• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ooof yaaa her kes gitmiş...bu ne yalnız kalmışım..kızım bi uyusa da defterimi kalemimi elime alsam.hala debeleniyo.
Uyusun miniğimiz çok merak ediyorum bende kaç kişiyiz. Gruplar nasıl olacak =)

Ağrıdan kıvranıyorum. Regl oldum Bu hafta tartı yüksek olacak ama listeye haftaya yüksek oranla girmiş olacağım bu bahaneyle:D
Dün menümü yazmayı unutmadım =) Hiç değişiklik yapmadım cıslardan yemedim.

Uyusun miniğimiz çok merak ediyorum bende kaç kişiyiz. Gruplar nasıl olacak =)

Ağrıdan kıvranıyorum. Regl oldum Bu hafta tartı yüksek olacak ama listeye haftaya yüksek oranla girmiş olacağım bu bahaneyle:D
Dün menümü yazmayı unutmadım =) Hiç değişiklik yapmadım cıslardan yemedim.
E zaten ben yemeyeceyinden emindim.motivasyonun çok çok iyi...bence sen güzelce kilo vereceksin;)

E zaten ben yemeyeceyinden emindim.motivasyonun çok çok iyi...bence sen güzelce kilo vereceksin:KK66:
Vereyim artık. Kendime karşı yaptığım haksızlığı geçtim sevgilimin yüzüne bakmaya utanıyorum. Kilo veremedikçe onun karşısında iradesiz hissediyorum kendimi.
Tecrübelerinize dayanarak birşey sormak istiyorum hepinize. Regl ağrılarınız kızken çok olup evlendikten sonra hafifledi mi? Çocuktan sonra mı hafifledi?
Bacaklarım uyuşuyor gözüm kararıyor ilk iki gün. Bide hafta içine denk gelince .. Mafoluyorum şu an :(

Vereyim artık. Kendime karşı yaptığım haksızlığı geçtim sevgilimin yüzüne bakmaya utanıyorum. Kilo veremedikçe onun karşısında iradesiz hissediyorum kendimi.
Tecrübelerinize dayanarak birşey sormak istiyorum hepinize. Regl ağrılarınız kızken çok olup evlendikten sonra hafifledi mi? Çocuktan sonra mı hafifledi?
Bacaklarım uyuşuyor gözüm kararıyor ilk iki gün. Bide hafta içine denk gelince .. Mafoluyorum şu an :(
Benim hiç öğle deli ağrılarım olmadığı için bilemiycem canım...

Kızımı daha şimdi uyudu.listeyi de aklımdakılar ile tel.dan yaptım.şimdi bi koşu namazlarımı kılıp gelicem yine.diyer şeyleri konuşmaya.eşleşmeler yani grupları nasıl yapayım sizce?yeni yeniyle mi,yoksa eski yeniyle mi olsun?hertürlü isteye ve fikrü aaçığım.kim kimle eş olmak aynl grupta olmak ister yazsın

Günaydın selinim.hoş geldin taklmımıza tekrar.inşallah geri kalsn kilonu da birlikde veririz.çalışıyormusin?
Hoşbuldum ablam, evet çalışıyorum inşallah sizleri gördüm heveslendim, gidecek bütün kilolar :KK73:

kızlar havalar güzelleşiyor..kalın hırkalar kaldırılıp inceler çıkacak...sağdan soldan simitleri yakmak için son sirenler çalmaya başladı..o yüzden motivasyon düşüklüğü yoook.varsa da hemen defediyoruz..

Ben sigara bırakma sürecimde her sabah kalkıp "bugün sigara içmeyeyim yarına Allah Kerim "derdim.ertesi gün yine aynı,ertesi ,ertesii..

diyet yaparken diyelim azcık cıss yedik hemen pes etmek yok..her sabah kalkıp "bugün az yiyeceğim,abur cubur yok,yarına Allah Kerim "diyoruz ,ertesi ertesi..hedef kiloya kadar...düşe kalka bu yolu bitireceğiz..Hadi bakalım.. :)

Ne güzel bir düşünce Allah Kerim gerçekten isteyince hepsi oluyor, İnş tez zamanda gider hepsi.

Kızımı daha şimdi uyudu.listeyi de aklımdakılar ile tel.dan yaptım.şimdi bi koşu namazlarımı kılıp gelicem yine.diyer şeyleri konuşmaya.eşleşmeler yani grupları nasıl yapayım sizce?yeni yeniyle mi,yoksa eski yeniyle mi olsun?hertürlü isteye ve fikrü aaçığım.kim kimle eş olmak aynl grupta olmak ister yazsın
Allah kabul etsin güzelim kıl vaktini kaçırmadan.
Gruplarda bence karışık olalım ki daha çok kaynaşalım. Bende yeniyim yenilerdende eskilerden de denk gelip tanışamadıklarım varmış=)
Eş olarakta grup olarak ta kişisel bir tercihim yok benim.=) Ama kilo olarak akın biriyle eş olursak birbirimize daha faydalı oluruz diye düşünüyorum.

merhaba beni kabul etmenize çok sevindim, adım aslı
boy:163cm
kilom:79,8kg
hedef kilom 59

KİLO ALMA NEDENİNİZ: kullandığım bir ilaç ve sevgili eşim.

