ayşegül,sailormoon,zeynep sizleri de tebrik ederim. opuyorumnanaktan
hesaplama kısmı biraz karısık gelse de bunu anlayabileceğim. anlayamazsam duzeltirsiniz umuyorum.
pregant 41 kere masallah cnm.. süper degisim..
ben bugünde diyet yapmiyorum. hem regl oldum hem panayir var..
yani bol bol seker cikolata tüketicem :kedi:
ama inanin hic mutlu degilim
göbegim bile pörtledi.. ki en üz yerim orasiydi :)
neise allahin izniyle vericez kilolari..
aayyyyyyy aslı yaaa kendime inanamıyorum...ben sadece öncesi fotonu gördüm ikincisini görmemiştim:roflol:
yeni farkettim iyi mi:1rolleyes:
çook çok güzel,harikasın tebrik ederimalkisalkisalkis...
hedef kilona inmen dileğiylea.s.
aşkito neennn çıbık gel diyorum sanaaaaaalsanaalsanasmile
bekliyos bak:icecream:
s.zeynep...üzülm hayatım,olan olmuş artık,bugün telafi edersinyerimseniben
ben 45 dk yürüyüş yaptımhihoyyyt
evi temizledimsempatiksalakcinni
yemek yedim
taze fasulye 1 d. ç.ekmeği
1 kabak dolması,2 k.yoğurt
biraz da kiraz yedim şimdi
kendime geleyim tekrar yürüyüşe çıkıcamhihoyyyt
akşam da ütü yaparım-tatlicadiarzu-
bugünkü faaliyet raporum
sabah
1 kk peynir
3-4 zeytin
1 tk reçel
1 çk nutella
1 minik puaça
salata
ara
3 kayısı
2 grissini
öğlen
1 dl ekmek
2 kk peynir
karpuz
ara
1 kase yoğurt
5 etiform
akşam
patlıcan musakka
1 dl ekmek
1 çb yoğurt
salata
ara
3 meyve
bug,n koşu bandında yarım saat yürüdüm, yarım saat koştum
ay ilahi. ben de ne düşündüm biliyo musun. resimler arasında pek fark olmadığını düşündün sandım yorum yapmadın ya. ama farketmene çok sewvindim
inanamıyorum aslı!!!yarım saat nasıl koştun helal olsun ben en fazla 7 8 dk dayanabiliyorum koşmaya...tebrikler valaaaa...bu arada resimler arasında dağlar kadar fark var hakkten...ki daha yolun yarısındasın...hihoyyyt istediğin kiloya düşünce kimbilir ne ka güzel görüneceksin...benim boyum çok uzun diiil ne yazık ki...aaah ah bi 5 santim daha uzun olmak isterdim açıkçası...:1no2: neyse halime şükür...:teselli:
hahaha çok safım yaa:roflol::roflol::roflol:
bi de dedim yaa,yandan gördüm ama görünüyosun diye...meğer o şişko halinmiş:roflolardon valla...ikincisinde tam bir afet olmuşsun canımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu arada karpuz mu yedin:uhm:tatlı mıydı kuu ben daha hiç almadım olmamıştır diyefisfisfis
eveeet gelelim bana
sabahki yürüyüşten sonra 1 saate yakın yine yürüdüm,eve gelince de nivea body egzerszilerimi yaptımhihoyyyt
acıktım
2 salatalıkla 3 k.yoğurdu karıştırıp onu yedim
şimdi de nescafe içiyorum 55 cal.
ayyy iyi gidiyom heralde...
acıkırsam meyve yerim
şimdi ütü yapıcam dahasempatiksalakcinni
bu arada komşumla karşılaştık...kadın zaten zayıftı ama bu sene iyice bi zayıfladı inceldi...pilates yapıyomuş...biri 20 küsür yaşında biri de 18-19 yaşında 2 oğlu var...kadın incecik...çok methetti pilatesi...aslında ben de merak ediyorum ama hiç yapmayı düşünmemiştim...istediğim kadar zayıflayınca yazın da pilates yapayım barii
ebtuna, zeynep _05, sailormoon(nickine bayıldım en sevdiim cizgifilmdir ) ve tum yoldaslar! HOŞBULDUK :)
bende bugunku faaliyet raporumu vereyim,once hareketlerden baslayım ki yediklerim goze batmasın
sabah 7,5 da kaktım, kızımla ilgilendikten sonra yaklası 15 gundur bekleyen utulerim yaptım ki kendileri beni 1 saat ugrastırdılar kafamçokkarıştı daha sonra sağolsun kocikim be utu yaparken kahvaltıyı hazırlamıstı aramızda kalsın o da benle birlikte rejime başladı yerimseniben daha sonra pazara gittim kzıma bi suru cicis aldım opuyorumnanaktan ki yaklası 2,5 saat kadar surdu bu iş. sonra eve geldim. ve aksamda alış veriş merkezine gittik. ordada 1,5 saat kadar yurudum sanıyorum.
gelelim yediklerime:
sabah:
1kk peynir, salatalık domates,6-7 dilim sucuk, 1 haslanmış yumurta, 1 d ekemek
ara yarım simit (pazarda dolasırken feci aldım kokusunu dayanamadım yanımdaki arkadasta hamileydi onunda canı isteyince tetikledik birbirimizi)
ogle:
6-7 tane mercimek koftesi
ara
1porsiyonu az gecen miktarda erik
aksam :kedi:
alışverişmerkezindeydik malum fastfood
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?