- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jeofizik terk bendejeoloji, siderolites bir fosil ismi eşi benzeri yok:)
Yazmışsın cevap =) Bazen diyorum benim ruhum ev hanımı. Bebeğim olsun onunla, evimle geçsin günlerim... Sıkılabilirimde.. Çalışmama olasılığımda yok zaten pof..
Hoşgeldin=)Ben geldimmm geldimmm :) buradayımmm heyecanlıyımmm :))))
Hoşgeldin=)
hoşgeldin tatlııım, heyecanın hiç bitmesin :))Ben geldimmm geldimmm :) buradayımmm heyecanlıyımmm :))))
ama iyi cesaret 1 sene sonra yeniden tebrik ederim, benim eşim ilkini çok istedi şimdi ikinci diyorum yok anca bunu büyütürüz diyor:) inşallah ama ben içimde bir his birgün olur belki diyorum hayırlısıbenim eşim 1.ye asla diyordu ama daha 1 yaşını doldurunca 2.yi istedi![]()
:) kiloların yanına bir de mühendislik dalları yazalım bence :)Jeofizik terk bende![]()
ama iyi cesaret 1 sene sonra yeniden tebrik ederim, benim eşim ilkini çok istedi şimdi ikinci diyorum yok anca bunu büyütürüz diyor:) inşallah ama ben içimde bir his birgün olur belki diyorum hayırlısı
hoşgeldin tatlııım, heyecanın hiç bitmesin :))
benim bir kızım var , eşim çok seviyor bakıyor da belki ben de yoğun çalıştığım için korkuyor olabilir cesaret edemiyorum diyor, kızım akıllı ama çok şımarık bunun sebebi de babası 2 ay önce bu ikinci çocuk mevzusundan baya tartışmıştık artık zamana bıraktımya hiç ya 2 derdi zaten hep. 4 senede ancak ikna ettim hatta ettik annemler kayınvalidemler arkadaşlar falan yoğun baskı sonucu ikna oldu. oğlum 1 yaşındayken işi bıraktım hadi dedik madem evdeyim ve madem 2. bebeğe niyetimiz var arayı fazla açmayalım
Allah gönlüne göre versin seninde.kızın mı var oğlun mu?
Tamam ama nasıl ?
Alkali damlaları bilmiyorum ama suya karbonat ekleyip bi ara içmiştim vücuttaki ödemi atmaya faydası var gerçekten ödem gidince kilo eksiliyor tabi. Ama bende iştah açtı sanki. Yeniden kendime şans verip denemeyi düşünüyorum.kızlar sizler nasıl besleniyorsunuz? ben kendimi anlattım biraz da sizleri tanımak istiyorum:) yaptığınız ilginç şeyler var mı? dün eczaneye gittim vitamin alıyordum kızıma bir baktım kasanın etrafına dizmişler bir damla 50 tl alkali su diyor, bu damlayı suya damlatıp içince kilo verdiriyor dedi. çok ciddi bulmadım ama var mıdır faydası ?
kızlar sizler nasıl besleniyorsunuz? ben kendimi anlattım biraz da sizleri tanımak istiyorum:) yaptığınız ilginç şeyler var mı? dün eczaneye gittim vitamin alıyordum kızıma bir baktım kasanın etrafına dizmişler bir damla 50 tl alkali su diyor, bu damlayı suya damlatıp içince kilo verdiriyor dedi. çok ciddi bulmadım ama var mıdır faydası ?
Tamam ama nasıl ?
HoşgeldinBen geldimmm geldimmm :) buradayımmm heyecanlıyımmm :))))
Hoşgeldin![]()
![]()