Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar nerdesiniz daha kimse gelmemiş.?
sabah kahvaltım 2 dilim ç.ekmeği,biraz peynir,domates salatalık
tek kaçamak şu oldu annem patates kızartmış,yapma diyorum yapıyo maalesef(
onu yemek istemedim ama dayanılmıyo işte...yumurta kırdım birazına...patatesli omlet oldu yanii...ondan yedim
şimdi evi süpürüp yürüyüşe gidicem
akşam bi daha yürümek istiyorum
bu hafta işi sıkı tutmak niyetindeyim hadi bakalım

kızlar merhabalr...
ben dün birazcık yaramazlık yaptım...hani şu dondurulmuş pizzalar var ya küçük olanlardan işte onlardan yedim 3\4 ünü kalanı da eşime yedirdim...yanında da çiğ köfte etsiz olanlarından 4 5 tane yemişimdir bi de çay içtim...bunu akşam yemeği olrak yedim düşünün...hem de pek de erken bi saatte değil yani:kedi: ama sonra kalktım dans ettim hopladım zıpladım biraz en azından şişkinliğim geçsin dedim zararın neresinden dönülse kardır di mi?klava: ama kızlar evde yemek yoktu ve kolumu kıpırdatacak halim kalmamıştı açıkçası mazeretim bu yani...hani size de oluyodur ya bazen halsizlik çöktü eşim de saolsun gaza getirdi benikafamçokkarıştı ben de dünden razıymışım hani pizza yemeyesempatiksalakcinni neyse bunu kendime ödül olarak kabul ediyorum :1rolleyes::1rolleyes::roflol:
bu arada kızlar sizinkiler ne diyo bilemem ama eşim çok az yemek yediğimi söleyip duruyo bana adamcağız beni nasıl görüyosa bi deri bi kemik kalmışım gibi davranıyo:roflol::roflol:
hoşuma gitmiyo değil hani motive olmuş oluyorum açıkçası:lepi:
bu sabah da tava böreği yaptım ama küçük 1 dilim almakla yetindim...2 ekmek yerine gçer diye düşünüyorum yanında da bolca domates salatalık ve çay bi de çayıma şeker atmadım bu sabah ve garip bi şekilde tadı normal geldi çayın bilemiyorum bundan böyle belki şekersiz çay içebilirim artıkhihoyyyt
ara olarak yanıma meyve aldım bolca
öğle arasında da çok çok az z.yağında yumurtalı biber yapmayı düşünüyorum
akşama da Allah kerim ama dün akşamki gibi olmayacak garanti ederimvereliniortak
şimdilik yurttan haberler bu kadar kızlar...hepimize kolay geleee...tabi ki yürüyüşümü de yapacağım bu arada:lepi:a.s.:enbuyukkk:

pregant 41 kere masallah cnm.. süper degisim..

ben bugünde diyet yapmiyorum. hem regl oldum hem panayir var..
yani bol bol seker cikolata tüketicem :kedi:

ama inanin hic mutlu degilim
göbegim bile pörtledi.. ki en üz yerim orasiydi :)

neise allahin izniyle vericez kilolari..

hesaplama kısmı biraz karısık gelse de bunu anlayabileceğim. anlayamazsam duzeltirsiniz umuyorum.

merak etme nesibe bana da başta karışık gelmişti ama aslında çok kolaymış...nihayet bu hafta doğru dürüst yaptım:sm_cool: zaten kızlar saolsun takıldığın yerde yardımcı oluyolar hemen:1hug:
bu arada benim adım da zeynep 2 tane zeynep olduğu için bana s.zeynep diyolara.s.
tekrar hoşgeldin aramıza...:enbuyukkk:

teşekkürler canım

aayyyyyyy aslı yaaa kendime inanamıyorum...ben sadece öncesi fotonu gördüm ikincisini görmemiştim:roflol:
yeni farkettim iyi mi:1rolleyes:
çook çok güzel,harikasın tebrik ederimalkisalkisalkis...
hedef kilona inmen dileğiylea.s.

aşkito neennn çıbık gel diyorum sanaaaaaalsanaalsanasmile
bekliyos bak:icecream:

s.zeynep...üzülm hayatım,olan olmuş artık,bugün telafi edersinyerimseniben

ben 45 dk yürüyüş yaptımhihoyyyt
evi temizledimsempatiksalakcinni
yemek yedim
taze fasulye 1 d. ç.ekmeği
1 kabak dolması,2 k.yoğurt
biraz da kiraz yedim şimdi

kendime geleyim tekrar yürüyüşe çıkıcamhihoyyyt
akşam da ütü yaparım-tatlicadiarzu-

ay ilahi. ben de ne düşündüm biliyo musun. resimler arasında pek fark olmadığını düşündün sandım yorum yapmadın ya. ama farketmene çok sewvindim

bugünkü faaliyet raporum
sabah
1 kk peynir
3-4 zeytin
1 tk reçel
1 çk nutella
1 minik puaça
salata

ara
3 kayısı
2 grissini

öğlen
1 dl ekmek
2 kk peynir
karpuz

ara
1 kase yoğurt
5 etiform

akşam
patlıcan musakka
1 dl ekmek
1 çb yoğurt
salata

ara
3 meyve

bug,n koşu bandında yarım saat yürüdüm, yarım saat koştum

inanamıyorum aslı!!!yarım saat nasıl koştun helal olsun ben en fazla 7 8 dk dayanabiliyorum koşmaya...tebrikler valaaaa...bu arada resimler arasında dağlar kadar fark var hakkten...ki daha yolun yarısındasın...hihoyyyt istediğin kiloya düşünce kimbilir ne ka güzel görüneceksin...benim boyum çok uzun diiil ne yazık ki...aaah ah bi 5 santim daha uzun olmak isterdim açıkçası...:1no2: neyse halime şükür...:teselli:

