merhaba beni kabul etmenize çok sevindim, adım aslı
boy:163cm
kilom:79,8kg
hedef kilom 59
KİLO ALMA NEDENİNİZ: kullandığım bir ilaç ve sevgili eşim.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hayatım boyunca olduğum kilodan 20 kilo fazla olmanın oluşturduğu korkunç duygudan kurtulmak kendimi çok çirkin hissediyorum bu kilo ile.
5 yıllık evliyim, 26 aylık bir kızım var, 8 yıldır çalışıyorum mühendisim kendi şirketim var mesleğimi yapıyorum genellikle şantiyedeyim.2011 yılında çok kaygılı bir insan olduğum ve artık bununla mücadele edemediğim için bir psikiyatriste gittim. bana kullanmak zorunda olduğum bir ilaç verdi.evlendiğimde 63 kilo doktora gittiğimde 70 kiloydum.bu ilacı tam 1 sene 4 ay kullandım.ilacı bıraktığımda 90 kg olmuştum doktora sorduğumda herzaman normal kiloda olduğum için yavaş yavaş eski kiloma ineceğimi söyledi.
4-5 ay sonra hiç kilo vermedim ve hamile kaldım tam 90 kg dım.2013 yılı başında doğuma giderken tam 98 kg olmuştum.Kızım 2 aylık olduğunda 87 kg dım. Hiç diyet spor yapmadım zaten kızımı da emziriyordum ama bir yerden sonra çok üzülmeye başladım hep vereceğim zaten veririm dediğim kilolar resmen üzerimde kalmıştı, yıllar geçiyordu ve ben resmen 4 yıldır obezdim. artık çok kafamı takar olmuştum ve 2014 yılında karar verdim kilo vermeye ara ara diyet yaparak kendi çabalarımla 1 yılda anca 8 kg verebildim ama artık düzgün ve sağlıklı beslenerek bozmadan kararlı bir şekilde kendimi hep iyi hissettiğim eski kiloma inmek istiyorum, eşim bu arada çok çok iştahlı ve beni kilo vermem yönünde hiç motive etmez