no name ben yasemin 43yaşında kısa boylu şişman yaşlı bir kadınım umarım sizinle kilo verecem:))))))))Yemicem zaten daha
İnşallah yapicam ya
Amanin 4 çocuk mu yapıcan kızzz?ben 2.ye korkuyorum.benim kızım nisanda 2yaşını tamamlıyor.baskılar başladı.ben de 3yaşında hamile kalıcam diyorum.ama hayırlısı.Rabbim bilir...kesinlikle ardarda en fazla 3 yaş olmalı.şimdide gerçi kuşak farkı yok aralarında.anlaşıyorlar.3 ve 4. cocukları biraz aradan sonra ardarda yapmayı planlıyorum.önümüzdeki sen cesaret edemezsem tabi
Çok tatlısın ablam ya.profiline resmini koysana görelim o şişman yaşlı ablamızı...no name ben yasemin 43yaşında kısa boylu şişman yaşlı bir kadınım umarım sizinle kilo verecem:))))))))
Zeynpcim yeni gelen arkadaşlar kötü etkilenmez mi aidiyet konusunda,,bence bu tarz duygularımızı dile getirmezsek daha iyi olur benceAynura brn yeni gelenleri tanımıyorum o kadar çok kişi geliyo ki sürekli adapte olamiyorum buraya eskisi gibi.
Bence açlık hiss ediyorsan yemelisin.bunu yeni anladım.yoksa yediyin direk yağ olarak depolanıyor...Ara öğün yenilmeli Aynuram hatta karın yağlarının oluşumunu engelliyor...daha dün instagramda diyetisyen listesinde okudum.,hemen her diyet listesinde ara öğün var.iekmek konusunda senin gibi düşünüyorum..sabah Hariç yenmese daha iyi olur...
Etkilenmezler hülyam yaa.zamanla tanıyacaklar zeynuşumuzun duygu patlamalarını...Zeynpcim yeni gelen arkadaşlar kötü etkilenmez mi aidiyet konusunda,,bence bu tarz duygularımızı dile getirmezsek daha iyi olur bence
O sayfada etiketleyeyim seni,bir bak istersen instagramda..Bence açlık hiss ediyorsan yemelisin.bunu yeni anladım.yoksa yediyin direk yağ olarak depolanıyor...
haklısınız bende çok araştırdım ekmek evet az tüketilmeli ama ekmek yerine geçen yiyecekleri tüketip üstüne bide ekmek yerlerse tabiki kilo olarak dönecektir:))ben pi,lv ve makarna yemiyorum tatlıyla allahtan aram yok sebze et tavuk balık salata ve meyveAra öğün yenilmeli Aynuram hatta karın yağlarının oluşumunu engelliyor...daha dün instagramda diyetisyen listesinde okudum.,hemen her diyet listesinde ara öğün var.iekmek konusunda senin gibi düşünüyorum..sabah Hariç yenmese daha iyi olur...
Bence yine de paylaşılmamalı..Alınan olabilir...Etkilenmezler hülyam yaa.zamanla tanıyacaklar zeynuşumuzun duygu patlamalarını...
kişiye göre değişiyor ihtiyaç bence.ben ara yemeyince mesela olmadık şeyler yiyorumAra öğün yenilmeli Aynuram hatta karın yağlarının oluşumunu engelliyor...daha dün instagramda diyetisyen listesinde okudum.,hemen her diyet listesinde ara öğün var.iekmek konusunda senin gibi düşünüyorum..sabah Hariç yenmese daha iyi olur...
kesinlikle ardarda en fazla 3 yaş olmalı.şimdide gerçi kuşak farkı yok aralarında.anlaşıyorlar.3 ve 4. cocukları biraz aradan sonra ardarda yapmayı planlıyorum.önümüzdeki sen cesaret edemezsem tabi
Tamam canım..O sayfada etiketleyeyim seni,bir bak istersen instagramda..
tamamÇok tatlısın ablam ya.profiline resmini koysana görelim o şişman yaşlı ablamızı...
Bekliyom fıstığım beniiim...
teşekkr ederim arkadaşım.biz iki kardeşiz ve kalabalık ailelere hep özenmişimdir:)3 ve 4 maşallah
geçmiş olsun buarada
Oh oh oh aebenin grupunda cıs vaaar cıııssss.duydunuzmu arkedeşleeer?Iyi akşamlar kızlar
Geçmişi okuyup anca gelebildim
Benim.bugun çok güzel başladı ama akşam bi CIS oldu ne yazık ki
Sabah
2 dilim tam tahıl ekmegi
Peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Maydanoz
Dereotu
Öğle
Yumurtalı salata
Ikindi
5 hurma
Akşam
Tavuk
Ve CIS
45 dakika eliptik yapıcam ve resmini atıcam söz
Eriticem yediğimi
2 lt su
On bin adim yaptım 45 dk eliptik yapıcam
oo akşama kadar gayet güzel maşallah sende akşam kaçamakçısı mısın benim gibi:)Iyi akşamlar kızlar
Geçmişi okuyup anca gelebildim
Benim.bugun çok güzel başladı ama akşam bi CIS oldu ne yazık ki
Sabah
2 dilim tam tahıl ekmegi
Peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Maydanoz
Dereotu
Öğle
Yumurtalı salata
Ikindi
5 hurma
Akşam
Tavuk
Ve CIS
45 dakika eliptik yapıcam ve resmini atıcam söz
Eriticem yediğimi
2 lt su
On bin adim yaptım 45 dk eliptik yapıcam
ha ha telefonda vardı ters olmuş yan yatıyom duba gibimBekliyom fıstığım beniiim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?