o kemer iyi olmuş,bence tak..,Stilettoyu daha almadım hülyam,alıcam inşallah.boynumi boş bırakmam merak etme.bi tek elbisenin boyu ayakkıbının üzerinde kalıyor.yani yerlere inmiyor.aslında bu tip elbisede o boy fena durmadı.bak elbisenin asıl hali şu şekil.o belindekini kendim ilave ettim.yoksa çok boştu Beli.
Evet öyle yada böyle gram gramda olsa gidiyor. o konuda sıkıntım yok ama ben aceleciyim galiba. mesela sömestr sonrası 6lara gelmek istiyordum hemen ama olmadı çok üzüldüm.Duraklama kişiden kişiye değişir Pericim..âylar sürmez,hem senìn her hafta az yada çok gidiyor kilon zaten..
aslında geçen hafta cuma gibi bitti. inşallah farkını görürüm. spor salonunda da 2. haftam bitti bugün yine ölçü günü. bakalım ondan güzel sonuç çıkarsa tartıda olmasa da sıkılaştım dicem en azından motive olucam.Yapma perim.olurmu hiç?bak bu hafta ben eminim daha iyi olacak sensende.reglin de bitti...
Bizim hedef iki kilo yalniz ablamBen elifle ay kızın (takım demiyelim de karışmasın) grubuna katılıyorummm...eliiif aykııız haydi bakalım. ..
üstündeki lacivert gibi duruyor ama resmen cuk oturmuş üstüne süper olmuşHa bi de dün bunu aldım.siyah olan evde vardı ama giymemişdim.bi de sizce siyah olan kardeş kadar yakın arkadaşın düyününe giyilir mi?ben aslında iddialı bir şey istiyorum.ama iddialı dediyin ya dekolte olacak ya da taşlı.dtaşlı.dekolte giymiyorum taşlı da sevmiyorum.bu çok sade kalmaz deyil mi?siyah olanda bahs ediyorum.bunu başka arkadaşın düyününe gidicem o zaman giyicem.foto da çok da iyu çıkmamış sanki.canlı daha güzel .bi de ayakkabı olarak o deyil![]()
Inşallah. Hadi bakalım yazarsın sonuçları.Evet öyle yada böyle gram gramda olsa gidiyor. o konuda sıkıntım yok ama ben aceleciyim galiba. mesela sömestr sonrası 6lara gelmek istiyordum hemen ama olmadı çok üzüldüm.
aslında geçen hafta cuma gibi bitti. inşallah farkını görürüm. spor salonunda da 2. haftam bitti bugün yine ölçü günü. bakalım ondan güzel sonuç çıkarsa tartıda olmasa da sıkılaştım dicem en azından motive olucam.