• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Diyetisene gitmeye karar verdim 20 hastane aradim abartmiyorum. Hicbirinde bugun yok. Tuzlada oturuyorum pendik tekilere de baktim onerisi olan var mi pendik icin

Günaydin herkese sevgiler. Bu ilk diyet günümde umarım insani ihtiyaçlar ölçülü porsiyonlarla geciririm . Çok sıkıldım şişmanlıktan allah sağlık sihhat versin ama vücuttaki fazlaliklar ağır gelmeye başladı.
Oo güzelim.ilk gününde sana kocaman başarılarrrr.ilk gün çokkk önemli,bbu gün başardıysan hep başarırısın.hadi tatlım göreyim seni...

günaydın güzeller :KK68:

aeben ablam , gizemcim geçmiş olsun :KK60: adaşım Allah şifa versin en kısa zamanda ağrıların geçsin inşallah :KK60:

zeynom ayrılma kararı almış yine, aslında burdan ayrılmak + olarak geri dönmek oluyor ama bazen insanın gidesi geliyor işte. inşallah kalbine ferahlık versin Allah'ım :KK19:

yağmurum nerelerdesin sen tablet kardeşinde mi yine :KK66:

Yeşilliklerim bitmişdi.çok korktum doyamam kahvaltıda.ama tıksa basa doydum yahu

Eklentiler

• 20150325_104509.webp
    20150325_104509.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 63
Yeşilliklerim bitmişdi.çok korktum doyamam kahvaltıda.ama tıksa basa doydum yahu
Bu kahvaltıyla kim doymaz ki dediyinizi duyar gibiyim :-) :-) :-)
Ama ben honey_ball sayesinde yasak olmayanlardan doya doya yeme taraftarı oldum. Hani siz diyorsunuz ya doydum gerisini yemedim mesela peyniri ya da ekmeyi foto koyanlar ddiyor ya arada ben hiç ööle yapmıyorum.ona kalırsan lor tıkadığı için daha 1yumurta ve 3.çatalda falan doydum ama bitiririm daha uzun süre tok kalmak için.bi de 2gündür akşamları arada gidip gelip masanın üstündeki çerezlerden ağzına atıyorum ve kilomda beklediyim gibi bi eksilme yok.galiba 1ceviz 1badem bile leptini engelliyo...

Diyetisene gitmeye karar verdim 20 hastane aradim abartmiyorum. Hicbirinde bugun yok. Tuzlada oturuyorum pendik tekilere de baktim onerisi olan var mi pendik icin
Kızılay falan var mı canım oralarda ? açıkcası bende istanbuldayım ama avrupa yakasındayım. pendik tarafını pek bilmiyorum.

Bu kahvaltıyla kim doymaz ki dediyinizi duyar gibiyim :-) :-) :-)
Ama ben honey_ball sayesinde yasak olmayanlardan doya doya yeme taraftarı oldum. Hani siz diyorsunuz ya doydum gerisini yemedim mesela peyniri ya da ekmeyi foto koyanlar ddiyor ya arada ben hiç ööle yapmıyorum.ona kalırsan lor tıkadığı için daha 1yumurta ve 3.çatalda falan doydum ama bitiririm daha uzun süre tok kalmak için.bi de 2gündür akşamları arada gidip gelip masanın üstündeki çerezlerden ağzına atıyorum ve kilomda beklediyim gibi bi eksilme yok.galiba 1ceviz 1badem bile leptini engelliyo...
Ben bazen abartıp yumurtayı ikiye çıkarıyorum omletlerde :KK70::KK70:

Yeni naz nerede kaldı acaba?gelirdi şimdiye. Aeben abla,mmeleklerim ve ben nasıl oldular acaba?

Back
X