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hayatım boyunca olduğum kilodan 20 kilo fazla olmanın oluşturduğu korkunç duygudan kurtulmak kendimi çok çirkin hissediyorum bu kilo ile.

5 yıllık evliyim, 26 aylık bir kızım var, 8 yıldır çalışıyorum mühendisim kendi şirketim var mesleğimi yapıyorum genellikle şantiyedeyim.2011 yılında çok kaygılı bir insan olduğum ve artık bununla mücadele edemediğim için bir psikiyatriste gittim. bana kullanmak zorunda olduğum bir ilaç verdi.evlendiğimde 63 kilo doktora gittiğimde 70 kiloydum.bu ilacı tam 1 sene 4 ay kullandım.ilacı bıraktığımda 90 kg olmuştum doktora sorduğumda herzaman normal kiloda olduğum için yavaş yavaş eski kiloma ineceğimi söyledi.
4-5 ay sonra hiç kilo vermedim ve hamile kaldım tam 90 kg dım.2013 yılı başında doğuma giderken tam 98 kg olmuştum.Kızım 2 aylık olduğunda 87 kg dım. Hiç diyet spor yapmadım zaten kızımı da emziriyordum ama bir yerden sonra çok üzülmeye başladım hep vereceğim zaten veririm dediğim kilolar resmen üzerimde kalmıştı, yıllar geçiyordu ve ben resmen 4 yıldır obezdim. artık çok kafamı takar olmuştum ve 2014 yılında karar verdim kilo vermeye ara ara diyet yaparak kendi çabalarımla 1 yılda anca 8 kg verebildim ama artık düzgün ve sağlıklı beslenerek bozmadan kararlı bir şekilde kendimi hep iyi hissettiğim eski kiloma inmek istiyorum, eşim bu arada çok çok iştahlı ve beni kilo vermem yönünde hiç motive etmez

hedef kilom 59

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hayatım boyunca olduğum kilodan 20 kilo fazla olmanın oluşturduğu korkunç duygudan kurtulmak kendimi çok çirkin hissediyorum bu kilo ile.

5 yıllık evliyim, 26 aylık bir kızım var, 8 yıldır çalışıyorum mühendisim kendi şirketim var mesleğimi yapıyorum genellikle şantiyedeyim.2011 yılında çok kaygılı bir insan olduğum ve artık bununla mücadele edemediğim için bir psikiyatriste gittim. bana kullanmak zorunda olduğum bir ilaç verdi.evlendiğimde 63 kilo doktora gittiğimde 70 kiloydum.bu ilacı tam 1 sene 4 ay kullandım.ilacı bıraktığımda 90 kg olmuştum doktora sorduğumda herzaman normal kiloda olduğum için yavaş yavaş eski kiloma ineceğimi söyledi.
4-5 ay sonra hiç kilo vermedim ve hamile kaldım tam 90 kg dım.2013 yılı başında doğuma giderken tam 98 kg olmuştum.Kızım 2 aylık olduğunda 87 kg dım. Hiç diyet spor yapmadım zaten kızımı da emziriyordum ama bir yerden sonra çok üzülmeye başladım hep vereceğim zaten veririm dediğim kilolar resmen üzerimde kalmıştı, yıllar geçiyordu ve ben resmen 4 yıldır obezdim. artık çok kafamı takar olmuştum ve 2014 yılında karar verdim kilo vermeye ara ara diyet yaparak kendi çabalarımla 1 yılda anca 8 kg verebildim ama artık düzgün ve sağlıklı beslenerek bozmadan kararlı bir şekilde kendimi hep iyi hissettiğim eski kiloma inmek istiyorum, eşim bu arada çok çok iştahlı ve beni kilo vermem yönünde hiç motive etmez
canım benimmmm bayılırımmmm kendini böğle uzun uzun anlatanlara.bitanesin...peki kilo verme durumun nasıl kolaymı veririsin?zormu?bi de hangi yolu izliyorsun kilo verirken acaba?

hedef kilom 59

Hoş geldin canjm.
Aynı eşten bende de var.
Çok mu kilolusun da diyet yapıyorsun sanki diyo. 160 boy 71. Kilo yum kilolu yum yani ama ona göre kilolu değilim .

çok teşekkür ederim, anca gelebildim masa başına:)
ayrıca o kocanı ne yap biliyon mu?hemen spora yolla.benim o akşamları ıvır zıvır yeyen kocam ekmeyi habire yeyen kocam bir anda sağlıklı beslenme uzmanı oldu yahu.hatta bana bile laf eder.çok iyi oldu bu.sana da tavsiye ederim

iyi günler aynuranın fıstıkları nasılsınız .
iyi günler nazım kuzum.iyilik işte geçtim pc başına takım için bir şeyler yapmak istiyorum ama imkan yok ki.birini yapıyom daha bitmeden bi iş çıkıyor,yeni oturuyorum yine bi iş.maaalum evli,çocuklu bi de kayınvalıdeli olunca böğle oluyo

Back
X