slm kızlar geçmişi okudum da platesten bahsetmişsiniz bende ebrucum ile yapıyordum topunu lastiğini aldım 20 gün kadar hergün yaptım şimdilerde göbek ve kol hareetlerini yaıyorum saahları onunla yapamıyoum ama aklıma geldikçe ders çaışırken göbek popo ve kol çalıştıran harekeetlerini yapıyorum. bilmiyorum kilo verdiriyormu ama incelttiği kesin zaten amaçta bu değil mi varsın ibre 60 göstersin ben 38 giyeyimde :) benim diyetebaşladığım gün göbek çevrem en tombik yerlerinde ölçtüm 101 di dün akşam ölçtüm 93 çıktı ve pantolanların bol geliyo daha 5 kilo vermeyle bi fark olurmuydu bilmiyorum bide diyete yeni başladım sanırım 2-3 kilosu sudur. bence plates inceltiyor kollarımda 2.5 cm bacaklarım ve popom 3 cm incelmiş. göğüsler 2 cm bence bu platesle olan bişey ve düzenli yapmadığım halde ama hergün göbek ve kol yapıyorum azda olsa. sıkıcı demişsiniz ama ben çok eğleniyorum topun üzünde yuvarlanırken :) şu sınav geçsin hergün sabah akşam hem yürüyüş hem plates bide şu ab rocet varya ondan var bende hani bu hafta bim de olan varya ondan ben onu yaklaşık 5-6 ay önce internetten 50 tl ye aldım ozamanda piyasa fiyatı fazlaydı nette ucuz isterseniz ordan alabilirsiniz oda çok güzel
fotoları koycam şimdi heycan yaptım bak ne yorum yapacaksınız diye
92 kiloluk halim birazdanda 85 kiloluğu koycam o telefonda dün çekindim düğüne giderken dalga geçmek yuh çüş demek serbest ne kadan çikin olduğumuda yazabilirsiniz kıyafetim yok ama ona bişi demeyin üstüme olmuyor olmasıda beklenemez zaten olanlarda 50-60 tanesi ha bide fotoları sileceğim için alıntı yapmayın iki üç güne silerim
zeynepcim hangi siteden aldın hepsi... mi?
uf pek beceremedim ama üstüne tıklayınca biraz büyüyor arada fark varmıki daha da zayıflamıştım ben ne güzel
Evet yapıla biliyor normal mekikten çok kolay ama düzenli yaparsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?