• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok iyi spor yapmışsın kuşum...çikolatanın bedelini ödemişsin...
ay cok sevindim canim bak simdi moralim yerine geldi :KK76::KK76::KK76: kim tutar beni :KK48::KK48: kahvem bitince hemen kalkip 1 saat skinny jeans hala enerjim kalirsa yine biseyler yaparim belkim
buarada ben kahve iciyorum arada ama sut seker kullanmiyorum zarari olmaz demi

Yasasinnnn aramıza yenilikler getiren biri daha katılmış hoşgeldin canım
Biraz dukanvari tarifler gibi geldi bana bunlar :)

Hafta sonu tropikali elime alıp geri bıraktım :) yulaf aldım bende lifalifdi hatta sadece tek bir kaşık yiyebildim sevmedim tadını çöpe attım
Bu arada sende benim menümu görmedin sanırım
slm hb canım ben dukan karatay falan yapmıyom ama beğendim bu tarifleri ne aklıam yattıysa onları yiyorum ve dr ayça kayanın söyledikleri tariflari hoşuma gidiyo onun tarifleriydi bende sizlerle paylaşmak istedim

Ben muz detoksu yapardım eskiden 3-4 gün muz ve süt bol bol kilo verirdik öyle ev arkadaşlarımla hep birlikte. O zamanda hepimiz tuvaleti terk etmezdik :KK70::KK70:
Muz aslında lifli günlük ve sabah tüketildiğinde kabızlığa faydalı olur. Bol su içmeyi ihmal etmemek gerek. Ama herkes muz = Kabızlık düşüncesinde.

Bende arada yeyim ozmn :KK66:

Bugünki menümü yazayım bende.

Sabah:
tulum peyniri
haşlanmış yumurta
maydanoz,nane,dereotu, domates,salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
1 şekersiz çay

ara:
1 türk kahvesi

öğlen:
1 kase yoğurt müsli

akşam:
1 kase yoğurt

2 lt su içtim. 40 dk kadar spor salonunda çalışabildim. 12000 adım atmışım. Spordan sonra süt içtim.
Kız nasıl doyuyorsun sadece yoğurtla kaç kilosun

Herkese günaydınlaaarr :)
Bugün hem çok iyi hemde çok kötüyüm. Geceden bir anda üşütmüşüm inanılmaz kırıklık burun akıntısı ve boğaz ağrısı var. İyi olanı ise çoook güzell bir eksi gördüm tartıda :)
geçmiş olsun hemen kendine bol acılı limonlu bir çorba yap bugün ve iç ve kış çayları biraz olsun toparlarsın inş.

Çook teşekkür ederim akşama denerim ancak :KK66:
geçen hafta çok kötüydüm bende işten geldim hemen tavuklu acılı ekşili bi çorba yaptım 2öğün onu içtim sadece ve kış çayı toparladım ilaç almadan ama hala kırgınlığım devam ettiği için aramızda kalsın :)) sporu aksattım.

Back
X