Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

isminin anlamı çok güzelmiş

hoşgeldin

hgdiniz başarılar diliyorum

Tamam güzelim.o zaman yarın super bi kahvaltıyla başlıyorsun güne.ne yemeyi düşünüyorsun yarın?çalışıyormusun?
Çalışmıyorum evdeyin iki gun okula gidiyorum. Yumurta peynir 4 5 zeytin 1 dilim ekmek yeşil çay ara öğünlerde meyve ana öğünde salata köfte çorba yapcam allah nasiop ederse.

Kuran kursunda öğretmen olduğunu duyunca sevindim aklımda bazen çok soru oluyor ama güvenip sorabileceğim biri olmuyor.
Regl ken ezbere dualar ve esmalar da okunur mu?
Dualar derken subhaneke tahiyyat okuyabilirsin ama namaz sureleri okunmaz canım.
Esma okunur tesbih çekilir adetliyken

Çalışmıyorum evdeyin iki gun okula gidiyorum. Yumurta peynir 4 5 zeytin 1 dilim ekmek yeşil çay ara öğünlerde meyve ana öğünde salata köfte çorba yapcam allah nasiop ederse.
Kahvaltına salata da eklersen daha çok doyar ve daha uzun sürü tok kalırsın balım.bi dd evde olman iyi olmuş.buraya sık sık gelirsin.bi bakmışsın her şeyini yazar olmuşsun...

Kahvaltına salata da eklersen daha çok doyar ve daha uzun sürü tok kalırsın balım.bi dd evde olman iyi olmuş.buraya sık sık gelirsin.bi bakmışsın her şeyini yazar olmuşsun...
Sabah salata midem bulandiriyo aslinda süt gevrek yulaf ezmeside yiyorum bazen seviyorum ama çabuk aciktiriyo

bende de patlayana kadar yemek yeme isteği var, aklımdan geçenleri yazsam takımdan kovar beni aynur o derece

ama tutalım kendimizi verelim şu kiloları yaza kadar
O zaman o içindeki isteye bir az benden,sopamdan beddualarımdan bahs et bak nasıl koşar gider sendenhem de bu hafta aynı gruptayız seninle.resmen sopayla kovarım seni haaaa. Bak ben dün o sofradan sırf sizin grupa katıldım diye cıss yemeden kalktım...yyoksa yerdim kesin..

bende yemedim cıss

sen bizim gruba girip de kilo vermemiş olursan asıl ben seni sopayla kovalıcam cuma günü

Sabah salata midem bulandiriyo aslinda süt gevrek yulaf ezmeside yiyorum bazen seviyorum ama çabuk aciktiriyo
Yeşillikte mi?yeşilliyi bol doğra,ppeyniri de içine kat,zzeytin yağı ve limon ekle belki seversin...yyulafla süt te olur evet. Zamanla miden alışıcak merak etme. Sadece 2gün...

aynur sizleri okuyom hepiniz maşallah aç geziyonuz:)))))
Biz takımca ara öyünlere ve akşam ekmeye karşıyız be abablam.ama ben ilk 17kilomu günde 4-6dilim ekmekle ve 2ara öğünle verdim.4.takımda ekmeyime söz eden yoktu.ekmeksiz ölürdüm sanıyordum.ama şimdi alıştım artık.sadece kahvaltıda 1dilim...

Yeşillikte mi?yeşilliyi bol doğra,ppeyniri de içine kat,zzeytin yağı ve limon ekle belki seversin...yyulafla süt te olur evet. Zamanla miden alışıcak merak etme. Sadece 2gün...
Evet yeşilllik sabah yiyemiyorum domates yiyebiliyorum bazen. öğlenleri de bi canavara dönüsuyorum aksam normalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…