Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kesinlikle ardarda en fazla 3 yaş olmalı.şimdide gerçi kuşak farkı yok aralarında.anlaşıyorlar.3 ve 4. cocukları biraz aradan sonra ardarda yapmayı planlıyorum.önümüzdeki sen cesaret edemezsem tabi
Amanin 4 çocuk mu yapıcan kızzz?ben 2.ye korkuyorum.benim kızım nisanda 2yaşını tamamlıyor.baskılar başladı.ben de 3yaşında hamile kalıcam diyorum.ama hayırlısı.Rabbim bilir...

Aynura brn yeni gelenleri tanımıyorum o kadar çok kişi geliyo ki sürekli adapte olamiyorum buraya eskisi gibi.
Zeynpcim yeni gelen arkadaşlar kötü etkilenmez mi aidiyet konusunda,,bence bu tarz duygularımızı dile getirmezsek daha iyi olur bence

Bence açlık hiss ediyorsan yemelisin.bunu yeni anladım.yoksa yediyin direk yağ olarak depolanıyor...

haklısınız bende çok araştırdım ekmek evet az tüketilmeli ama ekmek yerine geçen yiyecekleri tüketip üstüne bide ekmek yerlerse tabiki kilo olarak dönecektir:))ben pi,lv ve makarna yemiyorum tatlıyla allahtan aram yok sebze et tavuk balık salata ve meyve

.
kişiye göre değişiyor ihtiyaç bence.ben ara yemeyince mesela olmadık şeyler yiyorum

Iyi akşamlar kızlar
Geçmişi okuyup anca gelebildim
Benim.bugun çok güzel başladı ama akşam bi CIS oldu ne yazık ki

Sabah

2 dilim tam tahıl ekmegi
Peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Maydanoz
Dereotu

Öğle
Yumurtalı salata

Ikindi
5 hurma

Akşam
Tavuk
Ve CIS

45 dakika eliptik yapıcam ve resmini atıcam söz
Eriticem yediğimi

2 lt su
On bin adim yaptım 45 dk eliptik yapıcam

Oh oh oh aebenin grupunda cıs vaaar cıııssss.duydunuzmu arkedeşleeer?

oo akşama kadar gayet güzel maşallah sende akşam kaçamakçısı mısın benim gibi:)

benim menü:
sabah yarım krep 1 dilim salam,1 kase çocrba
akşam:1 kase corba,1 kaşık patates.
biraz meyve yemeyi düşünüyorum.
az yiyorum ama hep tehlikeli şeyler buraya yazınca utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…