ay ilahi. ben de ne düşündüm biliyo musun. resimler arasında pek fark olmadığını düşündün sandım yorum yapmadın ya. ama farketmene çok sewvindim

hahaha çok safım yaa:roflol::roflol::roflol:
bi de dedim yaa,yandan gördüm ama görünüyosun diye...meğer o şişko halinmiş:roflolardon valla...ikincisinde tam bir afet olmuşsun canımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu arada karpuz mu yedin:uhm:tatlı mıydı kuu ben daha hiç almadım olmamıştır diyefisfisfis

eveeet gelelim bana
sabahki yürüyüşten sonra 1 saate yakın yine yürüdüm,eve gelince de nivea body egzerszilerimi yaptımhihoyyyt
acıktım
2 salatalıkla 3 k.yoğurdu karıştırıp onu yedim
şimdi de nescafe içiyorum 55 cal.
ayyy iyi gidiyom heralde...
acıkırsam meyve yerim
şimdi ütü yapıcam dahasempatiksalakcinni

bu arada komşumla karşılaştık...kadın zaten zayıftı ama bu sene iyice bi zayıfladı inceldi...pilates yapıyomuş...biri 20 küsür yaşında biri de 18-19 yaşında 2 oğlu var...kadın incecik...çok methetti pilatesi...aslında ben de merak ediyorum ama hiç yapmayı düşünmemiştim...istediğim kadar zayıflayınca yazın da pilates yapayım barii

canım ben uzun zamandır spor yapıyorum. step kursunda hocamız sürekli tepindiriyordu koşmaya baya etkisi oldu. aslında bu 3. koşum. herseferinde dozunu artırıyorum. 6hızında yürüdüm. 7.5 te koştum. zamanla çok çok artıyor dayanıklılık. tek seferde yarım saat koşmöadım. araya yürüyüş koydum. 15 dk rahat koşuyorum. günden güne artırıcam.

benim boy 1.72. ama diyetiyen 169 ölçtüğü için hedefi o koydu. bence bana 62 abartı bir hedef ama gidebildiğim kadar gidicem

ebtuna, zeynep _05, sailormoon(nickine bayıldım en sevdiim cizgifilmdir ) ve tum yoldaslar! HOŞBULDUK :)
bende bugunku faaliyet raporumu vereyim,once hareketlerden baslayım ki yediklerim goze batmasın

sabah 7,5 da kaktım, kızımla ilgilendikten sonra yaklası 15 gundur bekleyen utulerim yaptım ki kendileri beni 1 saat ugrastırdılar kafamçokkarıştı daha sonra sağolsun kocikim be utu yaparken kahvaltıyı hazırlamıstı aramızda kalsın o da benle birlikte rejime başladı yerimseniben daha sonra pazara gittim kzıma bi suru cicis aldım opuyorumnanaktan ki yaklası 2,5 saat kadar surdu bu iş. sonra eve geldim. ve aksamda alış veriş merkezine gittik. ordada 1,5 saat kadar yurudum sanıyorum.

gelelim yediklerime:
sabah:
1kk peynir, salatalık domates,6-7 dilim sucuk, 1 haslanmış yumurta, 1 d ekemek
ara yarım simit (pazarda dolasırken feci aldım kokusunu dayanamadım yanımdaki arkadasta hamileydi onunda canı isteyince tetikledik birbirimizi)
ogle:
6-7 tane mercimek koftesi
ara
1porsiyonu az gecen miktarda erik
aksam :kedi:
alışverişmerkezindeydik malum fastfood

ay sahi afet mi olmuşum bilmiyorumkismile uzun zamandır böyle iltifatlar duymamıştım. karpuz güzeldi. kocam seçti. o anlar az buçuk. ama çıkmış artık alabilüsün
sen bu kadar spora nasıl güç yetiriyosun ya maşalla.

ben 2 sene önce haftada 2 gün pilates, 3 gün stepe gidiyordum. 10 kilo vermiştim. ama bana sorarsan step çok daha hareketli ve eğlenceli. pilates uyuz geliyo bana. hem de yapması zor, canın yanıyo.

merhaba nesibe. hareketli bir gün olmuş. yediklerine bişey demicem daha yeni geldin. ayarlarsın sen.

aslıcım süpersin.
aradaki fark çok ama çooook bariz
bu arada çokta hoş bir bayanmışsın

s.zeynep pizza akşam yemeğinden sonra sabahta pek iyi değilmiş ama telafi etmeye bak yoksa hamurlar direkt yağ olarak yapışır.
bu arada benim eşimde perşembeden şehirdışına gitti cuma gece geldi bu sabahta ben uyurken işe gitti.
saat 6 gibi kızımla beni parktan aldı yemeğe gittik oradan avm ye.bana yolda ya aşkım sen çok zayıfladın dedi oki
sonra eve geldik pc başındayım bana yine ya aaşkım sen çok zayıfladın dedi hayatta 2 kere tekrar edici övgüleri yoktur kendi,sinin bu yüzden çok hoşuma gitti:)))))))))))

nesibe sana bende aslı gibi pazartesiden itibaren yorum yazacağım yani yediklerine.:)))))))))))))korkutmayalım seni:)))))

hilmişim pzartesi bomba gibi dönüyorsun aramıza ona göre

emoşum çiğdem ciddimiydi ya yoksa gerçekten çıkartalımmı?
merali ve perperiyi bende merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…